Şimdi Ara

Zotac Ekran Kartı Çekilişi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bana sanki çelikiliş için millet üyelik açıyor gibi geliyor.

Aslında çekiliş başlama tarihinden sonra üye olanlar çekilişe katılamayacak.

Tabi çekilişte kazanan talihlinin de mesajları kontrol edilmeli. Bakalım bu adam son çekilişten beri kaç defa girmiş foruma. Yani çekilişten çekilişe giren bir üye ise fake demektir.

Bilmiyorum belki forum yöneticileri bir şeyler yapıyordur ama dediğim gibi işte.
  • başka forumlarda çekilişçi feyklere şöyle bir önlem var, ya belli bir mesaj sayısının olması isteniyor katılımcılardan ya da belli tarihlerden önce foruma üye olunmuş olması gerekiyor. tabi gidip 30 mesajı olan herkes katılabilir denmiyor, yoksa forumun flood denetim sistemi çöker. şöyle en az 350 mesaj sınırı işi görür, ya da forumdaki yarbayların hepsine verilsin işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

başka forumlarda çekilişçi feyklere şöyle bir önlem var, ya belli bir mesaj sayısının olması isteniyor katılımcılardan ya da belli tarihlerden önce foruma üye olunmuş olması gerekiyor. tabi gidip 30 mesajı olan herkes katılabilir denmiyor, yoksa forumun flood denetim sistemi çöker. şöyle en az 350 mesaj sınırı işi görür, ya da forumdaki yarbayların hepsine verilsin işte

Bende isterem.
  • o kadar kisinin arasinda bi kiza cikmasi dusundurucu ...

saka yapiyorum yaw nolur banlamayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 29 Ekim 2007; 0:15:57 >
  • quote:

o kadar kisinin arasinda bi kiza cikmasi dusundurucu ...saka yapiyorum yaw nolur banlamayin

benim evil direk aha yoneticinin biri kiz arkadasina guzellik yapmis abi dedi mesela insan nefsi abicim boyle isim acikla gec git ne bicim cekilis bu baslik bile acilmadi.hayir banane de banlanirim niye kimse icindekini soylemiyor ima ediyor ben bagisiklik kazandim no problem.
  • valla ben ole bisi dusunmemistim sadece kazananin tesadufen 18 mesajli bi kiz olmasiyla ilgili bi espri yapiyim dedim... tanimam etmem yoneticisini hem zaten bana cikma ihtimali cook dusuktu...
  • İlginç ya. Kız 13 Ekim'de üye olmuş...Bu işte bir bit yeniği var ama...

http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memId=470757
  • Bi dakka bi dakka !!!

Arama'ya girin

sagdaki "bu forumda ara" kismindan "Hediyeli Anketler" 'i secin

Kim tarafindan yazilmis'a "zeeRa" yazin

Sonuc bulunmuyor !

Yani ankete katildigina dair mesaj bile atmamis zeeRa

acaba bu arama fonksiyonunda bi sorun mu var kendime bi bakiyim cikicak mi diye kim tarafindan yazilmis'a "annihilator" yazdim benim attigim mesaji sak diye buldu

ama zeera o foruma mesaj bile atmadan 13 ekimde kaydolarak (forumun acilis tarihi 11 ekim) kazanmis

acaba mesaj atmak gerekmiyor muydu ? yani sadece poll'da oy kullaninca cekilise katilmis mi oluyoruz? eger oyleyse sorun yok tabii, kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 29 Ekim 2007; 0:25:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

İlginç ya. Kız 13 Ekim'de üye olmuş...Bu işte bir bit yeniği var ama...

googleda arattım odtü kimyada okuyormuş
    ankete mesaj yazmak zorunlu değil ki bende yazmadım sadece oylamak yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KabesTr -- 29 Ekim 2007; 0:26:29 >
  • Sizde taktınız kafaya kız kazanmış işte 8600GT yi napalım şans
  • quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

quote:

Süpersin ya.

FBI açın kapıyı...

• quote:

quote:

quote:

Süpersin ya.

FBI açın kapıyı...

• quote:

quote:

o zaman sorun yok, gayet normal... zati espri olarak yapmistim ilk olarak :D

• kullanmayacak hatta kazandığından haberi bile olmayan birine gitmesi kötü olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

kullanmayacak hatta kazandığından haberi bile olmayan birine gitmesi kötü olmuş..

Hep böyle olmaz mı zaten?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

kullanmayacak hatta kazandığından haberi bile olmayan birine gitmesi kötü olmuş..

Hep böyle olmaz mı zaten?

yanlış anlaşılma olmasın ama maalesef hep böyle olur
  • Ben bu muhabbetin sonunu duyar gibiyim
  • arama tekrarlansın sade binbaşı lar arasında olsun hatta sadece ankara ikametli binbaşılar olabiliir genelkurmay ankarada ya o bakımdan
  • heeyytt noluyor burdaa

hepiniz çatladınızz demi ben kazandım diee
    ben de şaşırdım walla yaw.öölesine katıldımdı ankete amma ballıymışım.foruma da foto mak. alcaktım ona yorumlara fln bakcktm onun için üye olmuştum ii denk gelmiş hea.kötü niyetli arkadaşları da kınıyorum burdan.ne fesat millet varmış hea bi ton yorum yapmışlar yok site sahibinin bilmem nesi fln die.ayıp yaw.ayrıca ben laptop kullanıyorum.ekran kartları hakkında en ufak bi bilgim yok ve laptoplara olmuomuş.bende kardeşime vercem asıl şanslı olan o
    bu kazandığım çokmu güzel bişey yaw?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeeRa -- 29 Ekim 2007; 14:26:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zeeRa

heeyytt noluyor burdaa

hepiniz çatladınızz demi ben kazandım diee
    ben de şaşırdım walla yaw.öölesine katıldımdı ankete amma ballıymışım.foruma da foto mak. alcaktım ona yorumlara fln bakcktm onun üye olmuştum ii denk gelmiş hea.ayrıca ben laptop kullanıyorum.ekran kartları hakkında en ufak bi bilgim yok ve laptoplara olmuomuş.bende kardeşime vercem asıl şanslı olan o
    bu kazandığım çokmu güzel bişey yaw?

tebrik ederim arkadasım

yavvv onca erkek arasından nasıl bir bayana cıkar ya delirmemek elde degil yaaaa hadi masaüstü pc si olsa anlasa ekran kartından içim yanmayacak ama anlamadıgını söylüyo bu arada kartın degerinide söyleyim ortalama 200ytl civarı... kardesine 100ytl ye satta bari eline bişeyler geçsin alışveriş başka kardeşlik başka

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.