Şimdi Ara

Zoretanin adlı ilacı kullanan oldu mu ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
5
Favori
326.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim kız arkadaşım da bu kremi kullanıyor. Yüzünde değil omuz bölgesindeki bir iltihatptan dolayı. Yüzünde bir tane bile sivilce yok. Kız arkadaşımın bu ilacı kullandıktan sonra yüzü aşırı sıcak ve yanakları çok yanıyormuş yani yüzünü yıkarken bile zorluk çekiyormuş. Bu yüz yanmasına çözüm olarak krem gibi bildiğiniz şeyler var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
  • Bende Bugun Doktora Gittim bu ilacı yazdı.yüzümde baya iz var bayada sivilce var bu hapı kullanırken sivileceleirm gecerken.bu yüzümdeki sivilce izleride gecermi arkadaslar yavas yavas.
  • Arkadaşlar bu ilacı aldım ancak ilacı kullanmadan önce hakkındakileri okudum ve bir çok korkutucu yan etkileri olduğunu gördüm ve araştırmak istedim.Bu forum sitesin de bana yardımcı olacağınızı düşündüm
    16 yaşındayım uzun süredir sivilcelerim var eskisi gibi değil ancak geçmiyordu bir türlü doktora gittim ve kan testi sonuçlarına göre bu ilacı verdi ve sabah 1 akşam 1 şeklinde kullanmamı istedi.Henüz kullanmadım çünkü yakınlarımdan kullananlar oldu ve kullanma çünkü çok ağır bir ilac dediler geceleri uyuyamadıklarını ve depresyon ilaçları aldıklarını söylediler bu yüzden bende herkes gibi tereddütteyim ve korkuyorum biri beni bu konu hakkında bilgilendirebilir mi ? Yan etkileri gerçekten bu kadar çok görülüyor mu ?
  • enes1515 E kullanıcısına yanıt
    Yan etkilerine fazla takılma. İlk haftalar önemli çünkü yüzün eskisinden kötü olacak o yüzden moralini sağlam tut. Sonunda tertemiz ve pürüzsüz, bebek gibi bir cilde kavuşacağın için kendini motive et. Geçmiş olsun.
  • alkol alıcam dünde aldım bugünde alsam bişey olurmu 1 tane bira içiyorum?
  • herkese merhaba
    bende ilaci bugun doktorumdan aldim boyum 1.83 kilo 77 10mg+20mg verdi bana gunde 30mg yani. ins gecer 2-3 ayda ya igrenc bi psikolojim var . disari cikmaktan nefter ediyotum insanlar gorup bakiyor diye belki bisey dusuuyolar ama ben kotu hissediyorum neyse iste ben bu hapi nasil killancam simdi 10mg yimi sabah 20mg yimi ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmaya başlayalı 9 gün oldu ve ben şimdiden etkisini görmeye başladım. Umarım 6 ay gibi uzun süreden önce kurtulurum. Geçmiş olsun herkese kötü bir durum bunları kullanıyor olmak ve etkileri..vs
  • berhan? kullanıcısına yanıt
    Sadece ilacın etkisini azaltıyor diye biliyorum. Bir şey olmaz yani sürekli kullanmıyorsan bir de hiç sorun olmaz. Ben de sigara kullanıyorum ama ilacın etkisini gayet iyi bir şekilde görüyorum. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: essinn

Sadece ilacın etkisini azaltıyor diye biliyorum. Bir şey olmaz yani sürekli kullanmıyorsan bir de hiç sorun olmaz. Ben de sigara kullanıyorum ama ilacın etkisini gayet iyi bir şekilde görüyorum. Geçmiş olsun.

sorun olmuyor aynen ben baya ilerlettim sürekli içiyorum sigarada var bi tık oldugu yok sivilcede kalmadı
  • Bu ilacı kullanan arkadaşlara sabır diliyorum.Konuya gelirsek bu 2. tedavim.Lise 2 bitmişti yazın zoretanin tedavisine başlamıştım 20mg olabilir doktorlar beni hiç bilgilendirmemişti birazda çocukluktan dolayı tecrübesizlik hiç interneti açıp bakmadım güneşe karşı hiç önlem almadım git gel 3 doktor değişti 6-7 ay kullanmışımdır ama yarım yamalak ramazana denk geldi falan en son gittiğim doktor ilac artık fayda etmez sana lazer yapalım diyip durmasına rağmen 2 kutu daha kullandırdı şunu öğrendim ilaç bittikten sonra lazer için 6 ay beklemek gerekiyormuş zaten lazer istemediğimi belirtmiştim para için sağlığımla oynadı desek yeridir bunu yazma sebebim içimi dökmekti doktorlar biraz ilgilense bir daha kullanmak zorunda kalmazdım insanın ne yüzüne bakıyorlar nede konuşuyorlar ilacı yazıp yazıp yolladılar neyse zamanla hafifledi lise 4 de ilk dönem tek tük vardı 2.dönem hiç kalmadı tam bitti derken tekrar çıktı. Şimdiki gittiğim doktor çok iyi şuan 10 mg kullanıyorum dudak hafif kuru sivilceler arttı tedavi 5 ile 8 ay dedi ama daha kısa süreceğini düşünüyorum acaba neden 10 mg yazdı sizin fikrinizi almak istiyorum bu konuda.

Not olarak ilacı yemekten hemen sonra içmeyin
    ilacı uyumadan önce içmeyin 1 saat öce için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluhtemuz -- 23 Eylül 2013; 14:21:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lemon143

ben bu ilacı kullanalı 1 ay oldu doktorum bana 1 ay kullan sonra tekrar tahlil yaptırırsın ona göre tekrar değerlendiririz demişti yarın gidicem hastaneye acaba önce doktoramı gidiyim yoksa önce kanımı aldırıp onun sonuçlarını alıptamı doktora gideyim bilemedim.

Tahlil sonuçlarınla git.
  • Yarin kan tahlili yaptiricam bu ilac icin.Doktor 30 doz yeterli demişti sanırım.Her şey yarın belli olucak bakalım.1 yil krem kullandim (Imex,Clindoxyl)doktor gozeteminde.Sivilceleri geçirdi gibi ama izleri kaldı.Bu surec derslerime etki eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 8 Ekim 2013; 20:17:57 >
  • Yaşım 21 azan sivilcelerim için bende bugün başlamak zorunda kaldım.Kan tahlili yaptırdım ilk doktor sonra 30mg günde kullanıcaksın dedi.Şeyi sormak istiyorum karaciger testimi ne yapılıyomus verdigimiz kan tahlilimi oluyor o ?
  • O değilde 1,85 boy 85 kiloyum bana 30 mg yazdı günde az değil mi kan degerlerindemi sorun cıktı acaba :)

ALT(SGPT) 38 15-65 U/L

AST(SGOT) 22 0-38 U/L

yazıyor bilgisi olan varmi
  • zoratanin sıkıntı bi ilaç abi kullanmamanızı tavsiye ederim kullanalı 5 yıl oldu gözlerim normalden daha çok yanar oldu kulalnırken hiçbiyerim kanamadı ama yüzm baya kurumuştu iç organlardada sıkıntı oluştabilecek bi ilaç normal de epilepsi değilimdim ilaç tan 2 yıl sonra nöbet geçirmeye başladım ona göre kullanırken kime ne olcagı belli olmayan ilaç sivilceleri kurutuyor dogru ben son 1 ay fln kullanmamıştım geçtiler zaten ne gerek var diede şimdi hala çıkıyor sivilceler ona göre alın ilacı benden bi uyarı
  • Merhaba arkadaslar bende zoretannin tedavisine baslayali 4 ay oldu gercekten cok etkili ancak bel agrisi gercekten can sıkici hala devam esiyor ozellikle yatağa sırt ustu ya da yuz ustu yattigimda sizde de oluyormu bu bel agrisi

• quote:

Orijinalden alıntı: qazz42

zoratanin sıkıntı bi ilaç abi kullanmamanızı tavsiye ederim kullanalı 5 yıl oldu gözlerim normalden daha çok yanar oldu kulalnırken hiçbiyerim kanamadı ama yüzm baya kurumuştu iç organlardada sıkıntı oluştabilecek bi ilaç normal de epilepsi değilimdim ilaç tan 2 yıl sonra nöbet geçirmeye başladım ona göre kullanırken kime ne olcagı belli olmayan ilaç sivilceleri kurutuyor dogru ben son 1 ay fln kullanmamıştım geçtiler zaten ne gerek var diede şimdi hala çıkıyor sivilceler ona göre alın ilacı benden bi uyarı

O zaman doktorlar niye soylemiyorlar bunu garezleri mi var bizlere bence insanlari gereksiz yere korkutuyorsun epilepsi olayins gelecek olursak gercekten gecmis olsun ancak bunu ilaca baglaman gercekten cok yanlış.

• YasiN® Y kullanıcısına yanıt
    tedavi hakkında her şeyihttp://gizemintavsiyeleri.blogspot.com.tr/ paylaşıyorum :))
  • Bardan Adam B kullanıcısına yanıt
    http://gizemintavsiyeleri.blogspot.com.tr/ beni takip edin :)) tedavi hakkında her şeyi yazıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

şuan bende kullanıyorum 3 gün oldu banada birşeyler imzalattılar artık allah kerim

2008 yılında tedaviye başlamışım. Çokta iyi geldi yıllarca sivilce derdim olmadı ama bu aralar tekrar çıkmaya başladılar. Doktora yazın gittiğimde bazı bünyelerde tekrar gün yüzüne çıkabileceğini tekrar ilaç tedavisi yapacaklarını ama sonbaharın gelmesini beklememiz gerektiğini söylediler. işte ogün geldi bugün tekrar doktora gidicem sonucu buradan bildiririm.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.