Şimdi Ara

Zoretanin adlı ilacı kullanan oldu mu ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
367
Cevap
5
Favori
326.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende sizdenim 14 yaşındayım yüzümde ensemde sırtımda omuzlarımda sivilceler çıkıyor karaciğerimi iflas etse bile geçmezse rahat edemiyecem boynumu çeviremiyorum

HAPI İÇMEDEN ÖNCE DUA OKUYARAK İÇİÇEM VE ALLAH YANIMDA OLACAK HERKESE ACİL SİFALAR !!!
  • ilacı kullanırken hemoroid veye karın şişmesi sorunu yaşayan oldumu ?
  • bendee olduuu hemde çok sıddetlı:(
  • Bende 18 yaşndaym zoretanin kullanıyorum 40 mg sabah 20 akşam 20 olmak üzere..ilacı ilk kullandıgımda şiddetli baş agrısı mide bulantısı olmuştu. Benim yaglı bir cildim var 1 hafta içinde yüzümü ve dudaklarımı kurutmuştu dudaklarım çok kötüydü bepanthean vermşti doktor onu sürüyodum fayda etmiyodu kabuk baglamaya başlamştı herkes soruyodu dudaklarına noldu die yüzümdede aşırı kuruluk olmştu özellkle banyodan çıktıgım zaman agzımı oynatamıyodum annem diyodu bırak kullanma daha beter oldu yüzün herks diyodu o ilacı kullanma die doktor ztn diyo ilk başlarda artck svlce sonradan temzlencek hepsi bende bu yüzden kmsenin lafına aldırış etmedm kullandm ilacı ilk 1 ay artış oldu 2. ayda biraz toparldı 3. aydada tek tük çıkmaya başladı oda küçük küçük 4. ayımdayım çok şükür hiç bişey kalmadı sivlce çıkmıyo artık gözeneklerim sıkılaştı. şmdi sadace kollarımda kuruluk ve kızarıklık var onun içnde doktor losyon ve merhem verdi 2 defa sürmemde kızarıklıklar gecti hepsi okdar.. Bu ilacı kullanıyosanız eger sabır edecksnz 15-20 günde gecmesini beklemeyin. ilk başlarda çoğalnca sivlcelernz ilacı bırakmayın pişman olursunz doktorunuz zaten söyler size svlcelrde artş olacagını o yüzden bekleyin sabredn 4-5 ay sonra sivilcelernz temzlnir.. herkese acil şifalar..

• ben de 20 mg kullanıyorum 3 ayda ne gibi değişiklikler olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_tanesi -- 25 Haziran 2012; 12:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nar_

Selam,
    ilaci kullanmaya baslayali 2 gun oldu, 20mg olani kullaniyorum, ilac cok agar asiri halsizlik yapiyor fakat dudaklarimda yada yuzumde henuz belirgin bi kuruluk yok , ilac basagrisi ve uyku yapiyor.
    ilaci kullanan arkadaslar varsa detayli bilgi beklerim, tesekkurler simdiden :)

ben de 20 mg kullanıyorum birebir aynı yan etkiler olmuş inşallah işe yarar kullanıp bitirdiysen deneyimlerini merak ettim 3 gün oldu başlayalı
  • ben de sivilce yok ama çildim yaglı bu ilaçı doktor bana verir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackrock66

ben de sivilce yok ama çildim yaglı bu ilaçı doktor bana verir mi?

vermez kolay kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Orijinalden alıntı: hackrock66

ben de sivilce yok ama çildim yaglı bu ilaçı doktor bana verir mi?

vermez kolay kolay

ben şasımı denerim bi .eyvall
  • biteli 2 hafta falan oldu dudaklar normale döndü 1,5 ay sonbra kalan iz gibi hafif şeylere deri soyucu krem başlıcaz doktorla
  • merhaba arkadaslar,,ben de bu ilacı sabah 20 aksam 20 mg olmak üzere günlk 40 mg 13 gündür kullanıyorum..ilacın yan etkilerini göze alarak basladım her ne kadar gözüm korksa da cünkü toplumda baya bya yanlıs inanışlar var ilac hakkında,,o bu degl de baslamadan önce bni en cok tereddüte düşüren şey ilk ay sivilcelerimin artacagı korkusu oldu,,13. günüm bitti ve yan etkileri de dahil belirgin bişi göremedim dudak kurulugu allahın emri zaten ama bepantenle falan geçiştiryorum smdilk ciddi bişi yok,,,sivlcelermde de az cok artış oldu ama abartılcak kadar bişi yok allaha şükür..uzun lafın kısası ilacı kullanırken bana önereblceginiz nemlendirici krem ve güneş kremi var mıdır arkadaslar ?? bi de doktorum bana bu ilacla birlkte nadixa ve benzalin tropikal jel verdi yüzüme uygulamam için sizce bu ilacla brlkte sakıncası var mıdır bu ikisini kullanmamın ??cnkü ilac fazlasyla cildi hassaslastrıo zaten iz kalmasından korkuyorum..önerilerinizi beklıorum arkadaslar smdiden tesekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: badgirl_23.10

İlacı kullanmayı bitiren arkadaşlar cevap verebilir mi? Tedavi bittikten sonra sivilcesiyle oynayan ve sivilcesinin izi kalan oldu mu? Bana böyle oldu "etbeni" gibi duruyor geçmiyo bir türlü kabuklanıyo soyuyorum tekrar kabuklanıyo. Nasıl geçer bu?

Sonuçları alıp Dr. a git. Çünkü bize öyle dedi Dr.
    Tahlilleri de Sağlık Ocağında yaptırabileceğimizi söyledi. Hastanede uğraşmaktansa, sağlık ocağında şansımı deneyeceğim.
  • Meraba ilknur ben kullandım bu ilacı 4 ay kadar evet doktorun dogru söylemiş özellikle cildin hassassa ben oluşumuna açıksa güneş koruyucu kullanman gerekli ağdaya gelirsek oda doğru cildin hassaslaştıgı için özellikle yüz bölgene ağda yapma iple aldır yara oluyo yoksa ilaç cok etkili bu arada ama bırakma düzenli kullan tedavi süreni doldurana kadar bırakma yoksa tekrar çıkıyo sivilceler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilknurrrr

bu ılacı kullanan bayan arkadaslara bır sorum olucaktı.ben daha ılava baslamadım doktorum yan etkılerını su sekılde saydı dudak kuruması olucak gunde en az 3 lıtre su ıcmen gerklı gunese cıktıgında mutlaka gunes kremı surmelısın yoksa yanar yuzun ve bırde epılasyon aletı ve agda kesınlıkle kullanmıcaksın dedı.pekı bunla ne alakası var.kullanan bayan arkadaslar cvp verıırse cok memnun olurum.

Bu ılac derıyı bayabı ınceltıyor ben kaşlarımı bıle almıyordum hemen yara oluyordu yuzum ..İple bıle denedım ama yınede aynı oluyordu ..İlacı bırakınca gecıyor merak etme
  • mrb arkadaslar yasım 25 vucudumun her yerinde ufak ufak sivilceler ve asırı derece de yağlanmalar olduyor. özellikle alnımda cok yaglanma ve sivilceler oldu dr. yazmıs oldugu zoretanin ilaclarını aldım yalnız yan etkileri insanı tereddutte bırakıyor. sormak istediğim siz kullananlar içinde saçlarda dökülme, görmede ve duymada sorun yasayan oldumu. dr ra sormadan once size sormak istedim. akciger karaciger kan tahlillerimi aldıktan sonra yazdı bu ilacı ama insan yinede tereddutte kalıyor.
  • Merhaba arkadaşlar benimde 3 yıldır bitmek bilmeyen sivilcelerim var. Ama öyle büyük iri iri çıkmıyo küçük küçük çıkıyo içindede beyaz sıvısı gözküo özellikle yanklarımda ve çenemde var. Derimin altında fazlasıyla olduğunu dokununca anlıyorum ve cıkınca tabi sıktığım içinde hepsi birden cıkıyo izlerde var. Artık bu ilacı kullanmayı düşünüyorum doktora gidicem ama doktor yazar mı acaba kan tahlili falanda yapmalarını isticem daha önce gittiğimde hiç yapmadılar. Birde epeydir var olan sivilce izlerini geçiriyormu kullanınca ?
  • Merhaba..

İlacı 7 haftadır kullanıyorum.
    Bendeki yan etkileri:

- Sivilcelerim müthiş derecede arttı.
    - Dudaklarım, burun çevrem, yanağımın burnuma yakın kısımları kurudu.
    - Sık sık burnum kanamaya başladı.
    - Artık sivilceler apse yapmaya başladı. Sivilceyi sıkıyorsun, acısından duramıyorum evde.

ve sonuncusu: aynalar düşmanım oldu artık.

Önümüzdeki haftadan sonra tekrar cildiye ye gidicem bakalım.
  • BENDE HİÇ SİVİLCE ÇIKMADI 2 İNCİ AYDAYIM SURATIM KURUDU DUDAKLARIM KURDU AMA SİVİLCE DENİLEN HİÇ BİŞE ÇIKMADI BAZILARINDA ÇOK CIKIYOR BAZILARINDA HİÇ CIKMIYOR BENDE ÇIKMAMA SEBEBİ İLK İKİ AY DENGELİ BESLENDİM YEDİKLERİME COK DİKKAT ETTİM.
  • yaşım 16.48 kiloyum. sabah 20+ akşam 20+ zoretanin kullanıyorum . şuan iki buçuk ayımdayım. kullanmaya başlamadan önce yüzüm aşırı yağlı ve sivilceliydi . kullanalı alnımda ve sırtımda sivilceler kalmadı . yanağımda da azalma var hala çıkıyo. dudaklarım çok kuruyo bunun için bephanten kullanıyorum. bir de belim ağrıyo şiddetli olmasa da. bunun dışında ilaçın bi yan etkisi de olmuyo bana. Sabırsızlıkla sivilcelerimin geçeceği günü bekliyorum
  • Merhaba konuyu hortlatacagim bundan bir yil once epilasyon oldum sirtimdan sonra bir iki seans sonra sivilceler cikmaya basladi suan durum daha kotu kabuklasma lekeler filan derken gecn gun altintepe ozan beye gittim bana bu ilaci verdi yarin bir suru kan tahlili olacahim ve fiyati 250 tl buluyor daha vermedi kullan demedi okudugum kadariyla etkili bir ilacmis yan etkisi olmayan cok az ilac vardir aspirinde bile okudugunuzda yan etkisi var doktorum bir iki kalici iz kalabilir dedi moralim bozuldu bazi kisilerde bir suru leke tedavisi var dedi haledersin diyorlar doktorda bazi lekeler kalici olabilir diyorlar bazilarida doktorun garantici dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.