Şimdi Ara

Zorlu Center'daki Iphone6+'ları bükmüşler [foto eklendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pit0N

Kişiye ait dükkan olsa katliyam haberi olarak okurduk bunu.

Ben olsam sağlam bir sakatlamadan bırakmazdım açıkçası.

bu söze imzamı atar giderim..
  • Sağlam yapmazsan bükerler hacı acımazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter meselesi.
  • Alamadıkları iphone U ya bükerler ya kötülerler.

• O bukenler aldıkları ıphoneyı buksunler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buk de ... demisler. Kafasiz insan dolu memleket. Sasirmadim.
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    aynen
  • Ya ne hap beyinliller var dünyada.. Hani geri zekalı telefonu bükerki ? Haaa HTC ve Samsunglarda kolayca büyüklüyor,sansung zaten ekran kırılma konusunda lider malum. Ama ne dandik bir muhabbet bu anlaşılır değil :) Hatırladımda aynı hap beyinliler 4S zamanında bile vardı. Telefon bu telefon güç test aleti değil,allahtan bu zavallı test edenler tabletlere yapmıyor bunları
  • O bükülen iphonlar bize tek tek geri dönecek ..

• Foto ilk mesaja eklendi arkadaşlar

• moirathia M kullanıcısına yanıt
    Gold olan saglam

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Ya boş boş konuşuyorsun her incelemede kullananların telefonu bükülmüş.İlla elinle bükmen gerekmiyor cebinde bükülüyor.4s zamanıda vardı evet 5s zamanıda vardı ama hiç bir zaman bu kadar kolay olmadı.Kullanmak istiyorsan zorunlu sağlam kılıf alcaksın.Bunu demek , test etmek hap beyinlilikse , bunu bile bile "hayır yok öyle bir şey zamzung daha kötü" demek ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Gold olan saglam

Ne alaka

• En yakın göz hastanesine git

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam gıdeym

• Ya cidden çok garip geldi bu durum bana her üretilen telefon serilerinde sıkıntı olabilir zaten apple her zaman sıkıntılı ürünleri değişiminde 1 numara olmuştur benim telefonum " normal " şartlarda cebimde veya başka bir şekilde büküldü bakın dediğiniz zaman 5 dakika içerisinde yenisini veriyorlar size zaten eğer başınıza böyle bir durum gelirse kesinlikle bunu deneyin daha önce benim başıma ekran açıklığı olayı geldi ve hemen değiştim telefonumu 2-3 dakika sürdü iPhone 5S de fakat ABD den gelen ürünlerde destek vermiyor TR apple store o ayrı saçmalık
  • Yahu arkadaş ben bu insanları anlamıyorum adamlar diyor ki normal şartlarda bükülmez velev ki büküldü adam Değiştiriyor zaten..şimdi kötü konuşcam Konuşmak istemiyorum belki büken arkadaş buradan da olabilir canım kardeşim kendi para verip aldığın telefona öyle abanıp büksene bi bir de öyle görelim..hayvan gibi abanınca evet yamuluyor..note 4ü de yamulttu adam gördük işte..insan gibi kullanırsan hiçbir şey olmaz bu muhabbetler baydı artık gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: moirathia

Order&Pick Up Sırası bekleyenlerin yanında yüksek sesle "abi baksana bükmüşler" diye konuşunca sıradakilerin bakışlarını görmeniz gerek !

Bu arada ben de iphone6 alacağım. Kötülemek için değil geyik için açtım konuyu

Hocam geyik olsun isterseniz lütfen konu dışına gidin.
    Burada insanlar bu Yorumları okuyup 2-3 yıl boyunca sürekli yanında olacakları birşeyi beğeniyor

He

• quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

quote:

Order&Pick Up Sırası bekleyenlerin yanında yüksek sesle "abi baksana bükmüşler" diye konuşunca sıradakilerin bakışlarını görmeniz gerek !

Burada insanlar bu Yorumları okuyup 2-3 yıl boyunca sürekli yanında olacakları birşeyi beğeniyor

He

ne demek istediniz anlamadım hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

quote:

He

ne demek istediniz anlamadım hocam

Şaşırma tepkisi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.