Şimdi Ara

**ZOTAC 8800GT AMP STOKLARDA..!** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar palit sonicmi daha iyi sizce zotac amp mi?
  • arkadaşlar ben hepsi buradadan almak istiyorum ama arkadaşlarında dediği gibi acaba bu kart referans tasarımımı yoksa yeni 3p modellerinden mi?bilgisi olan varmı acep
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

E hadi gözünüz aydın , bide hepsiburadaya güvenmeyin ürünü stokta gösteriyorlar sonrada tedarik süreci diye kastırıyorlar Birşey alcaksanız en son tercihiniz olmalı.

ben satın aldım buradan. hiçbir sorun olmadı. bir günde geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: digichaos

arkadaşlar ben hepsi buradadan almak istiyorum ama arkadaşlarında dediği gibi acaba bu kart referans tasarımımı yoksa yeni 3p modellerinden mi?bilgisi olan varmı acep

yeni model birader. dün geldi benimki. kocaman fanı var.

ZT-88TES3P-FCP
  • Ben Zotac 8800 GT sipariş vermiştim gece sabah bi baktım hepsiburada sitesinde amp versiyonu geldihemen aradım diğer siteyi adamlar parayı çekmiş kolim hazır dedim çıkartın zotac ürünü içinden sonra diğer siteden sipariş verdim ama hala bekliyorum sipariş onay bile almadı yani stokta yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: togifb

ZT-88TES3P-FCP

Hocam, kartı yük altında zorladığında fan gürültüsü ne alemde acaba? Biraz bilgi verebilir misin? Genelde yorumlar iyi gibi ama fiyatı düşündüğümden daha yüksek çıktığı için iyice emin olmadan almak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

quote:

ZT-88TES3P-FCP

Hocam, kartı yük altında zorladığında fan gürültüsü ne alemde acaba? Biraz bilgi verebilir misin? Genelde yorumlar iyi gibi ama fiyatı düşündüğümden daha yüksek çıktığı için iyice emin olmadan almak istemiyorum.

açıkçası kartı henüz takamadım. amd 3200+ işlemcim var intel in penryn işlemcilerini bekliyorum. forumlarda işlemci hızı önemli olduğu yazılı.

yük altında ses yapıp yapmadığına nasıl bakabilirim? nfs pro street kurulu pc imde. kartı birazdan takıp full ayarlarda oyunu çalıştırırsam istediğin gibi denemiş olur muyum?

ama gerçekten fanı gayet büyük. sorun yapacağını sanmıyorum. resmini ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togifb -- 26 Aralık 2007; 20:55:21 >

• İntelden phenom beklersen hocam bayağaı bir beklemen lazım herhalde yanlış yazmışsın İntelde phenom işlemci yok
  • Arkadaşlar S3 Virge den bıktım artık alayımmı sizce? Valla bu bekleme işini ben biraz abarttım galiba
  • Bu 8800gt işine giren bir girmeyen bin pişman! Arkadaşlar özellile crysis ve 1680-1050 için kart alacam novadan aşağıdaki palit modelini önsiparişmi versem yada hepsiburadadan beklemeyip bunumu alsam?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2816
  • Hiteknoloji'den 430ytl'ye Amp! sipariş verdim bende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: khaos

Bu 8800gt işine giren bir girmeyen bin pişman! Arkadaşlar özellile crysis ve 1680-1050 için kart alacam novadan aşağıdaki palit modelini önsiparişmi versem yada hepsiburadadan beklemeyip bunumu alsam?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2816

Kesinlikle Zotac AMP! daha iyidir bekle muradına erersin

• PALIT 8800GT SUPER 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı modelini öneririm. Soğutucusu güzel ve ses seviyesi fena değil(kullanan bir arkadaş söyledi).
    1 GB olması oyunları takılmadan oynamanı sağlar. Yüksek detayda kart daha rahat çalışır. Overclock ile Amp hızlarına çıkacağına eminim.
  • quote:

açıkçası kartı henüz takamadım. amd 3200+ işlemcim var intel in penryn işlemcilerini bekliyorum. forumlarda işlemci hızı önemli olduğu yazılı.

yük altında ses yapıp yapmadığına nasıl bakabilirim? nfs pro street kurulu pc imde. kartı birazdan takıp full ayarlarda oyunu çalıştırırsam istediğin gibi denemiş olur muyum?

Fanın hızı manuel olarak da arttırılabiliyor gerçi ama önemli olan %100 hıza çıkarıp sesine bakmak değil tabi. Eğer soğutma sistemi iyiyse, kart hiçbir zaman %100 hızda çalışmak zorunda kalmayacaktır, bu yüzden sessiz çalışacaktır. Dolayısıyla ekran kartını sağlamca zorlamak sessizlik testi için şart.

Ama maalesef o işlemciyle ekran kartını tam kastırabileceğini ben de pek sanmıyorum. Sanırım dediğin gibi Penryn'leri beklersen daha doğru sonuçlar elde edersin. Ama ben heralde o zamana kadar bilgisayarı toplamış olurum. Neyse, sağlık olsun Sağolasın yine de.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.