Şimdi Ara

ZOTAC GTS 250 GÜÇ KABLOSU SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lightning20

bu güç kablosuun siyah 6 delikli tarafını ekran kartına taktım ama kablonun diğer ucunda iki tane 4 der delikli güç girişi var ..bunların tekini bağlamak yeterlimi ?çünki psu da boşta yanlızca 1 tane güç çıkışı kalmış tekini bağlamak yeterli değil ise ..diğer ucu nereye bağlayacağım?

1 Tane 4 pin moleksi PSU ya bağlaman yeterli. Bugüne kadar kullandığım hiçbir kartta 2 sini birden takmadım. Sorun olmaz merak etmeyin. Hatta o boşta kalan 4 pin molekse başka şeyler dahi bağlayabilirsiniz.
  • konuyu açan arkadaş acaba kabloyu buldunmu bulduysan nerden buldun ve kablonun tam adını yazarmısın
  • Ben düz Zotac GTS250'yi uzun süre tek 6 pinden 8 pin şeklinde kullandım.Sonra içimde kurt kalmasın diye gittim bir adet daha moleks'ten 6 pin çevirici aldım.

Toplamda 2 adet 6 pin 8'e dönüyordu.Faydası oldumu farketmedim ama kart 1 , 2 derece daha sıcak çalışmaya başladı. :)
  • Karta 8 pin ile elektrik verince makina ilk açılışda açılıyor, ancak yeniden başlat yapınca yada reset atınca veya makinayı kapatıp açınca makina açılmiyor fanlar dönüp hemen susuyor. Makinanın fişini çekip tekarar fişi takıp açınca açılıyor.

Karta 6 pin ile elektrik verince bu sorun olmuyor.

3 tane farklı power ile denedim ( FPS 400 W, Collermaster 500 W, Gigabyte 420 W ) 3 farklı ana kartta denedim. Sonuç aynı.

Sizce sorun nedir? Kartı 6 pin le çalıştırmam performans kaybı yaratırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytek666 -- 7 Mart 2011; 11:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytek666

Karta 8 pin ile elektrik verince makina ilk açılışda açılıyor, ancak yeniden başlat yapınca yada reset atınca veya makinayı kapatıp açınca makina açılmiyor fanlar dönüp hemen susuyor. Makinanın fişini çekip tekarar fişi takıp açınca açılıyor.

Karta 6 pin ile elektrik verince bu sorun olmuyor.

3 tane farklı power ile denedim ( FPS 400 W, Collermaster 500 W, Gigabyte 420 W ) 3 farklı ana kartta denedim. Sonuç aynı.

Sizce sorun nedir? Kartı 6 pin le çalıştırmam performans kaybı yaratırmı ?

6 pin ile çalıştır kartı 3dmark06 ve vantage testi yap. daha sonra 3dmark sitesinden result benchmark kısmından senin sistemine en yakın sistemi gir ( işlemci - gpu vs ) sonuçları kendi almış olduğun sonuç ile kıyasla. ( puanların 1-2 k düşük olabilir. genelde oradaki sonuçlar oc'lidir. en düşük puana gelip oc siz sonuçlara bakman daha iyi olur. )

• Hiç uğraşma, tüketici yasasına göre değiştirebilirsin, değiştir 5770 al, zaten aynı fiyat...
  • Bu kartı 6 pin ile çalıştırsak zararı olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.