Şimdi Ara

ZOTAC 8800GT Amp Edition 8800Ultra'dan daha hızlı.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • getttiii mecayımın dolarları getttiii rizenin dolarları getti getti
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@lculus

arkadaslar 8800 GTX ve 8800 ULTRA kullananlara fazla yuklenmeyelim Ne de olsa acilari buyuk

kartlar forumdaki kullanicilarin eline gecipte testler yapildiginda onlar da nasil bir hata yaptiklarini anlarlar

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: mecay2222

@Soultrap

Burada yönetci olmanız size bazı şeyleri yazıp yorumlamakta üstünlük sağlamaz. Zamanında insanlar guru3d, tweaktown gibi sitelerin testlerini yayınlarken 2900 pro için , "yalan fake bu testlere güvenilmez sitelere güvenilmez" diyerek yorum yapıyordunuz hatırlayın ! Şimdi ise gayet KOMİK bir şekilde CeoFuture 'nin GTS ile aldığı bir değeri GTX almış gibi gösteren bir tablo koyup kullanıcıları yanıltamazsınız. Onuda geçtik tabloda Ultra bile yokken Ultradan daha hızlı diye bir başlık atamazsınız ! Yok band genişliği yok shader yok ROP diye insanların kafasını karıştırmayın. 8800 GT konulu üst başlıkta 3. sayfada 15 tane sitenin yaptığı testlerin hiçbirinde bu savundugunuz durum yokken kozmopolit bir tablo ortaya koyup adınıda Ultrayı tokatlayan GT veremezsiniz. Hangi Ultra oradaki 11k 'lık puanı alıyor bana söyleyebilirmisiniz ? Kaldıki bende size delil koyuyorum Kumandan 4xAA + 8XAF ile ile 13 k alırken, O-C ilede default testte 14.600 alıyor. Bahsettiğim 15 site yalan söylüyor siz doğru söylüyorsunuz öylemi ? Çok objektif bravoo sizi ayakta alkışlıyor kullanıcılar ve ben. Kumandan zamanında bu kart GTX 'e yakın olacak dediğinde de ilk karşı gelenlerden bizi siz idiniz ama şimdi adam haklı çıktı kartı siz savunmaya Ultraya rakip etmeye başladınız, buda enteresan bir durum.

Ben 2900pro yu savunurken ya da başka şekilde, şuana kadar hiçbir yerde Tweaktown, Guru3d yada bunun gibi prestijli sitelerin testlerinin güvenilirliği hakkında yorum yapmadım. Birde GT GTX e yakın olacak dendiğinde ilk karşı çıkanlardan birinin ben olduğumu söylemişsin. Ben böyle birşeyden de kesinlikle bahsetmedim.

Bu konu hakkında göz göre göre nasıl yalan söyleyebiliyorsun? Forumda herkes arasın benim bu şekilde yazılarımı bulamazlar. Baktın normal şekillerde konuşup söylediğinin geçerliliğini kabul ettiremiyorsun tamamen iftiraya başvurdun öyle mi? Sen tam bir eziksin...

Ha sen ve senin gibi uslubunu koruyamayıp adamın tepesini attıran bilgisiz arkadaşlara da 3dmark olayını açıklayayım.

3dmark2006 ta Ultra nın 11k alması tamamen sisteme bakan bir durum. 8800Ultra yı E6600 lü bir sisteme bağlayın, sistemde ve ekran kartında oc olmasın max alacağı puan 11k dır. Aynı sistemde 700/2000 de bir 8800GT ise yine Ultra yı geçecektir. Ek olarak örnek verdiğin 15 testte 700/2000mhz 8800GT olsaydı ve filtreleme kullanılmamış 3dmark2006 gibi default testlerde yine Ultra yı geçecekti. Bunu da yaz kafanın bir tarafına.. Tamam mı benim saf kardeşim.

r

Sanki GTX ile ULTRA dün çıkmış gibi konuşuyorsun farkında mısın?

• bu arada amacim kesinlikle 5 ay once GTX veya ULTRA alanlari yermek degil su saatten sonra GTX , ULTRA , 2900 lerin bittigini vurgulamaktir eger bir kart kendinden 3 kat pahali kartlari yakalayabiliyorsa bu o kartin FP basarisini gostermektedir

quote:

Orjinalden alıntı: c@lculus

arkadaslar 8800 GTX ve 8800 ULTRA kullananlara fazla yuklenmeyelim Ne de olsa acilari buyuk

kartlar forumdaki kullanicilarin eline gecipte testler yapildiginda onlar da nasil bir hata yaptiklarini anlarlar

quote:

quote:

@Soultrap

Burada yönetci olmanız size bazı şeyleri yazıp yorumlamakta üstünlük sağlamaz. Zamanında insanlar guru3d, tweaktown gibi sitelerin testlerini yayınlarken 2900 pro için , "yalan fake bu testlere güvenilmez sitelere güvenilmez" diyerek yorum yapıyordunuz hatırlayın ! Şimdi ise gayet KOMİK bir şekilde CeoFuture 'nin GTS ile aldığı bir değeri GTX almış gibi gösteren bir tablo koyup kullanıcıları yanıltamazsınız. Onuda geçtik tabloda Ultra bile yokken Ultradan daha hızlı diye bir başlık atamazsınız ! Yok band genişliği yok shader yok ROP diye insanların kafasını karıştırmayın. 8800 GT konulu üst başlıkta 3. sayfada 15 tane sitenin yaptığı testlerin hiçbirinde bu savundugunuz durum yokken kozmopolit bir tablo ortaya koyup adınıda Ultrayı tokatlayan GT veremezsiniz. Hangi Ultra oradaki 11k 'lık puanı alıyor bana söyleyebilirmisiniz ? Kaldıki bende size delil koyuyorum Kumandan 4xAA + 8XAF ile ile 13 k alırken, O-C ilede default testte 14.600 alıyor. Bahsettiğim 15 site yalan söylüyor siz doğru söylüyorsunuz öylemi ? Çok objektif bravoo sizi ayakta alkışlıyor kullanıcılar ve ben. Kumandan zamanında bu kart GTX 'e yakın olacak dediğinde de ilk karşı gelenlerden bizi siz idiniz ama şimdi adam haklı çıktı kartı siz savunmaya Ultraya rakip etmeye başladınız, buda enteresan bir durum.

Ben 2900pro yu savunurken ya da başka şekilde, şuana kadar hiçbir yerde Tweaktown, Guru3d yada bunun gibi prestijli sitelerin testlerinin güvenilirliği hakkında yorum yapmadım. Birde GT GTX e yakın olacak dendiğinde ilk karşı çıkanlardan birinin ben olduğumu söylemişsin. Ben böyle birşeyden de kesinlikle bahsetmedim.

Bu konu hakkında göz göre göre nasıl yalan söyleyebiliyorsun? Forumda herkes arasın benim bu şekilde yazılarımı bulamazlar. Baktın normal şekillerde konuşup söylediğinin geçerliliğini kabul ettiremiyorsun tamamen iftiraya başvurdun öyle mi? Sen tam bir eziksin...

Ha sen ve senin gibi uslubunu koruyamayıp adamın tepesini attıran bilgisiz arkadaşlara da 3dmark olayını açıklayayım.

3dmark2006 ta Ultra nın 11k alması tamamen sisteme bakan bir durum. 8800Ultra yı E6600 lü bir sisteme bağlayın, sistemde ve ekran kartında oc olmasın max alacağı puan 11k dır. Aynı sistemde 700/2000 de bir 8800GT ise yine Ultra yı geçecektir. Ek olarak örnek verdiğin 15 testte 700/2000mhz 8800GT olsaydı ve filtreleme kullanılmamış 3dmark2006 gibi default testlerde yine Ultra yı geçecekti. Bunu da yaz kafanın bir tarafına.. Tamam mı benim saf kardeşim.

r

• quote:

Benim burda anlatmak istediğim "8800GT her durumda ultrayı geçer" değil, yanlış anlaşılmasın.

Dediğin de doğru 8800GT ciddi oc li ve 8800Ultra default iken ve sadece AA+AF siz default bir testte 8800GT, Ultra yı geçmiş.

Anlatmak istediğim 8800GT ciddi overclock yapıldığı zaman mimari üstünlüğünün de etkisi ile Ultra kadar performans sergileyebilecektir. Bu durumda bile yine Ultra nın bellek avantajı var. Hernekadar çoğu durumda işe yaramayacaksa da..

Yani benim amacım Ultayı yermek değildi. Ama 8800GT nin de sahip olduğu avantajlar ortada. Ve çarpıcı bir topic başlığıyla bunu forum ile paylaştım.

o zaman GT 3d06 da GTX'i geçebiliyor diye başlık atabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki linkteki mesajlarını dikkatlice okumanızı tavsiye ederken bu konuda test verdiğiniz tablo ile ilgili LİNK istiyoruz !! Tomshardware testine bile abuk subuk diyen birisiniz siz, o halde sizin sitenizi görelim bakalım ne kadar prestijli.

MESAJLARINIZ

GT konusunda özür dilerim karşı çıkmamışsınız GTX 'e yakın olacağına ama itiraz edenler çoğunlukta sizide onlar arasında hatırlamışım geriye dönmek isteyen olursa karşı gelenler için LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecay2222 -- 3 Kasım 2007; 15:38:34 >

• Bırakın Ultrayı Gtx'i geçmeyi kafanızdan silmelisiniz,yok shadermiş yok şuymuş muymuş beni ilgilendirmiyor,ben oyunlara bakarım...
    O zaman ben hata yapmışım HD2400 falan almam gerekiyormuş,nede olsa engine clock daha fazla
  • quote:

o zaman GT 3d06 da Ultrayı geçebiliyor diye başlık atabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki linkteki mesajlarını dikkatlice okumanızı tavsiye ederken bu konuda test verdiğiniz tablo ile ilgili LİNK istiyoruz !! Tomshardware testine bile abuk subuk diyen birisiniz siz, o halde sizin sitenizi görelim bakalım ne kadar prestijli.

MESAJLARINIZ

GT konusunda özür dilerim karşı çıkmamışsınız GTX 'e yakın olacağına ama itiraz edenler çoğunlukta sizide onlar arasında hatırlamışım geriye dönmek isteyen olursa karşı gelenler için LİNK

Şuana kadar kaynaksız testte vermedim ben. Ilk mesajda testin kaynağını görebilirsin..

• evet kaynakta bile Zotac 8800GT AMP 700MHz scores over 8800GTX yazarken siz gelip GTX yerine ULTRA yazabiliyorsunuz ...
  • quote:

Slm arkadaşlar,

Nette gezinirken Fudzilla nın bir haberine rasladım. Yapılan 3dmark2006 testinde, 700/2000mhz hızlarında gelen ZOTAC 8800GT Amp Edition, Ultra hızlarına oc edilmiş(630/2000mhz) ZOTAC 8800GTX Amp Edition i geride bırakmayı başarmış..

/>

Açıkçası durum beni şaşırtmadı. 8800GT nin mimarisi hakkında bilgi sahibi olanlar, bu durumun 8800GT nin GTX e göre artan Texture Adresleme Unitelerinden kaynaklandığını rahatlıkla kavrayacaktır.

Mimari değişiklikler hakkında fikir sahibi olmayanlar ise daha önce 8800GT nin teknik detayları hakkında açtığım topiği inceleyebilirler :http://forum.donanimhaber.com/m_18725857/tm.htm

Görünüşe bakılırsa, AF filtreleme kullanılmadığı durumlarda 8800GT nin TAU ve saat hızı avantajı bu kartı 8800Ultra nın önüne taşımayı başarıyor.

Gerçekten böyle bir kart için harika skor.

Kaynak :http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3955&Itemid=40

@Solutrap olayı güzelce açıklamış neyin tartışmasını yapıyorsunuz? ucuz 8800gt nin pahalı olan 8800gtx ultra yı ezmesini çekemiyorsunuz anlaşılan. heleki ucuz ultra performansında 8800gt varken kim gidipte pahalı satılan 8800gtx ultra alır? biri bunu açıklayabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 3 Kasım 2007; 15:56:09 >

• hiç kimseye bu fiyata bu kart varken gidip GTX-ULTRA alın demiyoruz zaten ama gerçekleri saptırmanında manası yok.
  • @mecay2222

Orada ''ultra hızlarına o.c edilmiş gtx'' diye bir ibare var.

Ultra hızlarında çalışan GTX demek performans olarak ULTRA demektir zaten.

Nasıl 2900pro,2900xt hızlarına ulaşınca aynı puanları ve oyun değerlerini alıyorsa gtx ultra olayıda bunun tamamen aynısı.

Neden başlığa tepki gösteriyorsun anlamadım,yada burada ''çarpıtılan gerçek'' nedir?

Üstelik bir gerçek daha varki TOMSHARDWARE,prestijine karşılık en güvenilmez testleri yapan sitelerden biridir.Tabi bunu anlayabilmek için kartların skorları hakkında fikir sahip olmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Dying Wish -- 3 Kasım 2007; 16:06:29 >
  • her iki e.kartıda sonuna kadar köklense gene 8800gt bir adım öne geçecektir. 8800gt ultra ya göre yeni teknoloji ile donatılmıştır.
  • satılmaz diye bir şey yok 400ytl filan yapın GTX veya ULTRA hangisi varsa elinizde ben alırım
  • şimdi 8800gt 8800gtx ultra tartışmaları bi tarafa bu habere ne dersiniz:

Şu an satılmakta olan GeForce 8800GTS'in güncellenmiş ve 112'ye çıkarılmış stream işlemcisi ile gelen yeni versiyonundan daha önce bahsetmştik. Yeni model mevcut GeForce 8800GTS'e göre çok daha güçlü olsa bile kart kullanıcıların beklediği G92 tabanlı GeForce 8800GTS değildi. Fakat biliyoruz ki Nvidia, GeForce 8800GT ile kullanmaya başladığı 65nm üretim teknolojisine sahip G92 gpu'sunu diğer modellerde de kullanmaya başlayacak.Bu konuda ilk adayımız ise GeForce 8800GTS olacak.
    Yeni gelen bilgilere göre, yurt dışında satış patlamasının yaşandığı "Noel" tatiline yönelik olarak sıkı bir hazırlık içerisinde olan Nvidia, G92 tabanlı GeForce 8800GTS'i 3 Aralık'ta piyasaya sürecek. Yeni ekran kartı 128 adet stream işlemcisi ile gelecek ve muhtemelen GeForce 8800GT'ye göre daha yüksek saat hızlarında olacak. Ayrıca ekran kartı 1GB'a kadar GDDR3 bellek desteği de sunacak. Bunlara ek olarak G92 tabanlı GeForce 8800GTS, G92 ile gelen VP2 adındaki yeni video motoru ile yüksek çözünürlüklü video oynatımında mevcut modele göre çok daha yüksek performans sunacak.
    Tabi GeForce 8800GT'nin bile performansı ortada iken G92 tabanlı GeForce 8800GTS muhtemelen GeForce 8800GTX veya GeForce 8800 Ultra modellerinin yerini alacak gibi gözüküyor. Fiyat konusunda henüz net bir bilgi bulunmazken yeni kartın 300-350$ civarında olabileceği de yapılan tahminler arasında. Bu arada Nvidia da kendi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile G92 tabanlı ve 512MB'lık GeForce 8800GTS modelini doğruladı;

Not: Fx57 den alıntıdır.

habere bakılırsa yeni çıkacak 8800gts oc edition mevcut 8800gt ve 8800gtx ultra kartlarından daha güçlü olacakmış. şimdi çıkın işin içinden, bu durumda 8800gts nin piyasaya çıkmasını beklemek daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 3 Kasım 2007; 16:21:13 >

• Beklemeye gerek yok bence çünkü yeni gts f/p kartı olmayacak nvidia bu kartı en az 500$ dan piyasaya sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Kasım 2007; 16:23:21 >
  • zamanında 1.5 mılyar ver ultra al.tamam ben kartın en pahalısını aldım de en az 2 sene rahat ederım her oyunu maxımum cozunurlukte oynarım de sonra 300-350 dolara yenılenmıs 8800 gts cıksın hem cok daha ucuza cok daha fazla performans vercek gibi gorunuor da.vay be.sankı nvıdıa yenı g92 gpulu ekran kartlarının araştırma,üretme malıyetlerını eskı ekran kartlarının satışından çıkarmış da artık uygun fıyata uygun performansı o sayede bıze sunuyor gibi oluyor bu durum yanı bızım bu durumda zamanında 8800 gtx-8800 ultra alanlara mınnettar olmamız gerekiyor.
    ben artık bu konuyla ılgılı msg yazmayı bırakıyorum,zamanında ucuz kurtarmışım diyorum sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karavanasamonur

zamanında 1.5 mılyar ver ultra al.tamam ben kartın en pahalısını aldım de en az 2 sene rahat ederım her oyunu maxımum cozunurlukte oynarım de sonra 300-350 dolara yenılenmıs 8800 gts cıksın hem cok daha ucuza cok daha fazla performans vercek gibi gorunuor da.vay be.sankı nvıdıa yenı g92 gpulu ekran kartlarının araştırma,üretme malıyetlerını eskı ekran kartlarının satışından çıkarmış da artık uygun fıyata uygun performansı o sayede bıze sunuyor gibi oluyor bu durum yanı bızım bu durumda zamanında 8800 gtx-8800 ultra alanlara mınnettar olmamız gerekiyor.
    ben artık bu konuyla ılgılı msg yazmayı bırakıyorum,zamanında ucuz kurtarmışım diyorum sadece.

Söylediklerinle alakası yok niye minnettar olalım ultra ve gtx alanlara belki gts ler daha fazla satıldı nereden biliyorsun ayrıca gtx çıkalı ne kadar zaman oluyor tabiki belirli devre aralıkları ile kartlar yenilenecek teknoloji geliştikçe ucuzlar bir nedenide rekabettir ekran kartı alırken birden en üst modele atlamak yerine donanım inceleme sitelerinde testler izlenir ona göre f/p kartı alınır yok ben 1.5 milyar verdim falan bunlar gereksiz laflar kimse kimseye zorla sattırmıyor bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Kasım 2007; 16:46:41 >

• arkadaşlar bukart pazartesi 5/11/2007 tarihinden itibaran exa da olacak caner de ben ayırttım bitane zotac 8800gt elinde fazla yok almak istiyenler kaçırmasın 0216 418 92 00 - 1113 -1114 DAHİLİ caner
  • quote:

Orjinalden alıntı: poseidonn

arkadaşlar bukart pazartesi 5/11/2007 tarihinden itibaran exa da olacak caner de ben ayırttım bitane zotac 8800gt elinde fazla yok almak istiyenler kaçırmasın 0216 418 92 00 - 1113 -1114 DAHİLİ caner

Arkadaşım AMP versiyonu da gelecek mi? Ben Zotac AMP almayı düşünüyorumda.

Bu arada 8800gts yi beklemeyi düşünen arkadaşlar bir daha düşünsün diyorum çünkü zaten 9800lerin üretim tarihi iyice yaklaşmış olacak o kadar bekledikten bira daha bekleyip 9800 serisi bir kart almak çok daha mantıklı.
    Ama o kadar beklemektense 8800gt alıp mis kullanmak daha mantıklı, bekle bekle hep daha iyisi çıkıyor hangi kartı alırsak alalım birkaç içinde eski bir kart haline gelecek nasıl olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

şimdi 8800gt 8800gtx ultra tartışmaları bi tarafa bu habere ne dersiniz:

Şu an satılmakta olan GeForce 8800GTS'in güncellenmiş ve 112'ye çıkarılmış stream işlemcisi ile gelen yeni versiyonundan daha önce bahsetmştik. Yeni model mevcut GeForce 8800GTS'e göre çok daha güçlü olsa bile kart kullanıcıların beklediği G92 tabanlı GeForce 8800GTS değildi. Fakat biliyoruz ki Nvidia, GeForce 8800GT ile kullanmaya başladığı 65nm üretim teknolojisine sahip G92 gpu'sunu diğer modellerde de kullanmaya başlayacak.Bu konuda ilk adayımız ise GeForce 8800GTS olacak.
    Yeni gelen bilgilere göre, yurt dışında satış patlamasının yaşandığı "Noel" tatiline yönelik olarak sıkı bir hazırlık içerisinde olan Nvidia, G92 tabanlı GeForce 8800GTS'i 3 Aralık'ta piyasaya sürecek. Yeni ekran kartı 128 adet stream işlemcisi ile gelecek ve muhtemelen GeForce 8800GT'ye göre daha yüksek saat hızlarında olacak. Ayrıca ekran kartı 1GB'a kadar GDDR3 bellek desteği de sunacak. Bunlara ek olarak G92 tabanlı GeForce 8800GTS, G92 ile gelen VP2 adındaki yeni video motoru ile yüksek çözünürlüklü video oynatımında mevcut modele göre çok daha yüksek performans sunacak.
    Tabi GeForce 8800GT'nin bile performansı ortada iken G92 tabanlı GeForce 8800GTS muhtemelen GeForce 8800GTX veya GeForce 8800 Ultra modellerinin yerini alacak gibi gözüküyor. Fiyat konusunda henüz net bir bilgi bulunmazken yeni kartın 300-350$ civarında olabileceği de yapılan tahminler arasında. Bu arada Nvidia da kendi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile G92 tabanlı ve 512MB'lık GeForce 8800GTS modelini doğruladı;

habere bakılırsa yeni çıkacak 8800gts oc edition mevcut 8800gt ve 8800gtx ultra kartlarından daha güçlü olacakmış. şimdi çıkın işin içinden, bu durumda 8800gts nin piyasaya çıkmasını beklemek daha mantıklı.

+hadi şimdi alında görelim gt yi demi beyler bu işin sonu kötüye gidiyor bnece ALLAH sonumuzu hayır eylesin hadi bakalım nice vga lara

• Peki
    quote:

Orjinalden alıntı: dargmen

quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

şimdi 8800gt 8800gtx ultra tartışmaları bi tarafa bu habere ne dersiniz:

+hadi şimdi alında görelim gt yi demi beyler bu işin sonu kötüye gidiyor bnece ALLAH sonumuzu hayır eylesin hadi bakalım nice vga lara

Peki yeni gts in fiyatının 350$ mı olacağını sanıyorsun en aşağı 450$ olur bence değmez ileride 9800 lerde çıkıcak aynı şey olucak yeni gts leri alanlar bu sefer 9800 çıktı diyecekler bu böyle gider yanlız şöyle bir durum var eğer daha önce internet e sızan 9800gtx haberi gerçekleşirse 9800ler 1 teraflop işlem gücüyle 8800 leri 2 ye katlıyacak bu bilinsin almak isteyen gts leri alsın ben birşey demiyorum ama şu an en mantıklı seçim 8800gt birazda zotac firmasına değinmek istiyorum büyük ve güvenilir bir firma internetten aldığım bir kaynaktan aynen yazıyorum

Zotac 2006 yılı sonlarında kurulan yeni bir firma . Zotac, Nvidia tabanlı ekran ve anakart üretimi yapıyor. Son zamanlarda birçok bilişim sitesinde de reklamları ile boy göstermeye başlayan markanın Türkiye temsilcisi ve distribütör firması Penta sayesinde, ülkemizde de ekran kartılarını bu haftadan itibaren piyasada bulabileceksiniz. Firmanın arkasındaki asıl isim ise merkezi Hong Kong, fabrikaları da Çin’de olan PC Partner. Bildiğiniz gibi PC Partner 4000 işçisi ve 2.5 milyon ünite aylık üretim kapasitesi olan gerçekten büyük bir isim . PC partner aslında ATI ve AMD ile işbirliği içinde Sapphire‘i de arkasını alarak yıllardır gücüne güç katıyor. Fakat Sapphire yalnızca Nvidia kartları satmak istemediği için firma kendi markası olan Zotac‘ı yaratmış. Zotac piyasadaki dev kart üreticilerinin arasından sıyrılmak ve kendine kalıcı bir yer edinmek adına sadece referans tasarımları değil aralarında özel olarak overclock edilmiş ve değişik tasarımlarda soğutucular taşıyan ürünlerini de piyasaya sürmek niyetinde. “Nvidia denince akla gelen ilk isim” olmak istediklerini de vurguluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Kasım 2007; 14:47:50 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.