Şimdi Ara

Zorlu Center'daki Iphone6+'ları bükmüşler [foto eklendi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Utanıyorum artık.. Nasıl bir millet olduk anlamsız geliyor bana. Acaba kendisinin olsa ne yapardı? Kendi evinin camına taş atsalar arabasına çarpsalar? İnsanda biraz onu olmalı ADAM olmalı. Okadar küçümsenicek durumda olduk ki bunu utanarak söylüyorum artık. Telefonumuzu nasıl bozarızda apple yeni telefon verir başkasının malına nasıl zarar veririzde bahsederiz başkalarına gibi düşüncelere girer olduk nereye gidiyoruz biz? Müslümanlık TÜRKLÜK bunu mu gerektiriyor? Lafım meclisten dışarı çok özür dilerim sadece bunu yamultan başkasını kandırmaya çalışan zihniyete sesleniyorum.. Ayrıca apple falan savunduğum yok ama adamlar cihaz yapıyorlar ince yapıyorlar okadar zorlamya yamulması çok normal durduk yere hiç bir cihaz yamulmuyor bu kadar sert plastik olan cihazı yapsanız sonuc ne olurdu? Herkes özgür istediği gibi maddi durumuna göre cihaz alabilir. Ama saygıyı yitirmeden yorumlar yapılması daha hoş olur diye düşünüyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: mu2o

Utanıyorum artık.. Nasıl bir millet olduk anlamsız geliyor bana. Acaba kendisinin olsa ne yapardı? Kendi evinin camına taş atsalar arabasına çarpsalar? İnsanda biraz onu olmalı ADAM olmalı. Okadar küçümsenicek durumda olduk ki bunu utanarak söylüyorum artık. Telefonumuzu nasıl bozarızda apple yeni telefon verir başkasının malına nasıl zarar veririzde bahsederiz başkalarına gibi düşüncelere girer olduk nereye gidiyoruz biz? Müslümanlık TÜRKLÜK bunu mu gerektiriyor? Lafım meclisten dışarı çok özür dilerim sadece bunu yamultan başkasını kandırmaya çalışan zihniyete sesleniyorum.. Ayrıca apple falan savunduğum yok ama adamlar cihaz yapıyorlar ince yapıyorlar okadar zorlamya yamulması çok normal durduk yere hiç bir cihaz yamulmuyor bu kadar sert plastik olan cihazı yapsanız sonuc ne olurdu? Herkes özgür istediği gibi maddi durumuna göre cihaz alabilir. Ama saygıyı yitirmeden yorumlar yapılması daha hoş olur diye düşünüyorm

Kafaya takmaları gereken o kadar şey varken koskoca türk gençlerinin derdinin iphone bükmek olduğunu görmek ne kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 6 -bükülmüyor diye acıklama yaptıysa insanlar büymeyi deneyebilir ve hakkı madem bükülmüyor demişler bükülüncede zararı karsılamaları onların vazifeleri.Eğer öyle birsey dememişse iphone, bükenlerin şrfzlkten baska birsey değil. Su geçirmez denilen telf.larıda adamın magzada da olsa suya sokma hakkı var o halde firma iddalı konusmayacak.

Bu şeye benziyor 30 dak.dan geç getirirsek ücret almıyoruz gibi birsey. Yaa öyle birsey demeyecen geç getirincede artistlik yapmadan verip gitcen.
  • Çoluk çocuğu oraya sokuyolar arkadaş! bu güvenlikler neye yarıyor.. Hem gereksiz kalabalık hem cihazlara zarar!
  • Bu gün iphone 6+ a bakarken arkamdan biri yaklaşım büksene genç demişti .
    Bende yemiyor dedim .

inceleyen herkes bükülme muhabbetini konuşuyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.