Şimdi Ara

Zotac 9800gt amp vs Sapphire HD4830 ??? Acil Son 1 GÜN ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Driver olayında rahatmı olur çok övdüğünüz nvidia driverları son zamanlarda kart yakıyor.İkisi arasında bende 9800GT amp yi öneriyorum ancak piyasada şu sıralar 9800 green bolluğu var bulmuşken kaçırmayın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 21 Mart 2010; 20:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Driver olayında rahatmı olur çok övdüğünüz nvidia driverları son zamanlarda kart yakıyor.İkisi arasında bende 9800GT amp yi öneriyorum ancak piyasada şu sıralar 9800 green bolluğu var bulmuşken kaçırmayın bence.

ben kullandım yakmadı yaktığıda yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

Driver olayında rahatmı olur çok övdüğünüz nvidia driverları son zamanlarda kart yakıyor.İkisi arasında bende 9800GT amp yi öneriyorum ancak piyasada şu sıralar 9800 green bolluğu var bulmuşken kaçırmayın bence.

ben kullandım yakmadı yaktığıda yok..

valla bende kullanıyorum su an miss...
  • sizde yakmadi diye yakmicak diye bisey yok bence...ama bende de yakmadi
  • quote:

Ben Nvida fanatigi falan değilim ama bir aratsak ati'nin driverlarından şikayetçi olanları sanırım sana yeterli cvp olur!! Adamlar binde bir hata yapar sizde bunun ile azınıda konuşur durursunuz zaten!!
  • Ben 15 yıldır atiden başka kart kullanmadım bir çok farklı modelini kullandım ben neden driver problemi yaşamadım.Adamlar driverdan ayar yapmayı bilmiyor sonra firmaya çamur atıyorlar ati yapınca ortalığı bir birine katmasını biliyorsunuz yok dandik yok şöyle yok böyle asıl size nvidia da çıkarınca olur böyle sorunlar bir şey olmaz deyip geçiştiriyorsunuz forumdan LEON-X in kartı yandı nvidianın hatalı driverı yüzünden nvidia yı savunmayın hala herşeye gereksiz diye diye sonunu görüyoruz adamlar bir kartı üretmeyi beceremiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_38624016/tm.htm LEON-X in yorumunu okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 23 Mart 2010; 8:27:17 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.