Bildirim
Zorunlu Trafik Sigortası-Plaka değişimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Evet olmaktadır.
Mesela bugün bir müşterimin Antalya plakasını Ankaraya çevirdik Anadolu sigortadan.
370 lira ödemişti 530 liraya çıktı zeyil işlemi sırasında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler cevap için yaşadığım il ufak daha önce kaza geçmişim de yok.Zorunlu sigortayı aza indirebilmek için yeni araç aldığımda plakayı değiştirmeyi düşünüyordum iyi oldu.
Peki aracın satışı alındıktan sonra aracı olduğu yerde bırakıp plakayı söküp ruhsatı da alıp plaka değiştirme ve trafik sigortası için herhangi bir sigortacıya gitsek olur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: dsof
Teşekkürler cevap için yaşadığım il ufak daha önce kaza geçmişim de yok.Zorunlu sigortayı aza indirebilmek için yeni araç aldığımda plakayı değiştirmeyi düşünüyordum iyi oldu.
Peki aracın satışı alındıktan sonra aracı olduğu yerde bırakıp plakayı söküp ruhsatı da alıp plaka değiştirme ve trafik sigortası için herhangi bir sigortacıya gitsek olur mu?
Aracı aldıktan sonra bir yerde bırakmanıza gerek yok :)
Noter size geçici ruhsat kağıdı verecek o bilgilerle işlem yapmanız yeterli eski ruhsat zaten bir işe yaramayacak :)
Plakaları da sökmenize gerek yok sigorta yapılırken noterde halledeceksiniz o işlemleri :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlçede olduğum ve burda da plaka değişimi olmadığı için ile gideceğim ne olur ne olmaz diye aracı sigortasız yola çıkarmayayım diyorum.o yüzden sordum aracı götürmeden sadece plakayı söküp evrakları alıp gitsem olur mu diye.Açık yazmamışım yanlış anlaşılma olmuş :)
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsof -- 23 Nisan 2015; 13:57:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dsof
İlçede olduğum için burda da plaka değişimi olmadığı için ile gideceğim için ne olur ne olmaz diye aracı sigortasız yola çıkarmayayım diyorum.o yüzden sordum aracı götürmeden sadece plakayı söküp evrakları alıp gitsem olur mu diye.Açık yazmamışım yanlış anlaşılma olmuş :)
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Rica ederim bu arada aracı aldığınız zaman eski sigortası 10 gün iptal ettirilemez.
Yani yola çıkabilirsiniz :) Tabi sigortasını bitirip satmıyorsa alacağınız kişi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X