Şimdi Ara

Zotac GTX1060-6GD5 Supreme Plus OC / 8108MHz 1030 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zotac GTX1060-6GD5 Supreme Plus OC / 8108MHz 1030 TL!

Ben sipariş geçtim, gümrükten geçme ihtimalini de %80 görüyorum, geçmezse de paramızı iade alırız, en azından piyasanın 400-700 TL altında almış olacağız ekran kartını. Acele edin her hesaptan 1 tane siparişe izin var.

https://www.joybuy.com/3297819.html

Brand: ZOTAC

Product Name: (ZOTAC) Graphics Card GTX1060-6GD5 Supreme Plus OC / 8108MHz 6G / 192bit GDDR5 PCI-E

Place of Origin: China

Function: for game

Power Interface: 8pin x 1

HDCP: Support
    Radiator Type: Air Cooled
    Regardless of external power source: Yes
    DVI Interface: 1
    SLI: Support
    Fan Speed: Support
    Brand: ZOTAC
    Main brands: NVIDIA
    Interface type: PCI-E 3.0
    Memory Interface: 192-bit
    DirectX: up to 12.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@TiP -- 24 Aralık 2017; 6:18:24 >

• çinden ekran kartı alınmaz geçme ihtimali de %80 imkansız. %20 vergi ödersiniz %90. TR kampanyalı bir fiyat yakalanır zaten. garanti desen yok yolda zarar görse ne olacağı muamma. paypal olsa bir nebze...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 24 Aralık 2017; 2:58:36 >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Geçen biri aliexpress konusunda aldığı gtx1060 in fotosunu paylaşmıştı. Satıcı satış fiyatını 30 dolarin altında yazmış. Gümrükten sıkıntısız geçmiş. Bu joy buy daki satıcı az ffiyatlı gösterirse alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kaç kere aldın da bu tecrübeleri aktarıyorsun arkadaşım? Benim bu siteden 5 telefon alıp da gümrükten geçirmişliğim var :) ödemelerde de hiç sıkıntı yaptığını görmedim Joybuy'ın, gümrükte takılırsa en fazla geri döner, onda da paramı alırım, Türkiye'de bu fiyata 1060 6 GB ekran kartını bi 2-3 sene göremezsin.

Ayrıca diğer üretilen ekran kartları sanki Amerika 'da üretiliyormuş ta o yüzden Çin den ekran kartı alınmaz diyor adama bak ya, ZOTAC diye bir marka var, bilmem hiç duydun mu? İşte bu ZOTAC'ın ekran kartı. Türkiye'de de satılıyor araştırırsan görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@TiP -- 24 Aralık 2017; 6:11:46 >
  • K@TiP kullanıcısına yanıt
    Senin anlama eşiğin biraz yüksek sanırım. Çin'den ekran kartı alınmaz derken sorun çıkarsa muhatap bulamazsın, yaptırım gücün olmaz diye söyledim. 5 tane telefon almış bu yalanları başkasına sat. Xrayden geçiyor telefonların geçme şansı binde bir bile değil artık. Aliexpreste satıcılar 40 takla atıyor aksesuarları ayrı kutuları farklı ürün kutuları ile yollayarak onlar bile takılıyor. Kutu olarak küçük bir kutu da değil. Firma net şekilde gümrükte takılırsa iade alırım kesinti yapmam ücrette diyorsa dene şansını. Bunun garanti durumu var uzar gider liste çok denemek istiyorsan dene şansını ama %80 geçer diyip boş umut verme millete...
  • oguzhan441907 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz firmalar düşük ücret yazma işine yanaşmıyor çünkü olası sorunda sigortadan yazdıkları parayı alabiliyorlar. Firma yazıyorsa şansını denemek isteyen deneyebilir ama kutusu dikkat çeker ebatta olduğu için memur açar fiyat araştırması yaparsa yine sıkıntı olur.
    Sana bir şey ispat etmek zorunda değilim ama sırf UKALALIK yaptığın için paylaşıyorum;

Konuya bir daha post geçip kalabalık yapma, alacaksan alırsın, almayacaksan bu sitede tecrübe yaşamadan bana akıl vermeye bir şeyleri ispat etmeye çalışma, daha hiç alışverişin olmamış bu siteden geçmişsin klavye karşısında atıp tutuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: K@TiP

Sana bir şey ispat etmek zorunda değilim ama sırf UKALALIK yaptığın için paylaşıyorum;

Konuya bir daha post geçip kalabalık yapma, alacaksan alırsın, almayacaksan bu sitede tecrübe yaşamadan bana akıl vermeye bir şeyleri ispat etmeye çalışma, daha hiç alışverişin olmamış bu siteden geçmişsin klavye karşısında atıp tutuyorsun.

Adam alamazsın demiyor bozulsa kimle muhattap olucan diyor.

• Bence alınırdı geldiğimde 7dk kalmış kampanyanın bitmesine

Edit: uzamış

Siparişi verirken satıcıdan gift veya daha düşük fiyat etiketi istiyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratos49 -- 24 Aralık 2017; 10:9:9 >
  • quote:

Kaç kere aldın da bu tecrübeleri aktarıyorsun arkadaşım? Benim bu siteden 5 telefon alıp da gümrükten geçirmişliğim var :) ödemelerde de hiç sıkıntı yaptığını görmedim Joybuy'ın, gümrükte takılırsa en fazla geri döner, onda da paramı alırım, Türkiye'de bu fiyata 1060 6 GB ekran kartını bi 2-3 sene göremezsin.

Ayrıca diğer üretilen ekran kartları sanki Amerika 'da üretiliyormuş ta o yüzden Çin den ekran kartı alınmaz diyor adama bak ya, ZOTAC diye bir marka var, bilmem hiç duydun mu? İşte bu ZOTAC'ın ekran kartı. Türkiye'de de satılıyor araştırırsan görürsün.

Hocam m6 yada one plus tarzı telefon alsak nasıl takılmadan geçiririz

• Böyle bir model Zotac'ın sitesinde bulamadım. Çin'e özel mi bu..
  • Çin'den böyle pahalı bir ürün alanın ya parası çoktur ya da rahat batıyordur, akıllıca değil. Ayrıca konu sahibi, geçen telefonların yanında kaç telefon geri döndü merak ettim.

Konuyu açınca yapılacak yorumlarda hak sahibi olduğunu mu sanıyorsun? Yapılacak yorumları kaldıramayacaksan konu açma. Bir çok yurtdışı alışverişim oldu yorum yapabilmek için Çin den ekran kartı almış olmak gerekmiyor. Gümrüğe takılmamış örnekler olduğu gibi takılmış bir çok örnekte mevcut hatta çok daha fazla.

%80 takılmaz diye işkembeden sallayacağına firmanın verdiği memnuniyet garantisi varsa söyle. Satış sonrası verdikleri hizmetlerden bahset.

Telefonların tarihlerini ve hangi adrese alındıklarını da göster. Fi tarihinde 2 ser telefon geçirince binlerce takılan telefonu yok sayamazsın. Uyguladıkları özel bir yöntem varsa bahset. Sadece kuru sıkı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 24 Aralık 2017; 15:29:28 >
  • Anlamadığım sitede telefon tablet gibi ürünlerin tr ye gönderimi yasak Ken nasıl aldığınız? Anlatinda bizde bilelim. Bizde alalim

• quote:

arkadaş çok güzel uyarı yapmış bu forumun amacı da bu zaten. ukalalık yok, taki senin paylaştığın ekran görüntüsüne kadar. zaten sen almışsın ya da alıyorsun. gene al konu açmışsın madem güzelce açıklayıver,ikna et, amacın herkesin bu fırsattan yararlanmasını istiyorsan tabiki. ihtiyacı olan bütün forumdaşlar da yararlansın.

• Çinden gelen mala ayrı muamele yok bizde ancak vergisini ve ithalat mevzuatına uygunluğunu gözettikten sonra her türlü mal geçer. İstersen konteyner ile getir. Vergisinde kaçak göçek olursa iki seçeneğin var. Ya arızı beyan verip doğru vergiyi yatırmak ki ben pek kabul etmiyorum genelde. İkincisi 5607 kapsamında yargılanmak. İş muayene memuruna bağlı isterse malı sokmaz yada kaçakçılıktan savcılığa verebilir. Kısaca bilmediğiniz haltı yemeyin derim ben. İyi araştırıp alın ne alacaksanız.
  • Kimseyi ikna etmek zorunda değilim, ben bir kampanya gördüm paylaştım yararlanmak isteyenler için, bu site benim babamın değil, satıcı benim kardeşim değil, benim bu siteden alınacak ürünlerden komisyon almışlığım da yok, biz kamuya faydalı bir paylaşım yapıyoruz, önüne gelen eleştiriyor. Zaten paylaşım yapanda suç, siz de değil.

Ne haliniz varsa görün.
  • Olur da konu ekran kartım gelene kadar silinmezse buradan gözüne sokacağım o eleştiren arkadaşların.
    Hocam çok kafaya takma çinden gelen ürünler için önyargı var çoğuda haklı ama sen iyi niyetle paylaşım yaptıkça kimsenin sana bir şey deme hakkı yok

Keşke bu durumun farkına daha evel de varıp şahsi algılamasaydın yazılanları... İnşallah sorunsuz teslim alır problemsiz kullanırsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.