Şimdi Ara

zotac 9600gt snergy mi?? yoksa msi 9600gt mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3450 alıp 3200 ile hcf yapmıştım.. performansı beğenmedim.. kartı geri verdim aldığım yere.. (para iadesi olmadı kredi kartı olduğu için ama çek gibi birşey verdiler..)
    stokları sınırlı sapphire hd3850 alacaktım tedarikçilerinde de kalmamış.. şuan getirtebilecekleri 3850 ayarında bu kartları getirtebilirlermiş..

msi 9600gt yada zotac 9600gt snergy.. fiyat olarak zotac daha uygun ve bütçe kısıtlı az fiyat ile iyi perf. ???
    işyerindeyim hızlıca yazdım inşallah anlaşılır olmuştur..
    şimdiden teşekkür ederim...

Edit: Tercih sonucum :)

MSI N9600GT tercih ettim..
    http://img49.imageshack.us/my.php?image=img0441ve8.jpg
    http://img49.imageshack.us/my.php?image=img0440br8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 13 Aralık 2008; 23:31:45 >

• 9600gt synergy'nin tek farkı az oc olması ki çok ta kötü değil. Alınabilir
  • farketmez. zotac olabilir..
  • Overclock olarak Msi daha iyi değerler alıyor ama arasındaki farka gelince %2-3 kadar bile olduğunu sanmıyorum hangisi daha sessiz çalışıyorsa onu almanı tavsiye ederim. Eğer arasındaki fiyat farkı 20 ytl den fazla ise ucuz alanını tercih et
  • Sanırsam MSI referans, Zotac özel soğutma.
    Öyleyse Zotac
  • msi oc li v127 miydi neydi bu versiyonu referans değil
  • Zotac Eğer diğeri referans sa zotacı tavsiye ederim.
  • kartı kullanıyorum overclock ile rahatca msı oc edition hızlarına ulasabiliyor
  • arkadaslar cok tesekkur ederim.. Zotac aliyim zmn.. Sapphire 3850 den daha mi iyidir 9600? Bir de bende amd sistem var imzamdaki sistem.. Nvidia diye uyumsuz olur ati kart al duyen bi arkadas var.. Sacma degil mi arkadaslar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

kartı kullanıyorum overclock ile rahatca msı oc edition hızlarına ulasabiliyor

Gta 4 de performans nasil ustad.. Iyi mi? Ben o oyunu iyi oynamak istiyorum..
  • 9600gt kullananlar konusunu iyice bi incele derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 12 Aralık 2008; 16:42:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: togy_35

arkadaslar cok tesekkur ederim.. Zotac aliyim zmn.. Sapphire 3850 den daha mi iyidir 9600? Bir de bende amd sistem var imzamdaki sistem.. Nvidia diye uyumsuz olur ati kart al duyen bi arkadas var.. Sacma degil mi arkadaslar..

uyumsuzluk olmaz merak etme.9600gt hd3850 den daha iyi
  • hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..
    msi'ı son olarak inceleyeceğim yorumları falan ondan sonra karar vereceğim..
    gerçi zotac 9600gt snergy alıcam gibi..

saygılar ve teşekkürler hepinize tekrar...
  • Fena ikilemede kalmışsın. İkisi de 9600gt lerin en iyisi diyebilirim. Zotac ve Msı ikiside zirve. Kafan hangisine yatar ise onu al Ben bile şuan şunu al diyemiyorum..
  • MANLI yı da unutmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

MANLI yı da unutmayın

+2
  • ne yazıkki ürün gamında o marka yok şirketin:s 3450 yi iade ettiğim için param içeride kaldı o yüzden onlardan birini almam gerekiyor.. :(
    çok teşekkür ediyorm yardımlarınız için.. zotac gibi kafamdaki..internet sitesinden baktım fiyat farkı 8liraymış.. msi daha pahalı.. 8ytl önemi yok ama.. daha çok kararsız kaldım..

ZOTAC 9600GT 512MB/GDDR3/256BIT/SYNERGY/PCI-E
    MSI N9600GT 512MB DDR3 FAN HDMI HDTV PCI-E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 13 Aralık 2008; 4:38:27 >
  • Hangisini alırsan al bu ikisi arasından sorun olmaz.Ama MSI referans tasarım olduğundan ZOTAC öneririrm.
  • zotactan şaşma hocam ,
    gta4 den tam performans istiyorsanda ati almayı kesinlikle düşünme ,
    ati'nin 8.12 sorunu güyya sorunları çözecekti ama texturelar daha bi rezil olmuş..
  • gta oynayamadıgım için sorunu cevaplayamam ama oc ile ortalama perfornmansı var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.