Şimdi Ara

Zotac AMP! Extreme Edition or Gigabyte G1 Gaming ? [GTX 970] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Onay kodu dediğin oyun için olan kod değilmi? garati süresi 2+3 toplam 5 yıl.. vatanda 7 yıl dediyseler yanlış bilgi vermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___CiHaN___

Onay kodu dediğin oyun için olan kod değilmi? garati süresi 2+3 toplam 5 yıl.. vatanda 7 yıl dediyseler yanlış bilgi vermişler

Yok hocam serviside aradim. 2 + 5 yil diyorlar. Bilmiyorum 2 yil bittikten sonra verdikleri kodu yazip servise yolluyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelllow

quote:

Orijinalden alıntı: ___CiHaN___

Yok hocam serviside aradim. 2 + 5 yil diyorlar. Bilmiyorum 2 yil bittikten sonra verdikleri kodu yazip servise yolluyosun

dostum yanlış bilgi vermişler, zotac sitesinden kayıt ediyorsun ekran kartını ve +3 yıl uzatıyorlar garantini. türkiyedeki iki yıl dolduğunda 3 yıl daha zotac tarafından garantisi devam ediyor ve garanti için direk olarak zotac'a yolluyorsun.. bak bu garanti tablosu zotac'ın sitesinden güzelce kontrol et
     Zotac AMP! Extreme Edition or Gigabyte G1 Gaming ? [GTX 970]

• tabiki zotac, cod aw ve far cr4 oynuyorum, zotac yardiyor oyun icinde ultra performans ve sifir cw veriyor en azindan bende böyle birde G-sync monitor aldim yemede yaninda yat akiyor mübarek oyunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 1 Aralık 2014; 11:56:36 >
  • Gigabyte aldım. 2 aya yaklaşıyor kullanıyorum, CW sorunu var ama karttan çok memnunum. Zotac o paraya değmez diye düşünüyorum. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.