Şimdi Ara

Rx 590 nitro + se düşük fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi soyle arkadaşlar Bu karttan once nvidia gtx 950 kullanıyordum bunu aldıktan sonra takmadam once temiz bir format attim driver vs kalmasin diye attiktan sonra driverları yüklesim agir oldugu icin crysis 3 e girdim msi afterburner actim birde gel gorki 100 fps in altinda beklemezken 1080 p de full ayarlarda sadece 32 fps aliyorum ve bu karta netten baktimsa oyunlari 2k da 70 fps fps de hic bir problem olmadan kullandıklarını gordum
    Bunum sorununuda çözemiyorum
    Sistemim:
    I5 4570
    16gb ram
    120gb ssd ve 1tb hdd
    750w psu ve

Kasanım sogutmasinda bi problem yoktur Rx 590 nitro + se düşük fps sorunu

34 fps yazan full grafik sayilir
    43 fpa ise en dusuk ayarlarda

Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• O bilgisayarcınn elinde 500-550W psu lar var herhalde onları sana satmak istiyor filandır.
    Sen 2000W psu da taksan sistemin ihtiyacı kadar güç çeker, güç çeker diyorum burası önmli, psu 2000W diye sisteme 2000W dayıyamaz yani, dayasa sadece işlemci değil komple sistem uçar, kasana yıldırım düşmüş gibi birşey olur.

Bilindik 1 markadan (everest/frisby/boost gibi markalar olmasın) bütçene uyan 600~700W / 80~85+ sertefikalı filn birşey alırsın.

Mesela COOLER MASTER MWE 80PLUS rev2 leri gayet güzel bir güncelleme görmüşler ve slim kablolular, vatandakiler versiyon 2 ler.
    https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/#!/
  • Ayarlarıda bir ceksene msaa 16x ise normal 34 fps.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusurdum de 43 fps cok orantisiz kapali yere gecsem malum fazla goruntu olmadigi icin 60 i goruyor

• Nfs pay back fulledimde 50 kusurlerde geziyor nasi 2k oyun aciyor anlamis degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalibasal

Dusurdum de 43 fps cok orantisiz kapali yere gecsem malum fazla goruntu olmadigi icin 60 i goruyor
    Oyun orijinal mi crysis3 sıkıntılı bir oyun .
    Unige heaven benchmarkı dene orda belli olur performansi.

• Yok degil

• oyun korsan sürümdür 1.3 versiyondur orjinal sürümlerde daa güncel kartlara ve daha optimize edilmiş halde geliyor o yüzden sıkıntı yasıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 580 ısınma ve fan sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baska oyunlardada aynı şekilde oluyor ama soyle bi durum var baska orjinal oyun acsamda steamden dusuge ceksem bile bu kart 100fps i hic gormedi sanki kartta uretimdeyken vysnc koymuslar

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalibasal

Nfs pay back fulledimde 50 kusurlerde geziyor nasi 2k oyun aciyor anlamis degilim
    Kartında sıkıntı var ben 570 pulse ile bu değerleri alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart sifir yeni aldim

• ahmetalibasal A kullanıcısına yanıt
    Unige heaven benchmarkı yukle dene bı YouTube dan bakıp ayarları.

• 200w a yakın çekmesi lazım o kartın acaba power supply de mi bir sorun var.

6:55dk dan bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 19 Ekim 2019; 11:41:13 >
  • Kartın çift biosu var. Düşük modda olabilir.
  • Ekran kartı Driver'ını windows kurulumunda kendisi mi güncelledi,amd 'nin kendi sitesinden mi indirdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzeri geçen VEGA56 ile başıma geldi. Sıfır aldığım kart aynı bu şekilde RX570 den daha düşük fps ler veriyordu üstelik temiz format atmama rağmen..

Benim sistemim de Ryzen 1600 @3.9ghz, 16GB 3000mhz ram, CX600 80+ power

Benim tahminim %90 güç kaynağı ile alakalı. Ne kadar 600/750W gibi güç kaynakları bu kartlara yetse de alınalı çok olduğu ve zamanla yıprandıkları için 2x8 pinli bu canavarları besleyemiyorlar.
  • Peki bu kartlarda sürücüde filan güç limiti gibi birşey varmıdır, mesela ilk resimde 100% yüklenmede 120W değeri yazıyor, bu kartın tam yükteki kullanımı için normalmidir ? Gerçi program belki yanlış okuyor da olabilir.

@ahmetalibasal

750W psu demişsin, bu durumda muhtemelen PSU da çoklu VGA güç çıkışı vardır, e.kartına psu dan çıkan farklı güç çıkışlarıyla bağlantı deneyebilirsin yada 2 adet 8 pin çıkışı varsa da bu kabloların kart üzerinde yerlerini değiştirmeyi deneyebilirsin.
  • Suan iki bios arasinda bi fark varmi diye bech yapiyorum

• 58.3 fps yazan 1.bios yani dusuk modmus
    58.4 fps yazan ise 2. Bois performans sozde arada fark bile yok

Benim anlamasim nokta 4 gb olarak goruyo ekran kartini 8 halbuki

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.