Şimdi Ara

Thinkpad X250 - 8GB -128GB - 2750 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Thinkpad X250 - 8GB -128GB - 2750 TL
    Merhabalar Thinkpad x250 laptobumu satıyorum. Cihazın 2 tane küçük sıkıntısı mevcut. Ekranında susamdan daha küçük boyutta 3 tane hafif bir kararma var. Renk pikselleri çalışıyor sadece arka aydınlatmada sorun var sanırım. Ancak kullanıma engel değil. Bir diğer sıkıntı ise üst kapakta yer alan lenovo yazılı çıkartmanın altı hafif aşınmış o yüzden lenovo çıkartması yapıştırılmış.(sanırım, çünkü cihazı 2. el aldım) Cihazda geçen haftaya kadar aktif olarak linux üzerinde kodlama yapıyordum yani sıkıntısız ve ve tüm parçaları sorunsuz tam randımanlı çalışıyor. Sessiz, hafif ve az ısınan bir laptoptur. klavyesi almanca idi üsütne sticker yapıştırılarak çözüldü. X250 lerde normal şartlarda 2 adet batarya vardır. Bir tane dahili çıkarılamayan 24Wh'lık , bir tane de çıkarılabilir batarya vardır. Çıkarılabilir ksıımda size 2 tane batarya veriyorum toplam. Bir tane 24Wh bir tane de 46Wh'lık. Resimlerde dışarıda olan pil büyük olan pildir. Cihazı arka tarafından yükselterek yazma kolaylığı sağlıyor. 24 lük pil ise laptop ile aynı kalınlıkta olduğu için cihaz daha ince ve hafif duruyor. Nereye gidecekseniz ona göre tak-çıkar yapabilirsiniz. (dahili batarya 3-4 ay önce sıfır pil alınarak değiştirildi.) ( harici 46 lık batarya 3-4 ay önce interntten sıfır olarak alındı) (24 lük harici batarya üstünde gelen bataryadır) Cihazın şarjı 24lük harici pille bile bekleme modunda 4-5 gün gidiyor. Linux kullanımında 24lük harici batarya + dahili batarya ile 4 saaat civarı , 46lık harici + dahili batarya ile 8 saat civarı gidiyor. Windows üzerinde denemedim maalesef. Cihazda sim kart yuvası vardır. Parmak izi okuyucusu vardır(aktif olarak bu parmak izi okuyucusunu kullanıyorum-kargolamadan önce biostan sıfırlayacağım parmak izlerimi) . Ayrıca trackpoint vardır. (bunun faydasını kod yazarken çok gördüm, ama bazen ben mi yapamıyorum bilmiyorum sola kayıyor hafif) Sorunsuz olarak çalışıyorlar. Klavye 2 kademeli arkadan aydınlatmalıdır sorunsuz olarak çalışmaktadır. Ekran çözünürlüğü 1366x768 dir. Ekran yansıma yapmayan paneldir. i5 5300U işlemci. 8gb 1600mhz ram vardır. Cihazın arka kısmında yer alan thinkpad yazısının "i" harfindeki noktada durum ışığı vardır ve diğer her şey gibi o da sorunsuz çalışmaktadır. Cihazın yanında 65W lık adaptör verilecektir. önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yapıyorum. Kargo alıcıya aittir. Arabam olmadığı için sınırlı kargo ile gönderim yapabilirim. ( PTT - Yurtiçi kargo). Alana hayırlı olsun. Dipnot: Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, okulda arkadaşlarım ile uzun kod seanslarımız oldu bu bilgisayar ile hiç yarı yolda bırakmadı. Yedek pili sayesinde tüm günü full kod yazarak geçirebiliyordum.(hala geçiriyorum evde olsakta :) ) Klavyesi inanılmaz rahat ve trackpoint işinizi gerçekten çok kolaylaştırıyor. Ekleme: Cihazın dahili çıkarılmayan eski olan bataryayı da isteğe göre yanında verebilirim. Buda eder size 4 tane pil. 2 çıkarılabilir + 2 dahili pil. Cüzi bir pazarlık olur. Ekleme2: Termal macununu 3 hafta önce değiştirdim. Ama soğutma çok çok iyi değil bu seride. Notebookcheck ten bakabilirsiniz ısı değerlerine. Ekleme3: Tüm X250 serilerinde şaka gibi bir sorun bulunmaktadır. Ram slotuna kasanın altından dışarıdan bastırdığınızda tüm sistem donar ve işletim sistemini aç kapa yapmadan düzelmez. Bunu ben küçük kauçuk parçalarla ve 1 tane basit kağıt parçası koyarak hallettim. Lenovonun bu soruna cevap olarak "cihazı düzgün tutun" dediğini biliyoruz :) Şuan istediğiniz kadar bastırın. Sorunu çözdüm :)

Sarı site ilanıma bakabilirsiniz donanım haberde fiyatı 2900'den başlatıyorum bilginize. pazarlık vardır. :)

Edit: Fiyat 2750 TL ye düştü :)
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-thinkpad-x250-8gb-128gb-muhendislik-ogrencisinden-852922408/detay/
    Fiyat : 2900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Küçükçekmece Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Tam Hackintosh kurmalık iyi satışlar :)
  • Berke_NO kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, hackintosh kurdum ancak wifi kartı uyumlu olmadığı ve usb wifi adaptörü kullanmak istemediğim için linuxa geri döndüm. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Ürün duruyor mu hocam.
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Merhaba, satıştan vazgeçtim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun...
  • Tekrar satışa sunmaya karar verdim arkadaşlar. Kullanmaya çok fazla fırsatım olmadı, ürün hala sarı site linkindeki resimlerdeki gibidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 7 Haziran 2021; 21:49:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up, ilan günceldir. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı satışlar

• Fiyat yakından takip.

• Halen satılık mı hocam

• wRei kullanıcısına yanıt

Selamlar geç cevap için kusuruma bakmayın, evet halen satışta :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.