Şimdi Ara

Zotac 1080 Ti 11GB (4000TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
4
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Zotac 1080 Ti 11GB (4000TL)

Bir kaç ay önce forumdan bir arkadaştan aldım, kartın kutusu mevcut kondisyonu çok temiz durumda. 2 fanlı versiyonudur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Resim eklemeniz mümkün mü ? Furmark sensör bölümünün resmini özellikle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 bin mi 500 tl daha koyar 3060 alırım xddd

• lokkatto kullanıcısına yanıt

Forumda en nefret ettiğim yorum tipi... Kendi fikirlerinizi kendinize saklayın lütfen. Sırf yorum yapmak için arkadaşın veya bir başkasının ilanını kirletmeyelim.

• namıdigerminick kullanıcısına yanıt
    Kendi fikirlerimizi kendimize saklarsak insanlığın geleceği ne olacak hocam ? :D

• 4k biraz pahalı gibi hocam muadili 6600xtler max 160 çekiyorken bu Nomıssız 280w çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foto eklermisiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • namıdigerminick kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama da ben de sizin gibileri anlamıyorum. Uygun fiyat verse zaten yazmaya yüzü olmaz demekki fiyattan memnun değil ki öneri de bulunuyor.

Ne hakaret ne başka bir şey var neden bu kadar hassassınız ? Yani ilanı kirletmekten kastınız 500 daha verir üst modeli alırım deyince bilgisi olmayan müşterilerin kafasında ampul yaktırıyor ondan dolayı mı kirlenmiş oluyor konu ?

Ticarette her zaman vardır bu yorumlar/olaylar , adam koskoca forum kurallarına eklemiş hangi durumlarda yorum yapılabileceğini , “kurala uyduktan sonra” feriştahın gelse niye kirletiyon konuyu diyemez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.