Şimdi Ara

Zorunlu Trafik Sigortası Fiyat Artışı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
3.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halk olarak zaman dur diyeceğiz bu eziyetlere bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mythology kullanıcısına yanıt

Kafanda nasıl şeyler kurduğunu anlamadım. Kazayı yaparsın kusurluysan sigorta şirketinle muhatap olurlar. İMM yetmezse ödemelere seni bulurlar zaten. İMM yetiyorsa seni niye arasınlar? İlk defa senden duyuyorum.

• 3 Ekim 2021 Trafik Sigortası 528 TL

3 Ekim 2021 Kasko 1120 TL

3 Ekim 2022 Trafik Sigortası 2270 TL

3 Ekim 2021 Kasko 5400 TL

Mecburiyetten trafik sigortasını yaptırdım, kasko yaptırmadım fakat araçta muhafaza etmek için silah aldım.

mazallah mersoya bmw'ye porsche'ye felan ciddi çarparsak kafama sıkar, dert çektirmeden göçer gideriz bu diyardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 6 Ekim 2022; 13:49:52 >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Sınırsız imm yaptır neovodon kafana sıkma boşuna.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sigorta şirketeleri zarar ediyor kasko yapmak istemiyorlar. Bir tampon far 15-20k olmuş. Maliyetler yüksek maalesef artışlar normal.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Anlamak zorunda değilsin. Beni tanımadığın halde mahalle arkadaşınmışım gibi konuşuyorsun. Keyif benim para benim. İstediğim yere istediğim kadarını öderim.

İlk kez görüyorsan pek birşey görmemişsin anlaşılan.

Konuyu kapatıyorum. Uygun fiyatı geçtim üzerine para verseler ben o sigorta şirketiyle çalışmam. Çok istiyorsan sen o sigorta şirketini kullanabilirsin.

• Mythology kullanıcısına yanıt

Çokta umrumdaydı naparsan yap.  

• 7. Basamak kasko 10bin lira çıktı abim aracını satıyor. Bu nasıl birşey ya 4500 lira Fiorino ya geçen ay sigorta yaptırım bu at yaptırsam 6500 gelir vosvosa geçen sene 7. Basamak sigorta 500 bu sene 2700 bu nedir kardeşim. Dur diyen yok. Nasıl olsa sigorta şirketi sahibi bir bakan var. Ohhhhh. Seneye seçimlerde verin gene oyunuzu artık at arabasına binersiniz. Bu arada çekme karavan a çadırada vergi geldi. Kıçınıza yakında sayaç takacaklar az kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasjn Y kullanıcısına yanıt

sbm artık 15 gün kala teklif veriyor önceden 1 aydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış anlamayın polemik olsun diye söylemiyorum ama sınırlı durumlar dışında "ehliyetsizlik, alkollü araç kullanma" gibi ciddi kusurlar dışında sigorta şirketiniz ödeyeceği zararla ilgili size rücu edemez. Teminat sınırları tüm sigorta şirketlerinde de aynı zaten. Kaskonuz varsa da karşı tarafın sigorta şirketine başvurulmuyor dediğiniz gibi kendi kaskonuz halledip karşı tarafla o muhatap oluyor, yoksa kaskonun da bir anlamı olmaz. O yüzden seçilen sigorta şirketinin seçen için neredeyse hiç önemi yok aslında. Gerçi para sorun değilse de karar sizin garantiye almak en mantıklısı tabi.

• Kusurlu olarak kiralık bir araca veya ticari bir araca zarar verirseniz onarım süresince yatma parası denilen gelir kaybını sizin ödemeniz gerekir. (kaskodaki İMM de karşılamıyor bunu). Trafik sigortanız karşı taraf için ne kadar hızlı eksper/onarım/ödeme sürecini tamamlarsa o kadar daha az gelir kaybı parası ödersiniz karşı tarafa. Bu nedenle trafik sigortasında da bilindik firmaları tercih etmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spideronurxxx -- 22 Ocak 2023; 21:14:51 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.