Şimdi Ara

zotac 470 amp yerine 7850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalar zotac 470 amp ekran kartım var. merak ettiğim bu kartın şu an ati karşılığı nedir. 7850 alsam mantıklımıdır. veya 560 ti dahamı iyidir. yorumlara göre değiştiricem yada bir süre daha kullanıcam.ilgi gösteren herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinaydogan

arkadalar zotac 470 amp ekran kartım var. merak ettiğim bu kartın şu an ati karşılığı nedir. 7850 alsam mantıklımıdır. veya 560 ti dahamı iyidir. yorumlara göre değiştiricem yada bir süre daha kullanıcam.ilgi gösteren herkese teşekkürler.

GTX 470 in yetmediği yer neresi? Ya da değiştirme düşüncesine iten?
  • aslında haklısın çok yetmiyor diyemem. ancak yeni teknoloji değil diyeyim. zaten değermi diye soruyorum. birde güncel hangi kartların seviyesinde. zotac amp model bu arada

• quote:

aslında haklısın çok yetmiyor diyemem. ancak yeni teknoloji değil diyeyim. zaten değermi diye soruyorum. birde güncel hangi kartların seviyesinde. zotac amp model bu arada

GTX 470 ın su an performans olarak bir rakibi yok aslında. Ya ondan düşükler ya da ondan yüksek.

7850 en yakın performans olarak ortalama %25 30 fark atıyor GTX 470 e. Ha yeni teknoloji, performans terfisi, ısı ve güç tüketimi konusunda tercih edilebilir.
  • Kartın Fena Değil.Değiştirmene gerek yok.
    Fakat 7850 Sentetik Testlerde Daha Öndedir.
    Günlük Kullanımda fark göreceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

aslında haklısın çok yetmiyor diyemem. ancak yeni teknoloji değil diyeyim. zaten değermi diye soruyorum. birde güncel hangi kartların seviyesinde. zotac amp model bu arada

GTX 470 ın su an performans olarak bir rakibi yok aslında. Ya ondan düşükler ya da ondan yüksek.

7850 en yakın performans olarak ortalama %25 30 fark atıyor GTX 470 e. Ha yeni teknoloji, performans terfisi, ısı ve güç tüketimi konusunda tercih edilebilir.

sanırım benim kartın amp edition olması bu farkı biraz daha azaltır. bu karta en azından bi 6 ay daha devam edeyim.

• Ben şu an GTX 460 kullanıyorum ve HD8000 / GTX 700 serisine kadar değiştirmeyi planlamıyorum. Karar sizin ama GTX470'in daha bir sene rahat gideri var. İlla ki değiştirmek isterseniz GTX660ti'dan aşağısına bakmayın derim.
  • Gereksiz bi güncelleme olur. Çünkü arada çok fark yok. Kartın düz 470 olsa neyse ama AMP modeli. Buna bir miktar (makul miktar) hız aşırtma yaparak zaten neredeyse 480 seviyesine gelebilirsin. Alacağın kartla senin kartın arasınd asgari % 40 performans farkı olması gerek bence ki o kadar fark yok. Bu bir yana, alacağın FPS nisbetinde, yani ona orantılı orantılı olarak fiyat değil, daha fazlasını ödemen gerekecek. İlla güncelleme yapayım diyorsan da, ikinci el 580 öneririm. F/P olarak şu anda iyi bir tercih.
  • 470 ortalamada 5850-5870 arası(tess. hariç), güncel örnekle 6870-6950 arası performans veriyor diyebiliriz. Ki def haliyle böyle, oldukça iyi overclock olan bir kart 470.

7850 ise 6950'nin az üstünde bir kart(hatta bazen aynı), tabi 7850 de güzel overclock oluyor.

Kısaca aralarında az bir performans farkı var. 470'ten geçeceğiniz en düşük kart GTX 660 olmalı; ancak 470'i sınırlarına kadar overclock edip bir süre daha gidilebilir bence. Fiyatlar adam olunca GTX 670 veya ilerde çıkacak HD 8870 gibi bir şey alırsınız.
    Stok soğutma 470 olsa değiştirin derdim, sıcaklık-gürültü falan uğraşılmazdı; ama AMP çok sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 22 Eylül 2012; 22:01:58 >
  • kafamdaki tüm soruların yanıtını aldım. hepinize çok teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.