Arkadaşlar İki marka arsında kaldım.XFX in soğutma performansı daha iyi olduğu söyleniyor.Bulduğum iki model arasında XFX 800 TL daha pahalı.Bu karkı vermeye değermi? Hnagi kartı önerirsiniz? www.itopya.com SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT NITRO+ SE 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA https://www.itopya.com/sapphire-radeon-rx-6900-xt-nitro-se-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti |
Ekran kart tercihin'de sapphire xfx mi?
-
-
tartışmasız merc Ama o para o karta verilmez.
kesinlikle almayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 11 Kasım 2021; 11:16:14 > -
6 bin serisine kadar saphire her zaman amdde birinci tercih olmuştur fakat 6 bin serisindeki soğutma performansı rezalet, 6 bin serisi alacaksanız 1. tercih powercolor 2. tercih xfx
-
Kesinlikle MERC, her 2 kartıda testte tabip tutmuş olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim bunu.
Ama link'teki fiyat baya yükselmiş.
Napsam bende kartımı satışa mı koysam
-
Teşekürler arkadaşlar.Ben tecihimi XFX den yana kullandım:)
Kart fiyatları uçmuş.
3 ay önce 10.300 TL aldığım 3070 Tİ 2 saatte 15.500 e satıldı
-
Fiyat takip edebilirsiniz. Nadirde olsa 18 bin civarına düşüyor XFX Merc319 6900xt. Bu arada Black Yada Limited Edition almaya özen gönderin.
Görüntüsü şu şekilde bu arada :)
@The Ottoman Kasa ölçülerini karşılaştırmayı unutma. Kart biraz büyük ve ağır :) Karta destek olsun diye kalem kullanıyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StamP0fRadiation -- 11 Kasım 2021; 12:58:31 > -
Yazık oldu paraya o parayı insanlar ödemeye devam ettikçe maalesef fiyatlar artacak -
Malesef Limited Edition bulamadım.Black gaming modelini aldım.
Kutu içeriğinde destek aparatı olmaması kötü:( Bizde dikey aparat bakacağız artık.
Teşekkürler
-
Bana kalırsada çok ama yapacak bişey yok.
Şuan yurtdışı fiyatı 1.500 Euro.Döviz uçtu gitti(11,41).
Ne alırsak kar oluyor:(
-
Benim yaptığım gibi bir çözüm de bulabilirsiniz.
100 Tl civarına destek aparatlarıda bulunabiliyor. Ben 3D yazıcıdan birşey yaptıracağım arkadaşıma.
İnce ayar konusunda bir şey olursa direk bana yazabilirsiniz. Kart ile en az 50 saat benchmark yaptım. Stabilite ve ince ayar konusunda yardımcı olurum. Forumda konumda mevcut kart ile alakalı.
-
Süper olur.Sırf VR ile oyun oynamak için aldım:)
-
Ben bu ürünü aldım.Çok'ta kullanışlı
urun.n11.comCM-VT192 Alüminyum Alışımlı GPU Ekran Kartı Tutucu Destek Aparatı Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/diger-aksesuar-yedek-parca/cm-vt192-aluminyum-alisimli-gpu-ekran-karti-tutucu-destek-aparati-P506478165 -
bende şimdi aynısından sipariş verdim
-
Güzel duruyor yeterli olucaktır. Ön kısmı destekleyip arkaya 2 vida atınca gayet sağlam alıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X