Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Zotac 3070 ti Amp holo - Tertemiz. 7.500 TL ! Satın Al 15 Nisan 2023 20:06 1 1 Zotac 3070 ti Amp holo - Tertemiz. 7.500 TL ! Merhaba,Kartı büyük bir hevesle belki darboğaza girmez umuduyla sarı siteden 2. el olarak aldım, fakat 600w psu ve 2700x işlemcili eski sistemimi katlanabileceğimden fazla darboğaza sokması nedeniyle maalesef satıp daha düşük bir modele geçeceğim. Ürün 1 yıllık yurt disi cihazidir yani garantisi yok sayabilirsiniz. Ürünü alırken her türlü testi kendim yaparak almıştım, ürünü satan kişi kart ile mining yapılmadığını ve kartın tamir görmediğini belirtmişti zaten ürünü görünce siz de anlarsınız cihaz tertemiz durumda. Termal değerleri vs gayet yeterli durumda, görselleri ekliyorum. Furmark ve GPU-z test sonuçları eklenmiştir. Yine istanbul içi her türlü testi evimde yapabiliriz. Fiyat sondur, pazarlık istemeyiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Amd Ryzen 7 2700x Zotac 1070 TI mini ( Fiyat düştü, 2500 TL ! ) Zotac 3070 ti Amp holo - Tertemiz. 7.500 TL ! %20 iskontolu Baldur's gate alınır (200 TL )