Şimdi Ara

Zotac Ekran Kartı Çekilişi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güle güle kullan fotograf makineside almışsın olimpus marka.Oh walla işe bak :P

Ben gidiyom ya
  • yaw teşşekkür ederim de daha elime de ulaşmadı.o da ayrı bişey.gelir heralde bu hafta..inşallah yani
  • insanın ballı olması ayrı bişey demekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: FxmaN

Güle güle kullan fotograf makineside almışsın olimpus marka.Oh walla işe bak :P

Ben gidiyom ya

neeee fotograf makinasınıdamı kazandı bırak ya oynamıyorum ben yaaaa

• yok yaw fotooraf makinemi kendim aldım ben.vurma kafanı duvarlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeeRa

heeyytt noluyor burdaa

bu kazandığım çokmu güzel bişey yaw?

• Şimdi sana PM yağar, tanışalım mı diye
  • bişiler dönüyor bence forumda..... özellikle reklam ve anketler konusunda....
    belli kurallar olmalı.
    bi zaman sınırı dahilinde örnk. uyelik en az 2-3 ay lık olunca, faal olanlar arasında olmalı.
    rütbeden ziyada forumdaki sürekli takip edenler arasında...

eleman geliyoo bi sornuna topic açmak için geiliyoo.
    uye olup gidiyor.. ya buranın gerçek sakinleri. yüzlerece uye kazandıran ? binlerce sorulara cvp veren user arkadaşlarımız ?

ya sizece ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 29 Ekim 2007; 14:55:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

Şimdi sana PM yağar, tanışalım mı diye

@zeeRa pm
  • quote:

Orjinalden alıntı:

quote:

heeyytt noluyor burdaa

hepiniz çatladınızz demi ben kazandım diee
    ben de şaşırdım walla yaw.öölesine katıldımdı ankete amma ballıymışım.foruma da foto mak. alcaktım ona yorumlara fln bakcktm onun üye olmuştum ii denk gelmiş hea.ayrıca ben laptop kullanıyorum.ekran kartları hakkında en ufak bi bilgim yok ve laptoplara olmuomuş.bende kardeşime vercem asıl şanslı olan o
    bu kazandığım çokmu güzel bişey yaw?

bu hic ınandırıcı degil
    bir bayan degil gibime geldi
  • tebrik edelim kazananlarıı....hayırlı günlerde kullansınlar..allah arıza varmesin...:D
  • Şans oyunlarıyla hiç arama olmadı zaten. Buda binevi şans oyunu gibi Yine bir umut oy vermiştim evet bana çıkacak umutluydum çıkarmı çıkar diye düşünüyodun Ama çıkmadı
  • bu ne kuşkudur yaw anlamadım gitti arkadaşlar.ben şaşırdım cidden kazandığıma ama burda yazılanlar milletin düşündükleri daha şaşırtıcı gerçekten..forumda başka ne çekilişler yapıldı ne olaylar oldu haberim yok ama bu konuda cidden içim rahat yani.isteyen istediğini yazsın ..hepinize ii forumlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan22

quote:

Şimdi sana PM yağar, tanışalım mı diye

@zeeRa pm

• Kazanan arkadaşa hayırlı olsun.. İyi günlerde kullansın. Fakat, bu çekilişlerde bir saçmalık olduğunu düşünüyorum.. Hediye hangi konuyla alakalıysa o sadece o konuda çekiliş yapılması daha mantıklı olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 29 Ekim 2007; 15:22:43 >
  • quote:

yok yaw fotooraf makinemi kendim aldım ben.vurma kafanı duvarlara

hııı iyi ozaman bu kadarda sans olmaz diycektim yaaa ikisinide güle güle kullan ama dedigim gibi kardesine satma fikrini iyi düsün

bu arada forma kuşku duyulmasına gerek yok bi erkege cıksaydı hiçbi süphe olmayacaktı bir bayana cıkıncamı oldu zannetmem haaa şöle düsünenler olabilr belki formdan bi yöneticinin kız arkadsı olabilir diye...olamazmı olabilir bakk ya bunu yeni düsündüm simdi yazarken içime kurt düştü simdi

• Kıskançlık diz boyu
  • quote:

Kıskançlık diz boyu

Diz boyu olsa gene iyi. Çene seviyesinde.

Ayrıyetten millette ne şanslı ablalar var ya. Benim ablam foruma girecekte, üye olacakta kardeşine kart kazanacak peh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 29 Ekim 2007; 17:04:27 >
  • Bilgisayarı olmayan birisine modem çıkmış gibiŞaka tabii ki.

Neyse hayırlı olsun diyelim bu arada bir sonraki hediyeli anket yarışması ne zaman
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.