Şimdi Ara

Zotac GTX1060-6GD5 Supreme Plus OC / 8108MHz 1030 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıl önce buyincpins adlı firmadan ainol marka tablet aldım, kamera bozuk çıktı, defalarca yazışmanın ardından 6 ay sonra paramı geri alabildim, bir daha yurtdışından 10 doların üstünde alışveriş yapmam, bu işler şans işi yani bir tür kumar, 100 lira kar için değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 dolarlık kuponla 249 dolara geliyor alacaktım ama yorumlarda bazı kişilere kullanılmış ürünler gönderildiğini görünce vazgeçtim. Mining yapılmış bir kart dahi gelebilir. Paypal olsa riske girer alırdım ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından alınan ürünler gümrükten vergi ödemeden kolayca geçebiliyorsa o zaman Çin'den almaya da gerek yok. Örneğin Amazon Almanyadan aşağıdaki ürünü %19 indirimli alısınız. Üstelik 2 yıl da Amazon garantiniz olur.
    Ancak son gelişmelerden sonra bu neredeyse imkansız. Benim bugüne kadar yutdışından aldığım ürünler içinde sadece 1 tanesi vergi ödenmeden geçti. O da yılbaşı öncesine denk geldiği için tahminimce yoğunluktan dolayı böyle bir durum gerçekleşti. Amazon vergi iadesini daha sonra kartıma yatırdı.
    Kısacası fazla hayalci olmaya gerek yok.

Zotac GTX1060-6GD5 Supreme Plus OC / 8108MHz 1030 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin123 -- 25 Aralık 2017; 1:13:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Yurtdışından alınan ürünler gümrükten vergi ödemeden kolayca geçebiliyorsa o zaman Çin'den almaya da gerek yok. Örneğin Amazon Almanyadan aşağıdaki ürünü %19 indirimli alısınız. Üstelik 2 yıl da Amazon garantiniz olur.
    Ancak son gelişmelerden sonra bu neredeyse imkansız. Benim bugüne kadar yutdışından aldığım ürünler içinde sadece 1 tanesi vergi ödenmeden geçti. O da yılbaşı öncesine denk geldiği için tahminimce yoğunluktan dolayı böyle bir durum gerçekleşti. Amazon vergi iadesini daha sonra kartıma yatırdı.

amazonu hariç tut, türkiyeden bile garantilidir......
    amazonda vergi peşin kesilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Yurtdışından alınan ürünler gümrükten vergi ödemeden kolayca geçebiliyorsa o zaman Çin'den almaya da gerek yok. Örneğin Amazon Almanyadan aşağıdaki ürünü %19 indirimli alısınız. Üstelik 2 yıl da Amazon garantiniz olur.

amazonu hariç tut, türkiyeden bile garantilidir......
    amazonda vergi peşin kesilir..

Elbette peşin kesilir. Ancak ürününüz bu arkadaşların söylediği gibi gümrükte işlem görmeyecek olsa Amazon peşin aldığı vergiyi kartınıza iade eder. Ben bunu demek istedim. Ama bazıları bu gerçeği görmek istemiyor.

• spacenet S kullanıcısına yanıt
    Paypal çok iyiydi. İyi olan her şey gibi battı yine insanlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    Paypal'da mesele insanlara batması değil, devletin yaptığı düzenlemeydi. Devlet orada getirdiği şartlarda kendince haklı ancak bunun zararını her zaman olduğu gibi vatandaşlar olarak biz gördük. Uluslarası işlemlerde mükemmel bir kolaylıkken güzelim ülkemizde bunu kullanamıyoruz maalesef.
  • Dün gümrükten 4 adet iphone x ve 4 adet 8 plus geçirmediler. Üstüne bir de ceza yazdılar. Arkadaşlar yurt dışından ürün getirtmek isteyen ince eleyip sık dokusun iyi düşünsünler.
    Konuyu açan arkadaş defalarca alış veriş yapmış güveniyor almış inşallah sorun yaşamaz güle güle kullanır. Ama şu an baya bir sıkıntı var gümrüklerde bilgilerinize...
  • Eveet, an itibari ile ekran kartım geldi. Gümrüğe falan da takılmadı. Hatta gümrüğe girdi, 0,6 TL damga vergisi kesildi ve gümrükten yasal olarak da geçti.

Nerede o gümrükten geçmez, gümrüğe takılır, ekran kartın gelmez diyen arkadaşlar?

• Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun

• Meraktan soruyorum bu kartın çinden geleniyle Amerikadan geleninin arasında kalite farkı oluyor mu

• Asite06 kullanıcısına yanıt
    Hepsinde aynı chipsetler ve malzemeler kullanılıyor, üretildikleri yer arkadaşında dediği gibi Çin, aynı fabrikadan çıkıyorlar, varsa bir tek kutu tasarımlarında fark vardır.
  • Hocam hayırlı olsun özellikle sizin konuyu takibe almıştım
  • i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, arkadaşlar güvenemedi almadı ekran kartını, ben her türlü gözüm kapalı sipariş geçtim, hem siteden daha önce alışverişlerim olduğu için hemde gümrükten geçeceğine inandığım için 1030 TL'ye 1.600 liralık ekran kartını aldım ve de geldi. Almayanlar pişman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@TiP

Teşekkür ederim, arkadaşlar güvenemedi almadı ekran kartını, ben her türlü gözüm kapalı sipariş geçtim, hem siteden daha önce alışverişlerim olduğu için hemde gümrükten geçeceğine inandığım için 1030 TL'ye 1.600 liralık ekran kartını aldım ve de geldi. Almayanlar pişman.

konuyu gördüğüm sıra kartın geleceği içime doğdu maddi imkan olsa bende alacaktım endişe edenlere kızmıyorum onların fikirlerinde haklı olmadıkları yön yok fakat sizin daha öncedende aldığınızı öğrenince kartın geleceği aklıma yattı
  • K@TiP kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun Katip bi ghost recon wildlands 1080p very bas bakalim afterburner kac fps cikacak.

• Zobaa16 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz oyun bende yok, PUBG High ayarda 70-80 fps (Steam in fps sayacı ile) alıyorum.
    Maşallah çift fanlı hem de.
    Bi sıkıntı duydum arkadaşın biri bu zotacın fanını temizlemek için açmaya mı çalışmış ne bozmuş aman dikkat boşver hafif tozlu çalışsın uğraşmayın ...
    hocam gelen pakette içeriği ve fiyatı ne olarak girmişler ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.