Şimdi Ara

Zotac Gtx 570 Ekran Kartımı Değiştirmek İstiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm ark lar benim şuan kasam da kullanmakta olduğum gtx 570 zotac marka ekran kartımı satıp,Gigabyte gtx 670 windforce modeli almayı düşünüyorum kafam karışık aslında elimdeki kartta bütün herşeyi açıyor açmıyor değil bu teknoloji hastalık gibi bişi oldu kısacası elimdeki ekran kartını satıp üstüne para ekleyim 670 modelini almak değermi sizden yorum almak istiyorum yardım konusunda

• bence saçmalık yinede sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: exnobel

Slm ark lar benim şuan kasam da kullanmakta olduğum gtx 570 zotac marka ekran kartımı satıp,Gigabyte gtx 670 windforce modeli almayı düşünüyorum kafam karışık aslında elimdeki kartta bütün herşeyi açıyor açmıyor değil bu teknoloji hastalık gibi bişi oldu kısacası elimdeki ekran kartını satıp üstüne para ekleyim 670 modelini almak değermi sizden yorum almak istiyorum yardım konusunda

sadece fazla FPS alırsın onu da belki farketmezsin bile
    eğer 570 değiştirilecekse 680 le değiştirlmesi lazım
  • quote:

Slm ark lar benim şuan kasam da kullanmakta olduğum gtx 570 zotac marka ekran kartımı satıp,Gigabyte gtx 670 windforce modeli almayı düşünüyorum kafam karışık aslında elimdeki kartta bütün herşeyi açıyor açmıyor değil bu teknoloji hastalık gibi bişi oldu kısacası elimdeki ekran kartını satıp üstüne para ekleyim 670 modelini almak değermi sizden yorum almak istiyorum yardım konusunda

Gerek yok. 2 sene daha sabret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

sadece fazla FPS alırsın onu da belki farketmezsin bile
    eğer 570 değiştirilecekse 680 le değiştirlmesi lazım

Gtx 670 o.c ile 680 olabiliyor ama tabiki 680 da o.c ile daha önde oluyo ama aradaki fiyat farkı az değil mantıklıca düşünülürse gtx 670 daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exnobel -- 6 Haziran 2012; 15:45:45 >

• Orijinalden alıntı: sakiri

Gerek yok. 2 sene daha sabret.

bence saçmalık yinede sen bilirsin

Yorumlarınız için tşk ederim heralde değiştirmeye pek gerek yok gibi duruyor zaten hep içimde bu his vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exnobel -- 6 Haziran 2012; 15:50:52 >
  • bencede değiştirme seneye, olmadı kışın falan üst düzey bir vga alıp kullanırsın 2-3 yıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1070 ekran kartı tercih
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 570 halihazırda hala daha iyi bir kart. hiç gerek yok. en 1 sene bekle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.