Şimdi Ara

Zorlu Center AVM 50,00 TL Hediye Çeki Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zorlu Center AVM 50,00 TL Hediye Çeki Kampanyası

1 - 18.12.2013 - 31.12.2013 tarihleri arasında AVM açılış kapanış saatleri arasında, aynı gün içinde Zorlu Center AVM mağaza ve restoranlarından yapılan, toplamda 150,00 TL ve üzeri alışverişlerde, alışveriş fişi/faturasıyla beraber kampanya stantlarına gelen ve kampanyaya katılmak için gereken T.C. kimlik belgesi, ad, soyadı, telefon numarası, e-posta adresi, doğum tarihi bilgilerini eksiksiz ibraz eden müşteriler 50,00 TL’lik hediye çeki almaya hak kazanacaktır.

2 - 1 kişi kampanyadan aynı gün içinde sadece bir kere faydalanabilir.

3 - Kazanılan hediye çeki; kazanıldığı an itibariyle, 5 Ocak 2014 tarihinde Zorlu Center AVM kapanış saatine kadar, Zorlu Center AVM dahilindeki tüm mağaza ve restoranlarda kullanabilir.

4 - Hediye çeki için kayıt yaptıran kişi hediye çekini başka bir kişiye devredebilir ve devrettiği hediye çeki için hak iddia edemez.

5 - Hediye çeki karşılığında nakit ödeme yapılamaz.

6 - Hediye çeki miktarı bölünerek farklı alışverişlerde kullanılamaz.

7 - Hediye çeki miktarından daha düşük miktarda alışveriş yapıldığı takdirde kalan miktar para üstü olarak alınamaz ya da kalan bakiye için ayrıca bir hediye çeki verilemez.

8 - Hediye çeki tutarına KDV dahildir.

9 - Performans Sanatları Merkezinde (PSM) yapılan tüm harcamalar, tütün ve tütün mamulleri ve alkollü içeceklere ilişkin harcamalar, ticari firmalar tarafından yapılan tüm harcamalar, şans ve talih oyunu harcamaları, hediye çeki ve kredi kartı puanları ile yapılan alışverişler, otopark, döviz bürosu, bankalardan veya ATM’lerden alınan satış fişleri ile Vodafone mağazasından yapılan fatura ödemelerinden edinilen fişler kampanya kapsamı dışındadır, bu harcamalar karşılığında hediye çeki kazanılamaz.

10 - Hediye çeklerinin kullanımı; otopark, döviz bürosu, bankalar veya ATM’ler, tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecekler, şans ve talih oyunu harcamaları ve Vodafone mağazasından yapılan fatura ödemelerinde geçerli değildir.

11 - Hediye çeki kampanyası, aynı tarih aralığında Zorlu Center AVM’de Zorlu Yapı Yatırım A.Ş. tarafından yapılan diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

12 - Hediye çekini elinde bulunduran kişi kullanabilir. Hediye çekinin, çeki kazanan kişinin bilgisi dışında 3. kişiler tarafından kullanılması halinde, Zorlu Yapı Yatırım A.Ş ve iştiraklerinin hiçbir sorumluluğu yoktur.

13 - Zorlu Yapı Yatırım A.Ş., kampanyayı istediği gibi değiştirme, durdurma, kapsamını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

14 - Kampanya stoklarla sınırlıdır.

15 - Kampanyaya katılan herkes kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

• destan gibi kampanya şartlarını görünce soğudum.
  • Ne var ki şartlarda?
    Gayet açık ve net..

Bence sıcak sayılır.
  • Sen Turkiye nin lafta en elit magaza residence ni yap sonra sicak firsatlara dus sonra agla niye marka olamadim pehhb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 liraya 50 lira indirim olsaydı sıcak sayılırdı. 150 lira alışveriş yapıcam, 50 lira çek vercek. yav he he.
  • Valla hm den birseyler alcaktim zorludan alirim en azindan 50 tl daha verirler :)) onunla da baksa birseyelr alirim.

• Tesekkurler. Faydalandim

• zorlu darty'den 150 tl alışveriş yapacaklar için 50 tl hediye çeki gayet iyi fırsat.

ayrıca burası sıcak fırsatlar siyaset futbol ve din konularını başka forumlarda paylaşın.
  • %25 ılık fırsat bence bu vakitte
  • arkadaşlar türkiyenin belki de en kötü tasarımlı avmsi
    içinde çekeceğiniz çileye değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzporti -- 20 Aralık 2013; 8:51:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

destan gibi kampanya şartlarını görünce soğudum.

• Bugun fırsatı kullanmayı düşünüyorum.

Jokerden bir ürün alacaktım 100 liraya olmadı birde sd kart lazımdı onu alır üstüne kahvemi içer 50 tl mi alır çıkarım.

Haber verene teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.