2 kere ödenmiş bu(nasıl demeyin bende bilmek istemiyorum) kasko şirketi bal gibi görmüştür ekranda ama tahsilat yapmış nasıl geri alınır acaba
sevili arkadaşım tam olarak anlamadım ama sanırım bir poliçenden iki kere ödeme alınmış. bu durumda poliçeyi yaptırdığınız acenteye başvurun durumu bildirin; tabii ki fazladan ödediğiniz tutarı geri ödemek zorundalar. durumu çok da iyi anlamadığım için bu kadar yardımcı olabiliyorum.
Acentene durumu bildir geri iade ederler....
Büyük ihtimal bir yanlışlık yapılmış önce acenteyle görüşün bi sonuç alamazsanız merkez ile bi çözüm sağlanabilir
Kredi kartı ile tahsilat yapıldı ise ekstranız ile acentenize gidin sorunu çözeceklerdir.
merhaba. gecen hafta bır aarac aldım 1.6 sıena 2000 model. bugun muayneye gıdecektı sıgorta ıstenmıs halıyle. vekalet verdıgım muamelecı arkadas benı aradı. Anadolu sıgortadan yaptırmıs. 332 TL. masraf cıkardılar. 2 kere zam falan gelmısFALAN FILAN INANANADIM. yıllık tabıkı bu. gercektende boylemıdır tesekkruler
quote:
Orijinalden alıntı: camkolonyasi
merhaba. gecen hafta bır aarac aldım 1.6 sıena 2000 model. bugun muayneye gıdecektı sıgorta ıstenmıs halıyle. vekalet verdıgım muamelecı arkadas benı aradı. Anadolu sıgortadan yaptırmıs. 332 TL. masraf cıkardılar. 2 kere zam falan gelmısFALAN FILAN INANANADIM. yıllık tabıkı bu. gercektende boylemıdır tesekkruler
Çalıştığı acente anadoludur ordan yaptırmıştır fiyatta doğrudur ben normalde 252-300 arası biliyordum trafikleri mesela Aksigorta 280 çıkıyor yeni tescil sigortalar 52 lira daha fazla olmuş sizinkisi
araban var derdın var valla. ıvırı zıvırı yerınde dursa 750 tl yıllık masrafı var. hayırlısı artık. hersey vergı bu ulkede knaparsaınn
bende geçen hafta yaptırdım aksigorta dan yaptırmış çalıştığım acente 214 TL ödedim
quote:
Orijinalden alıntı: RÇakır
quote:
Orijinalden alıntı: camkolonyasi
Çalıştığı acente anadoludur ordan yaptırmıştır fiyatta doğrudur ben normalde 252-300 arası biliyordum trafikleri mesela Aksigorta 280 çıkıyor yeni tescil sigortalar 52 lira daha fazla olmuş sizinkisi
ucuzun pahalısı aslında. aksigorta bu ara iyi ben 227'ye yaptırdım ak'tan anadolu 302 lira dedi. allianz 362 lira dedi höh dedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme