Şimdi Ara

ZOTAC GeForce GTX 650 Ti vs SAPPHIRE HD6850 DUAL-X (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: gokaygogce

Rica ederim tavsiyem bu kartı almanız gtx 650 ti 128 bit bu kart 256 bit dün okumuştum arkadaş çok iyi açıklamıştı aynısını yazim 2 şeritli yolda mı daha hızlı ve çabuk ilerlersiniz 4 şeriyli yolda mı

SAPPHIRE HD6850 DUAL-X GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI

herşey bit demek değil bu işin bellek hızı da var

bellek hızı yüksek diye onu mu alsın arkadalşım bu saatten sonra 128 bitlik kart mı alınır? Karta oc yaptığında her türlü daha yüksek performans elde eder

• bir ekran kartınına göre çok iyi bir değerlendirme tebrikler
  • o kadar para veriyorsun bari git bi 1 gb 7850 al
  • gtx 650 ti alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes farklı şey söylüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalps

650 7770 den daha kötü bir kart 6850 her türlü alır

arkadaşım neyin kafasını yaşıyorsun acaba ? Gözlerde bozukluk yoktur umarım 650 demedim 650 Tİ dedim tekrar ediyorum 650 Ti umarım görebilmene yardımcı olmuşumdur..

http://www.anandtech.com/bench/Product/680?vs=536

Pardon hocam 650 adına konuştum ben orda

• bu saatten sonra 6850yi kullananlar dısında kimse önermez.

6850 yerine gtx 650 ti alabilirsin.

7850 1 gb tercih edebileceğin en iyi kartlar arasında tabi vga monitörle sıkıntı yaşayabilirsin gtx 650 ti boost düşünülebilir 7850den iyidir stock halde ama su an için fiyatı şişirilmiş durumda biraz.

buradaki bazı arkadaslar hemen havadan overclock yapıyorlar önüne gelen kartı tokatlıyorlar!onları boşver overclock demek güç tüketimi ısı sorunu demek ve az da olsa tecrübe ister.eger overclock(hızasırtma) yapmayı düşünüyorsan ve monitorün dvi yada hdmi baglantılıysa hiç düşünmeden 7850 1 gb al.eger overclockla ugrasamam aldıgım gibi kullanıcam işte diyorsan "gtx 650 ti" yada "gtx650 ti boost" al.
  • merhaba çok sağolasın bilgiler için şu kartı önerirmisiniz 7850 ye yakın değer ve özellikte gibi görünüyor ancak öylemidir gerçekten?Ben araştırdım özellikler çok yakın ancak testlerde 7850 önde bunun nedenide 6870 in gerçek performansı özelliklerindekinden daha düşük olması sanırsam?psudaki gibi gerçek 500 watt gibi bir olay ekran kartındada varmıdır?http://www.hardwareheaven.com/reviews/1053/pg5/amd-radeon-6870-and-6850-graphics-card-review-powercolor-radeon-6870.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Rica ederim tavsiyem bu kartı almanız gtx 650 ti 128 bit bu kart 256 bit dün okumuştum arkadaş çok iyi açıklamıştı aynısını yazim 2 şeritli yolda mı daha hızlı ve çabuk ilerlersiniz 4 şeriyli yolda mı

SAPPHIRE HD6850 DUAL-X GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI

herşey bit demek değil bu işin bellek hızı da var

bellek hızı yüksek diye onu mu alsın arkadalşım bu saatten sonra 128 bitlik kart mı alınır? Karta oc yaptığında her türlü daha yüksek performans elde eder

cigöbaytçılardan farkın yok

• gtx 650 ti al sen de
  • artık bu saaten sonra 6850 alınmaz alınacaksa 650 ti amd artık 6*** serisine de driver desteğini kesti bide sırf 2 gb diye ekran kartı alınmaz bi kere 6850 o 2 gb işleyecek kapasitesi yok daha 7850 bile o kapasiteyi işleyemiyor onun için 650 ti daha mantıklı
  • Ekran Kartında ASUS ve MSI'dan Şaşmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Ekran Kartında ASUS ve MSI'dan Şaşmayınız.

Hocam yeter anladık, amma fanatik çıktın yav :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Fanatiklik Değil Hocam , Bundan Bir Önceki Kartım Sapphire Markaydı.ASUS MSI , SAPPHİRE 3 Markayıda Kullanma Şansım Oldu Ama Soğutma , O.C ve Performans Konusunda Asus ve Msı'ın Üstüne Tanımıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Fanatiklik Değil Hocam , Bundan Bir Önceki Kartım Sapphire Markaydı.ASUS MSI , SAPPHİRE 3 Markayıda Kullanma Şansım Oldu Ama Soğutma , O.C ve Performans Konusunda Asus ve Msı'ın Üstüne Tanımıyorum.

Asus ile msi benim de favorimdir de en azından önerirken ayrıntılı bilgi veriyorum ki karşı taraftaki benim fan olduğumu düşünmesin diye . Seninki daha çok fanatiklik gibi duruyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asus ile msi benim de favorimdir de en azından önerirken ayrıntılı bilgi veriyorum ki karşı taraftaki benim fan olduğumu düşünmesin diye . Seninki daha çok fanatiklik gibi duruyor

Sırf Senin İçin Ekleyeceğim Hocam

• 650 ti daha iyi hd 6850 den ama 650 ti ye 300 tl verene kadar 315 tl ye hd 7850 alırım vatanda var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sırf Senin İçin Ekleyeceğim Hocam

Benim için niye ekliyorsun hocam , benim için eklesen ne eklemesen ne . Bir şey farketmez . Biliyorum ben zaten. Benim demek istediğim seni gören direkt onyargılı davranır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.