Şimdi Ara

Zotac GTS 250 Ekran Kartım Yandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orada ben Ekran Kartı satın alırken söyleselerdi alırdım bende bilmiyordum.
  • bilgisayar parça alışverişini hızlıal.com dan yapıyorum şuana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım hatta şunuda söylemek istiyorum hdd i ters bağladım elimde yandı onu bile değiştirdiler :) o yüzden sorun çıkacağını sanmam neticede onlarda servise gönderecek
  • garanti dışı derlerse hiç üsteleme benimle irtibat kurman yeterli ekran kartı tamiratını yapan arkadaşım var bunun için çinden 12 bin TL değerinde cihaz getirtti :) duyurulur
  • pardon ekran kartını almışsınız şimdi gördüm
  • Bayraktar1 ve Deluxe arkadaşım sayfayı okumadınız galiba sorun çıkardılar değiştirmediler ürünü kullanıcı hatası dediler yarın hakem heyetine başvuracağım yeni ekran kartı da almadım.
  • öncelikle geçmiş olsun istediğin yere başvur birşey çıkmaz çünki ben zamanında koca opel firmasını verdim mahkemeye ama hiç birşey olmadı kazanan yine onlar oldu ben sorumsuz oldum. amacım seni ümitsizlendirmek falan değil sadece direk mahkemeydi hakemdi uğraşma öncelikle ara yetkili servisi birebir konuş gitme ihtimalin varsada git söyle kullanırken yanık kokusu aldım arızalandı müşteri memnuniyetinin sağlanmasını istiyorum de emin ol tekrar incelemeye alacaklardır. Bu durumda birazda senin garantiye gönderirken yazdığın açıklama çok önemli ne yazdın tam olarak?
  • Garantiye gönderirken ben birşey yazmadım gold bilgisayara götürdüm onlar gönderdi öyle not felan almadılar. Ben yinede başvuracam hiç sesimi çıkarmamamdan iyidir belki bu gün bir sonuç çıkmaz ama herkes başvurursa ilerde belki garanti kapsamına alırlar. Ekran kartların da en çok rastlanılan şey devrelerin yanması teknik servisler inceleme bile yapmıyorlar adamlar bakmış yanık garanti dışıdır o kadar soğutucuyu bile sökmemişler böyle şey olurmu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar1

garanti dışı derlerse hiç üsteleme benimle irtibat kurman yeterli ekran kartı tamiratını yapan arkadaşım var bunun için çinden 12 bin TL değerinde cihaz getirtti :) duyurulur

merhaba. benim de ekran kartım yandı. koku geldi. kartın küçük devresi yanmış. kartın içini açtığımda nem ile karşılaştım. acaba rutubetten kaynaklımı bu durum. ayrıca tamir eden bir arkadaşından bahsetmişsin. nasıl ulaşabilirim kendisine.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.