Şimdi Ara

Zotac 1070 AMP! Core Edition Yerine Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2017'den beri Zotac 1070 AMP! Core edition kullanıyorum, 1080P monitör kullanmaktayım ve uzun vadede değiştirmeyi de düşünmüyorum. 3060 TI ve 3070 TI arasında kaldım, Çoğunlukla Single Player oyunlar oynuyorum ve görüntünün iyi olması tercihim aslında. Bu duruma istinaden 1070 kadar uzun vadeli kullanabileceğim bir ekran kartı almak istiyorum. AMD marka önerilere de açığım, 3800x işlemci ve 16 gb ram diğer bileşenlerimden bazıları.

• Yeni nesil kartların çıkmasına bir kaç ay kaldı acelesi yoksa beklemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 21 Ağustos 2022; 15:36:13 >
  • Yeni kartların tanıtımı ekim ayında olacakmış sanırım bir de 4070 serisinin gelmesi 2023'ü bulacakmış diye okudum, o zamana kadar dolar ne olur bilmem :) bu sebeple uygunken bir tanesini kapatayım diyorum.

• Uzun süre kullandığınız için demiştim çünkü performans farkı beklemeye değer. Özellikle AMD tarafında RDNA3 kartlar f/p olarak iyi olacak gibi.

Dolar konusunda endişeniz varsa kart yerine dolar alıp beklemenizi öneririm.

• Kampec kullanıcısına yanıt

Performans konusunda haklısınız ancak yeni ekran kartları çıktığında bu seviyede olacaklarına inanmıyorum maalesef, ufak bir araştırma ile 3060TI 10 bin civarı 3070 TI 14 bin civarında bulunabiliyor. 4070 çıktığında bu fiyatlara satılacağı konusunda şüphem var. Şu anki mevcut parayı dolara çevirsem bile o parayı karşılayabileceğimi pek düşünmüyorum açıkçası.

• GDDRX e bulaşmadan alınacak kartlar 6700XT veya 3070.
    Ben de 2017 martından beri GTX1080 kullanıyorum. Benim de aklımda ekran kartını güncelleme var ama beklemek daha iyi gibi şimdilik. Yeni seriler daha avantajlı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 21 Ağustos 2022; 18:13:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün RTX 3050 zotac oc modelini sipariş ettim, daha öncesinde amazon dan 6500xt bir ekran kartı almıştım teslim almadan iade ettim çünkü AMD nin driver problemleri nvidia ekran kartlarına göre çok daha fazla 6322 TL ye 6 taksit inventustan aldım RTX 2060 alacaktım itopyadaki şansı kaçırdım alamadım artık bu kısmetmiş, yüksek model bir ekran kartı istiyorsanız ve hazır bir sisteminiz var ise size hepsiburada da satılan hazır sistem 3060ti ekran kartı barındıran 16999 satılan HP marka kasayı tavsiye ederim, ekran kartı zotac 3060ti piyasada 10k-12k arası satılmaktaydı işlemci ise 5600g bu bile kendi bşın 4k ya satılıyor... Sistemi alıp direk ekran kartını alın kullanın kasa yedekte dursun lazım olur bir gün...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fractal design kullanıcısına yanıt

Merhabalar

GDDRXe neden bulaşmamalıyım?

• Enano E kullanıcısına yanıt

GDDRX sıcak çalışıyor, ısınıyor.

Beklememdeki sebep öncelikle Nvidia tarafındaki GDDR eksikliği. 5 senedir 8GB kart kullanıyorum zaten. Alacağım kart da en azından 12GB olsun bir zahmet. Hala ekran kartında AMD'ye sıcak bakamıyorum zamanında çok çektim HD6700M ile.

3060Ti veya 3070 alınası kartlar şu an. Onlar da 8GB yetersiz artık. Muadili 6700XT 12GB bence daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 22 Ağustos 2022; 10:0:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.