Şimdi Ara

Zotac GeForce GTX 1650 Gaming OC 4GB '2989 TL'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum piyasaya göre bir tık sıcak sayılır.
    gaming.gen.tr
    Zotac GeForce GTX 1650 Gaming OC 4GB GDDR6 ZT-T16520F-10L 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/74248/zotac-geforce-gtx-1650-gaming-oc-4gb-gddr6-zt-t16520f-10l-128-bit-gddr6-4-gb-ekran-karti/?ref=akakce&v=1.65.7#reviews

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• amacım ürünü kötülemek değil, sadece alacaklara fikir vermek. aşağıdaki linkten bu kartla bazı oyunlarda ultra ayarlarda alabileceğiniz fpsi kontrol edebilirsiniz. bu karta para vereceğinize para biriktirin derim. iyi forumlar.

https://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=4547&graphics=Nvidia%20GeForce%20GTX%201650%20Zotac%20Gaming%20OC%204GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 27 Haziran 2021; 22:35:38 >
  • çift fanlı amp editionı 8pin bağlantı yapmadan sadece pcie üzerinden 2k bir ekranda kullanıyoruz, rainbow six siege akıyor. Sarı sitede en ucuz ilan 2500tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.eldeki yabanileri doyurmaktansa alınabilir

• ne hallere düştük yazık

• şaka gibi cidden en azından bu fıyata gtx 1650s satılmalı bu kart 1050 ti den sanırım yuzde 20 maksımum performanslı bu paraları verecegıme gıder mame emulator kurar onla oynarım 3000tl nedır ya

• C-Webb kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi bunun ederi asla asla 3000tl değildir. Ancak 1050 ti ile bunun arasında 2 kata kadar bi kayar nokta hesaplama farkı var. Oyunda ne kadar fark eder bilmiyorum fakat 1080p 60 fps kitleyi bi 2 sene daha idare eder diye düşünüyorum hocam :) umarım daha çok idare eder çünkü bu karta sahibim :p

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardesım ıyı gunlerde kullan ben bu kart ılk cıktıgnda bakmıtım youtube de 1050 ti ile kıyaslamasına ole aman aman farkı yoktu oyun performansında

• bunu alacağınıza pazarlık yaparak bi 2. el gtx 970 alabilirsiniz. hem performansı da daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: taylan4225

bunu alacağınıza pazarlık yaparak bi 2. el gtx 970 alabilirsiniz. hem performansı da daha iyi

1650 gddr6 model çok az farkla daha iyi 970 den.970 için saglam psu gerekecektir bu kart 75watt çekiyor olması lazım.2 bin tlye bulunursa 970 almak mantıklı tabiki.bu videodaki kart gddr5.gddr6da 7 ila 10 fps fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 28 Haziran 2021; 0:29:33 >

• C-Webb kullanıcısına yanıt
    1050 ti da 2600 TL civarı geziyor bence farka değer.

Zotac GeForce GTX 1650 Gaming OC 4GB "2989 TL"

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İkinci elden rx570 falan alın veya internet kafeye falan gidin bu karta bu para verseydim geceleri uyuyamazdım herhalde.

• Yada amazonu takip edin ucuza kart denk getirebilirsiniz. Bir dostumun sayesinde 3490 TL'ye rtx2060 aldım amazondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

İkinci elden rx570 falan alın veya internet kafeye falan gidin bu karta bu para verseydim geceleri uyuyamazdım herhalde.

onuda sarı sitede rx 570de 2500den satıyolar hocam pek fark yok yaniZotac GeForce GTX 1650 Gaming OC 4GB "2989 TL" Zotac GeForce GTX 1650 Gaming OC 4GB "2989 TL" 

1200 civarına 1050 2 gb almak çok mantıklı şuan için

• rx570, 1650nin iki katı güç tüketimine sahip. Bu satın almada ciddi bir faktör.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Ne zaman denk getirdiniz hocam.birde Amazon de den mi aldınız.

• lan bu fiyatlar ne böyle uyduruk kartlara ya, yemin ediyorum bu ülkede çıldırmadan yaşamayı başardığımız için tebrik edilmeliyiz

• 999tl iken almadım, 3 katı fiyata hayatta almam.

• İlk cıktıgında bile kart ölü doğmuştu şimdi satılan fiyatlara bak allahtan apu ryzenler varda ite kaka da olsa oyun oynatabilmekte bi ülkede her sey mi lüks olur

• quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Ne zaman denk getirdiniz hocam.birde Amazon de den mi aldınız.

Tr üzerinden Amazon Germany' den. 1 hafta falan oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.