Şimdi Ara

Zotac gtx260 6 pinlik güç girişiyle ilgili!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı. Bu kartı yeni aldım kartın iki tane 6 pinlik güç girişi var, kutunun içinden çıkan 6 pinlik kabloların arka tarafında iki tane giriş yeri var, toplamda 4 giriş oluyo, ben bu girişlerin dördünede güç kaynağından bağlantı yapıcakmıyım? yoksa birer tağne bağlantı yetiyomu? Ben birer girişe bağlantı yaptım kart çalışıyo, yanlış bişey yapıp karta zarar vermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Kabloların resmini koymaya çalıştım inşallah resmi ekliyebilmişimdir. Şimdiden çok teşekkurler yardımlarınız için.

Zotac gtx260 6 pinlik güç girişiyle ilgili!

• kablonun ismi gavurca olarak "molex to 6-pin" çeviricisi

eğer psu'nuz multi rail ise iki tane bağlantıyı da doldurun derim ne olur ne olmaz.
    yoksa gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 29 Eylül 2008; 4:31:04 >
  • Multi rail mi onu pek bilmiyorum. Daha doğrusu multi rail ne demek onu bilmiyorum. Psu high power absolute 650w 80plus tak çıkar kablolu güç kaynağı. Bu psuda hepsini takmama gerek varmı? Çünki o girişlerden 4 tane yok hepsi başka parçalara takılı, sadece 2 çıkış kaldı o girişlere takılıcak. Bende ikisini bağladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttboy84

Multi rail mi onu pek bilmiyorum. Daha doğrusu multi rail ne demek onu bilmiyorum. Psu high power absolute 650w 80plus tak çıkar kablolu güç kaynağı. Bu psuda hepsini takmama gerek varmı? Çünki o girişlerden 4 tane yok hepsi başka parçalara takılı, sadece 2 çıkış kaldı o girişlere takılıcak. Bende ikisini bağladım.

bende aynı güç kaynağı var iki yerden bağlanacak zaten 6 pinllikler okadar güç kaynağı modüler zaten extra bişey olursa kaplo ekleyebilirsin .. extra kaplolar onlar yani
  • 4 girişede kablo bağlamama gerek yok yani. Her 6 pinlik için 1 bağlantı yetiyo sanırım. Ben bi problem çıkmasın diye sizlere danışmak istedim. Yardımlarınız için çok teşekkur ederim.
  • Şimdi diyelim ki psu'da 2 tane 12V hattı, ekran kartının da 2 güç girişi var. Bu durumda sendeki dönüşürücülerden birini 12V'un birine, diğerini de diğerine bağlayacaksın. Diğer uçlarını da ekran kartına gireceksin. Böylece dönüştürücüdeki 2 uç boş kalacak. Eğer ekran kartında tek güç girişi olsaydı. O zaman dönüştürücünün 2 ucunu güç kaynağına, diğerini de ekran kartına bağlardın. Yani kısaca senin bağlantında sorun görünmüyor
  • Tam olarak anladım şimdi teşekkur ederim! Bi problem olmasın diye sormuştum. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkur edrim. Kolay gelsin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.