Şimdi Ara

zotac 9600gt snergy mi?? yoksa msi 9600gt mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar msi aldım :( kötümü ettim son yorumlarınızı görmemiştim şuan da işteyim zaten ancak akşam kartımı takıp kullanabileceğim..
    fotoğraf vs paylaşırım yorum yaparım yapabildiğimce ama zotac alcaktım 4 gün sonra ancak gelir dedi izmir de yokmuş saçmalık ama neyse.. msi vardı ve 8 ytl fark vardı msi aldım bende umarım kötü etmemişimdir.. buda nvidia sonuçta o yüzden gta da kötü görüntü almam sanırım...

arkadaşlar fotoğraflarıda bu sitede falan var onu yollıyım dedim size.. :http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127333

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 13 Aralık 2008; 19:18:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: togy_35

arkadaşlar msi aldım :( kötümü ettim son yorumlarınızı görmemiştim şuan da işteyim zaten ancak akşam kartımı takıp kullanabileceğim..
    fotoğraf vs paylaşırım yorum yaparım yapabildiğimce ama zotac alcaktım 4 gün sonra ancak gelir dedi izmir de yokmuş saçmalık ama neyse.. msi vardı ve 8 ytl fark vardı msi aldım bende umarım kötü etmemişimdir.. buda nvidia sonuçta o yüzden gta da kötü görüntü almam sanırım...

arkadaşlar fotoğraflarıda bu sitede falan var onu yollıyım dedim size.. :http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127333

referans tasarım değil mi kartın?kartın resimdeki ise iyi olmuş.hayırlı olsun.iyi oyunlar

• bu kırmızı olanı daha iyi hızları falan hayırlı olsun
  • @togy_35
    Kırmızı olan iyidir.Çok güzel OC de olur.Hayırlı olsun güzel seçim.
  • oooo.. süper o zaman.. teşekkür ediyorum çok,sizlere..
    bende referans tasarım olayını çözememiştim.. kırmızı olanı olduğunu biliyordum baştan link verseydim keşke neyse oc vs. işimize yarar o zaman.. daha oc işlerine girmiş değilim ama.. yavaştan bişeyler yaparız artık..

içim rahatladı olumsuz yoprumları okuduğumda cnm sıkılmıştı geri mi versem diyordum.. ama iyi olduğunu söylediğinize göre sorun yok o zaman teşekkür ediyorum tekrar..
    sevindim valla şimdi :)
  • http://img49.imageshack.us/my.php?image=img0441ve8.jpg
    http://img49.imageshack.us/my.php?image=img0440br8.jpg

evet arkadaşlar kartımı takarken bir iki foto çektim ve konuyu sonlandıralım artık.. :)
  • Hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullan

çok teşekkür ederim.. sağolasın..
  • Tekrardan hayırlı olsun.Artık 9600GT başlığı olsun oyun başlıkları olsun yorumlarını görmek isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Tekrardan hayırlı olsun.Artık 9600GT başlığı olsun oyun başlıkları olsun yorumlarını görmek isteriz

tabikide elimden geldiğince aranızda olacağım..
    bu arada biraz önce gta 4ü açtım full olarak ama.. biraz sekme oldu.. sanırım cd den driver yüklediğim için.. iniyor şuan güncel driver umarım daha performanslı olur.. :)
  • 180.48 i indirip denemen lazım.Anakart ile gelen driver eski olduğundan takılmalar olabilir.Mümkünse işlemciyi de 3.0 yaparsan daha rahat oynatır tahminimce.
  • quote:

180.48 i indirip denemen lazım.Anakart ile gelen driver eski olduğundan takılmalar olabilir.Mümkünse işlemciyi de 3.0 yaparsan daha rahat oynatır tahminimce.

o sürümü indirdim deneyeceğim (kuruluyor).. işlemcide yük altında kalıyor orasını fark ettim..
    3,0 a çekmeye çalışacağım birazdan..
    tşk.
  • Oyun işlemci ağırlıklı olduğundan ön planda işlemci var.O yüzden 3.0 üstünde olmasında fayda var o yüzden ek olarak söyliyim dedim.Sonuçlarını bekliyoruz
  • Açıklama Acer Notebook Aspire AS5930G-843G32MN
    İşlemci Intel® Core 2 Duo P8400 (2.26Ghz 3MB L2 Cache 1066MHz. FSB)
    Chipset Mobile Intel® PM45 Express Chipset
    Wireless Intel® Wireless WiFi Link 5100/5300 802.11 a/b/g/Draft-N özelliği, Acer SignalUp wireless
    Ekran Özellikleri 15.4" WXGA 1280 x 8008 Çözünürlük 220 nit Acer CineCrystalBrite
    Ekran Kartı NVIDIA® GeForce® 9600M GT 512MB
    Bellek 3072MB (1*2048MB+1*1024MB) DDR2
    Sabit Disk 320GB SATA
    Optik DVD Double Layer DVD+RW
    Bluetooth Yok
    Webcam 1.0M DV Camera
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR
    Ağırlık 3,0kg
    Kart Okuyucu 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
    Pil 6 Hücreli Li-Ion pil
    Ethernet Gigabit Ethernet
    arkadasım bu bilgisayar nasıl oyunları kaldırırmı birde 8600gtsi var hangisini alayım yardımcı olsan
  • Öncelikle sorunu yanlış yerde sormuşsun ancak yine de cevap vereyim.Acer ın uygun fiyatlı ve güzel özellikli modellerii var ve bu da onlardan biri.İçinde 9600GT olması dışında diğer özellikleri de gayet güzel bir notebook için.Yalnız notebook bölümünde ısınma sorunu olup olmadığını öğrenirsen daha iyi olur.Fiyatını da verebiliyorsan neden olmasın.Her oyunu oynarsın bu notebook ile.9600GT iyidir.
    Hatta sana bu notebook a özel başlığı da buldum.Orada sorularını sorabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_27067290/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 16 Aralık 2008; 1:46:14 >
  • tesekkür ederim ben masa üstü kullanıcısıyım aslında siteye yeni üye oldum bende Quad işlemcili masa üstü var 512 8600gt ekran kartı var 2.40 ghz 6mb buna yakın bir laptop suna bilirmisiniz bu özellikte marka önemli degil sadece özellikleri yakın olmasını istiyorum ben oyunu cok oynuyorum yardımınız için tekrar cok saolun.
  • quote:

Oyun işlemci ağırlıklı olduğundan ön planda işlemci var.O yüzden 3.0 üstünde olmasında fayda var o yüzden ek olarak söyliyim dedim.Sonuçlarını bekliyoruz

öneri yardım vs için çok teşekkür ederim dostum..
    şuan işlemcim 3,0'da.. ama günlük bu şekilde kullanmamım zararı olmazmı ki?
    imzama resim olarak link koyacağım işlemci frekansım için..
    birde vistada derece veriyor ya konfigrasyonlara baya fark etti.. 2,4ghz iken 5,0 puan .. 3,0ghz iken 5,4puan veriyor..
  • Eğer ısınma sorunu yoksa hiçbir sorun olmaz.Günlük kullanabilirsin.

@tugra14
    Yukarıda verdiğin notebook u alabiliyorsan uzun süre götürür o seni.Acer fiyat bakımından da bayağı uygun yanlışım yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 16 Aralık 2008; 9:34:06 >
  • 9600gt-m ler 128 bittir

normal bir 9600gt kadar perfornmansı yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 16 Aralık 2008; 13:50:37 >
  • Evet biliyorum ancak 8600 dekine göre daha çok performans veriyor.Ancak 8600 de alınsa sorun olmaz.Denedim çünkü birçok oyunu.Arkadaşımda var 8600 lü olan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.