Şimdi Ara

zotac ge force gtx 650 sinyal yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zotac gtx 650 yeni aldım bunanla birlikte 550 watt lık bir power suply aldım ancak ekran kartını takınca sinyal yok diyor 6 pinlik bir soket olması lazım diyenler var ama benim ekran kartımda öyle bir soket yok orası boş daha yeni çıkardım kutusundan ama çalışmıyor

• güç girişi var gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

güç girişi var gözüküyor

hatalı bir kar mı almışız yani ?
  • kartın üstünde yada sağında olması lazım aldıgınız kartın resmini atarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: the2hun

kartın üstünde yada sağında olması lazım aldıgınız kartın resmini atarmısınız

iki farklı açıdan çektim fotonun birinde legimi yerde 6 pinli bir girş olması gerekli ama görüldüğü gibi yok
     zotac ge force gtx 650 sinyal yok zotac ge force gtx 650 sinyal yok

• quote:

Orijinalden alıntı: rylerck

quote:

iki farklı açıdan çektim fotonun birinde legimi yerde 6 pinli bir girş olması gerekli ama görüldüğü gibi yok
     zotac ge force gtx 650 sinyal yok zotac ge force gtx 650 sinyal yok

hocam o kartın tam modeli ney kaç bit yazarmısın olması lazım o kadrtta 6 pinlik güç girişi

bakın hocam bu videodaki kartta bile var üretim hatası olabilir sanırım

http://www.youtube.com/watch?v=5iw3kEkAlnU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the2hun -- 22 Ekim 2013; 20:37:41 >

• 6pin lik güç girişi kart üzerinde var ancak karta monte edilmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

6pin lik güç girişi kart üzerinde var ancak karta monte edilmemiş

o kart pc express 3 benm ana kartım 2 bu gün gitti asus gt 630 aldık ana karta uyumlu vatan bilgisayarda bakarak aldık ancak taktım pc açıldı driver kurdum kendini yeniden başlattı pc sonra sinyal yok diyor yine sizce neden olabilir ?
  • quote:

son msjıma bakarak sizde bir fikir verebil misinz acaba biosdan power supply güç ayarımı yapmam gerek ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.