arabaya değerinin yüzde olarak büyük bir meblası kadar masraf yapınca, bir çok defa yazmak elzem oluyor :) aynısı başıma geldide oradan biliyorum :)
Yok. Aslında öfkelenip te yaptım bu masrafı. Adamlar şurası şöyle dediler. yapın dedim. Burası böyle dediler. yapın dedim. Şu değişecek dediler. değiştirin dedim. Neyse. Artık olan oldu. Sebebini tekrar tekrar yazmaya gerek yok.
arabaya değerinin yüzde olarak büyük bir meblası kadar masraf yapınca, bir çok defa yazmak elzem oluyor :) aynısı başıma geldide oradan biliyorum :)
Yok. Aslında öfkelenip te yaptım bu masrafı. Adamlar şurası şöyle dediler. yapın dedim. Burası böyle dediler. yapın dedim. Şu değişecek dediler. değiştirin dedim. Neyse. Artık olan oldu. Sebebini tekrar tekrar yazmaya gerek yok.
önemli olan arabayı almak değil, önemli olan aldığın arabaya içinin sinerek binilebilmesi, kafanda en ufak bir soru olmadan uzun yola çıkabilmektir, bunun adına yapılan masrafı doğru buluyorum, ikinci el araç alan herkes bakımları nerede ne şekilde yapılırsa yapılsın arabasını ufak bir kontrolden geçirtmeli (yetkili serviste kısa bir süre önce yapılmışsa gidip sormak yeterlidir)
araba kiralayıp uzun yola gitmeyi bu yüzden içime sindiremiyorum
Allah'a şükür. İçime siniyor artık. uzun yola çıkarken kontrol bile yaptırmıyorum. Diskler, balatalar, önem arzeden bir çok parça sıfır ve orijinal olarak değiştirildi. daha 5 ay oldu. Bakımdan beri 2200 km yol yaptım.
recep ivedik diyorduya bu dingin bir yaşam ve devam ediyordu
ya kendiniz yada başkası bu işleri sizin adınıza takip etsin boş bırakmayın
çok riskli madden ve manen
Aracı sattığımız zaman trafik sigortasının artan günü sana geri veriliyor dimi nakit olaraki?....
quote:
Orijinalden alıntı: smg05
Aracı sattığımız zaman trafik sigortasının artan günü sana geri veriliyor dimi nakit olaraki?....
Evet. Kalan zaman hesap ediliyor. Size ödeniyor.
Nakit olarak veya kredi kartına iade ediliyor, bu biraz da sigortacınız ile aranızdaki "ilişkiye" (!) bağlı. Geçen hafta gönderdiğimiz FIAT'ın kaskosu 28 Nisan'da yenilenmişti ve araç da 11 Mayıs'ta satıldı, arada 2 haftalık süre boyunca sigorta şirketi risk taşıdığı için 2 haftalık prim tahakkuk ettirme ve tahsil etme yetkisine sahipti ancak 5 yıl kazasız sigortamız nedeni ile 6. yılın başındaki 2 haftalık risk süresi bize hediye edildi ve ücret de iade kredi kartına iade alındı.
quote:
Orijinalden alıntı: smg05
Senden önce sgortacını kınıyorum...
Sigortan bitmeden yeni poliçeyi hazırlayıp sana getirmeliydi. Benim sigoracım bunu yapıyor. Bu nedenle sigortacını değiştirmeni öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme