Şimdi Ara

Rx 590 nitro + se düşük fps sorunu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslinda islemcininde etkisi var ama buyuk cogunluk oyun crysisi denedimde hala durum rezalet yani anlicaniz ben bi oyunu 4k da high ayarlarda 36 fps alirken crysisde lowa ceksem bile 50 nin ustune cikamayan bi fps goz onune alininca oyun da problem var simdi apexi indirdim onu denicem aksama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalibasal

Aslinda islemcininde etkisi var ama buyuk cogunluk oyun crysisi denedimde hala durum rezalet yani anlicaniz ben bi oyunu 4k da high ayarlarda 36 fps alirken crysisde lowa ceksem bile 50 nin ustune cikamayan bi fps goz onune alininca oyun da problem var simdi apexi indirdim onu denicem aksama
    Gpu kullanımı düşük kalıp işlemci %100 de olsa işlemci darboğazı denilebilirdi ama tam tersi bı durum var ekran kartını başka PC de denediysen normalse sorun ekran kartı da işlemci de degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi dun aksam apexi denedim full hd ayarlar full ikem 90 100 fps arasi veriyor

• Arkadaslar herkeze col tesekkur ederim bi problem kalmadi sorunum cozuldu boyle sorunu olan arkadaslar icinde bilgilendirmem olsun ya islemci dar bogaz yapiyor yada psu ikisinden biri artik deneyim bulmak gerekir herkeze emekleri icin tesekkur ediyorum...

• ahmetalibasal A kullanıcısına yanıt
    TimerResolution denen küçük programı indir çalıştır maximum bas programı küçült crysis 3 aç sorun büyük ihtimal çözülecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 22 Ekim 2019; 15:56:18 >
    Sizde sorun neymiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyuk cogunluk islemco ama psu nunda degismesi gerekiyor

İ5 4570 için zayıf dedim, işlemciyi değiştirmişsin, ilk mesajı da güncelle.
    Anakart tam model nedir? BIOS güncel mi?
    Şu Meltdown -Spectre için bios güncellemesi vardı.Perforamns ile bağlantılı birşey yapıyordu tam hatırlamıyorum belki bir etkisi vardır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.