Şimdi Ara

Zotac GeForce GTX 1650 Gaming OC 4GB '2989 TL' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: incubus

rx570, 1650nin iki katı güç tüketimine sahip. Bu satın almada ciddi bir faktör.
    Kart alırken güç tüketimini göz önünde bulunduranlar %5 bile değildir bence. Yoksa dediğiniz gibi baya ciddi bir fark aslında %10 perf artışı için %100 güç tüketimi artışı pek f/p değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

ben özellikle performance per watt kısmına bakıyorum :) birde dell/hp gibi ofis pclerinde 8pin güç girişi olmadığı için 1650 ideal.

Bu arada yeri değil ama ben çift fanlı zotac 1650 satıyorum. sarı siteye girip en düşük fiyata göre sıraladım, en düşük fiyattan veriyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etmezciler coşmuş yine.
    2150 TL ye gtx 1650 süper satışı eklemiştim.
    Bu karta bu para verilir mi diye basbas bağırıyorlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık piyasaya bak 1000 Tl etmeyecek karta 3000 tl fırsat deniliyor. mecbur değilseniz almayın arkadaşlar, nasıl olsa doğru düzgün oyun da oynayamayacaksınız bu kartla. Laptop eskiden lükstü şimdi laptop ekranıda dahil edince çok daha ucuza geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wert1903

yazık piyasaya bak 1000 Tl etmeyecek karta 3000 tl fırsat deniliyor. mecbur değilseniz almayın arkadaşlar, nasıl olsa doğru düzgün oyun da oynayamayacaksınız bu kartla. Laptop eskiden lükstü şimdi laptop ekranıda dahil edince çok daha ucuza geliyor.

Ekran kartına kim mecbur olur ki? Olay burada zaten. Herkeste öyle bir psikoloji var ki "sadece hayatta kalmaya yetecek şeylere para verin aman hiçbir şeyden keyif almayın. Onlara para veriyosanız enayisiniz. Yeter ki hükümetimize laf gelmesin. "

Bu ekonomiyi bu hale telefonlar zamlanınca tuşlular neyinize yetmiyor, yağ şeker zamlanınca yiyin de obez oluncu sığırlar getirdi ben size diyim. Her şeye bir kulp buldular. Sonuç bu.

Alırım kardeşim ekran kartı da alırım bilgisayarıma 1000 liralık macun da alırım. Elin almanı amerikalısı bunlari ucuza alıyosa ben de almak isterim. İlla hayati ihtiyaç olmasına gerek yok.

• işte gerçek kapitalizm budur :)

Tüketim toplumunu tek paragrafta özetlemişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

işte gerçek kapitalizm budur :)

Tüketim toplumunu tek paragrafta özetlemişsin

Dünyaya boş geldiniz boş gideceksiniz. Başka diyeceğim bir şey yok. Akşama kadar makarna su yeter size.

• dostum kötü manada söylememiştim :)

• incubus İ kullanıcısına yanıt

boşver :) ben de kötü manada söylememiştim ama arkadaş ters tarafından kalkmış, sistematik şekilde yanlış anlıyor :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.