Şimdi Ara

Rx 590 nitro + se düşük fps sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi soyle ekran kartini aldim bi arkadasima gittin ondada vege 56 var onda denedik kartin hicbir problemi yok sonra kendi bilgisarima geri takim crysisi yine actik ekstradan adam dururken problem yok haraket haline gecince islemci ciddi anlamda darbogaza giriyor yapcak bise yok tabi elimde ekstradan 4790k var onu takabilirim ama onunda dehset derecede isinma problemi var normal 4790k yi taksam masaustunde bosta 50 derecede gezen bi islemci suanki i5 ise 25 30 derece e simdi 4790k yi bosta 50 derece iken yuk verincede 3 saniye gecmeden 100 dereceyi goruyor ki buna su sogutmam bile karsi koyamiyor zamaninda konu acmistim 4790k cok isiniyor diye herkez surerkli macun macun macun degistir diyordu macunla gram alakasi yoktu olayin suphelenip 4 kere degistirmistim

Simdi 4790 k yi bide rx 590 nitro+ da denicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmetalibasal A kullanıcısına yanıt
    Birde 1903 kurun windows.
  • Denicem

Belkide anakartta sıkıntı vardır herşey olabilir ekran kartı sağlam diyorsunuz.

Veya su soğutmanın pompasında yada montajında sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 20 Ekim 2019; 11:0:11 >
  • Msi z97 gaming 5 ama zannetmiyorim guc kaynagi 700 w da eski malesef ekran kartinin guc girisini tek kablo ile yapiyor yetersiz olabilir

• 2 ihtimal var kafamda ya guc kaynagi yada islemci

• Hocam ben normalde yapmaz derdim ama, 4570 rx590 a darboğaz yapacaktır ya. Sen git onu 4770 le falan değiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 20 Ekim 2019; 11:3:32 >
  • Hocam dedim zaten elimde 4790 k var diye

Görmemişim kusura bakmayın, dediğim gibi takın onu farkı hissedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 20 Ekim 2019; 11:9:7 >
  • O gordunuz resimlee yine iyi dedigim gibi cogu zaman butun cekirdekler %100

• Arkadaşlar konusu açıkmışken bende güç kaynağı tavsiyesi almak istiyorum;sistemim
    İ5 6600k
    H110m proD anakart
    16 gb ddr4 2133 mhz ram
    Ssd ve hdd
    Rx480 8gb

Bu sisteme kaç Watt psu almalıyım?

• pesx kullanıcısına yanıt
    FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE 399tl

inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8255

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 20 Ekim 2019; 12:7:48 >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Hocam kimisi diyor 700 çok olur yakarsın işlemciyi diyorlar kimisi 500-550 ideal bunları diyende bilgisayarcı hesapta bu Watt durumunu neye göre hesaplamak lazım? Yada soru şu fazla watt olmasının zararı varmı?

Üreticisi 80plus sertifikası ve derecesi bronze gold vs.. ve 12v tek olması önemli yok güçlü psu dan işlemci yanar diyen insan bilgisayardan zerre kadar anlamıyordur o insanı boşverin.

700w uzun vadede işinize yarayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 20 Ekim 2019; 12:19:11 >
  • Yanmasiyla ne alakasi var bende eskiden i7 2600 vardi 800 yada 900 w osu kullaniyordum

• Rx 590 nitro + se düşük fps sorunu
    Bu arada 4790 k yi takicam haber vericem
    Yeni windowsu denedim arkadasin tavsiye ettigi bir sey degismedi

• Bakalim sicaklik degerleri 100 u gorcekmi yeni testide atarim

Bütçe daha azsa bu ürün olabilir.

inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10150
    Hocam ekran kartı olayında inşallah acil çözüm bulursunuz umarım, ben başka bir konuya yazmak istedim, elinizde 4790K varmış 4790K benim gözümde hâlen dinazor hâlen hayvan :) Cpu boşta 50 derece ise 100 dereceye çıkıyorsa macun yada sıvı soğutma işe yaramaz delid sorunu çözecektir. Yazık o işlemciye vallahi içim acıdı, delid yapmak zor değil sizi korkutmasın yada bir bilene yaptırın 4790K varken diğer işlemci yazık vallahi.

Hocam delid yapmadan takma, alma işlemcinin ömrünü.

Edit: Noktalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 20 Ekim 2019; 12:25:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.