Şimdi Ara

Zotac Gtx 1050Ti Overlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler pek anlamam overlocktan ama internetten izleyip yaptım sizce normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levitasyon123 -- 22 Şubat 2017; 21:39:43 >

• Bu kaçıncı konunuz artık yeni konu açmayın. Bir önceki konunuzda yeterli cevaplar verilmiş.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Hocam konu açılalı oldu bir kaç gün zaten buraya cevap gelmeyince oraya açmıştım.
  • yeni alınmış yeterli bir ekran kartına overclock gerekmez.
    eğer bu ekran kartı size yetmiyorsa almayın.
    yanlış ya da gereksiz overclock sonucunda garantiye git gel parasınıda üstüne koyarak rx 470 alsanız daha mantıklı olurdu.
  • Laçin_Harun L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler zaten bende yapmıyorum overlock bir kerelikti o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levitasyon123

Teşekkürler zaten bende yapmıyorum overlock bir kerelikti o.

elimdeki sistem 8-9 yıllık. canavar gibi çalışıyor. hiçbir sıkıntısı yok.
    tek bir sıkıntısı var o da nvidia'nın yeni driverlerini yüklediğim zaman sorun çıkıyor. başkada bir sıkıntısı yok.
    8-9 yıllık sistemi sapa sağlam kullanmamın sırrı overclock yapmamış olmam.
    zamanında normal düzgün bir anakart + psu seçmiş olmam. (adi psu 3 ayda bozulmuştu.)

standart düzgün bir atx anakart + sağlam kaliteli psu + overclock yapılmamış işlemci ve ekran kartı sizi en az 5 yıl götürür. önemli olanda zaten bu. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laçin_Harun -- 26 Şubat 2017; 19:40:16 >
  • Laçin_Harun L kullanıcısına yanıt
    Yeni ekran kartlarında - pascal serisi kullandığımdan onu örnekliyorum - , siz oc limitlerini ayarladığınız eğer tüm limiti kullanacak ise voltajı otomatik olarak arttırıyor. Yani ekran kartı voltajı masaüstü ile oyun içerisinde aynı olmuyor.
    Bu OC li ekran kartı ömrünü bir miktar uzatıyor..Onun haricinde bir ekran kartının keyifli online oyun oynamak için maximun ömrü 3 senedir tahminimce..Bu ömrüde OC li kullanmak ekran kartından elde edeceğiniz keyfi bir miktar arttıracaktır..
    Elimde i5 6600k var, 4.6 ghz de OC ile kullanıyorum ...Intelin ve Anakartın verdiği ölümcül voltaj değeri 1.52 ben 1.365 'te kullanıyorum.
    GTX 1060 ise otomatik voltajta max 2113 ghz core , 8800 ghz vram oc ile kullanmaktayım..Isıları sürekli izlerim..İşlemci sıcaklığım 54 C , ekran kartı sıcaklığım ise 62 C nin üzerine çıkmıyor, çok zorlayıcı online oyunlarda dahi..
    Sıcaklıkları yazında kontrol ederim, eğer 70 C civarını aştığını görürsem bir miktar aşağıya çekerek devam ederim, bunlar benim elimde olan kontrol parametreleri..

Ama bu işten çok anlamayan ve sıcaklıkları sürekli kontrol etmeyen arkadaşlarımıza OC önermem..Sonuçta sistem çok yüksek sıcaklıklara (80 C üstü) çıktığı anda işlemci kendini kapatsa dahi, ömrünü büyük oranda etkileyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 27 Şubat 2017; 11:38:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Zotac AMP! Gtx 1060 6gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1050 ler fabrika cikisli oc li olmuyormuydu zaten
  • togi1975 kullanıcısına yanıt
    Hocam yani bana ısının 70 i geçmediği takdirde kullanmamı mı öneriyorsunuz.
    en fazla 55 derece olduğunu gördüm oc lı iken core clock 200 diğeride 700 iken en fazla 55 C
  • Levitasyon123 kullanıcısına yanıt
    55 C oldukça iyi bir ısı OC'li bir kart için
    Ama işte korkuyorum karta bir şey olur diye

• Fana ve voltaja dokunmadan yükseltebildiğin kadar yükseltebilirsin aşırıya kaçarsan oyun çöker

• Levitasyon123 kullanıcısına yanıt
    O zaman geri al standart konuma getir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.