Şimdi Ara

Zotac GTX 1050 Ti Mini 4GB (750 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Zotac GTX 1050 Ti Mini 4GB (750 TL)

Edit: Fiyat 800>>750 ye düşürdüm 800 bu piyasa için 1-2 tık fazla

Hiçbir şekilde mining yapılmamıştır. Sadece seyrek biçimde oyun oynanmıştır. Yani 3 yıllık sürede çok fazla kullanılmadı. Garantisi bitmiş olması lazım. (2017 haziran da alındı.)

Kutusu ve e-faturası vardır. Sadece ekran kartı olarak almadım. Sistem toplama sihirbazı ile alındı. O yüzden karta özel bir fatura değil.

Küp veya benzeri dar kasalara sığdırmakta sorun çekmezsiniz. Ben en küçük boyut olan itx tipi anakartımda ve itx uyumlu kasamda yer sorunu çekmedim. (kasam silverstone sg13b 'dir.)

Kart şuan kasanın içinde hala yatıyor. Tek sorunu üstünde hafif toz var. Zaten çıkarınca izopropil alkol (yada artık hangi alkol ile en doğru temizlik yapılırsa) ile girişebilirim belki. Ama en kötü ihtimalle güzel bir biçimde tozunu alıp gönderirim size.

GeT ilanı açabilirim isteyene.

Sarı site ilanım:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-gtx-1050-ti-mini-4gb-tertemiz-755290454/detay/

yukarıda ki ilanda yazdığımın aksine donanım haber üzerinde fiyatta pazarlık vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Küçükçekmece Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus Gtx 750 Ti OC 2GB
    3 yıl önce açıldı
    Asus Gtx 580 ---> 380 tl
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.