Şimdi Ara

Zotac GTX570 Synergy vs MSİ HD6950 Twin Frozr III (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ogzkrs

quote:

Orijinalden alıntı: semihks

quote:

Orijinalden alıntı: ogzkrs

synergy modeli referanstan bile daha düşük hızda çalışıyor ve referans model soğutması.Uzak dur derim,gtx570 almak istiyorsan başka modellere yerlere bakmalısın.

Neye dayanarak böyle söylüyorsunuz merak ediyorum doğrusu synergy modelinin tek farkı soğutma sistemidir sadece AMP versiyonlarının saat ve bellek hızları arttırılmıştır lütfen bilmeden yorum yapmayalım...

http://forum.donanimhaber.com/m_54513718/tm.htm şu konuya bakında sonra konu açın.İnsan mantık olarak düşünür şöyle ne eksiği varda normal versiyondan bile ucuza satılıyor..

1. si ben konu açmadım burada insanları yanlış bildiğiniz konular hakkında yanlış yönlendirmeyin 2. normal versiyonla arasında fiyat farkı yoktur istersen link verip ispatlayabilirim 3. mantık olarak düşünüp sitesine giriyorum zotac.com normal versiyonla synergy versiyonun özelliklerini karşılaştırdığımda hiç bir fark görmüyorum... tekrar yineliyorum bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın...

• 570 ve 560 hep ısınma sorunlarıyla beraber geliyor en alınacaksa özel soğutuculu modelleri alınmalılı ama en iyisi bi hd7950 almak daha az ısınıyorlar
  • vatan bilgisayardan 7870 i indirimli bir zamanda 750 tl gibi bir fiyata alabilirsin. Bence çok yeterli bir kart. Bundan 2 sene sonra yanına 1 tane daha alıp cf yaparsın.
  • akadaşlar ben araştırdım ve gtx 570 synergy edition, elde kalan gtx 480 pcb ve fanlarıyla üretilmiş gtx 570 lermiş biliyorsunuz gtx 570 referans tasarım da 6 + 6 pin güç girişi var.ve de sanırsam 4 + 1 faz tasarımı vardı.fakat gtx 570 synergy de 8 + 6 pin var.ve gtx 480 pcb si olduğu için 6 + 1 faz tasarımı var.gtx 480 soğutucusu da aslında çok güçlü bir soğutucudur, sadece gtx 480 i soğutmaya yetmemişti.gtx 570 i çok güzel soğutur 6 + 1 faz olduğu için normal gtx 570 den daha iyi overclock olacaktır.ve de fiyatının daha uygun olduğunu düşünürsek gerçekten mükemmel bir kart! alın bir de video, umarım yardımcı olmuşumdur

• dostlar synergy versiyonu düz gtx570 in az enerji harcayan versiyonudur...kırpılmış bir model değildir..!bazı arkadaşlar haklı doğru bilgi vermekte fayda var...ben gtx570 synergy kartımı iade ettim, gerçektende performans alamadım...9800 gt oc kartımla yukardaki yazdığım sistemde 1600x900 low ayarlarda multiplayerde inanın synergiden daha akıcı ve net oynuyorum...eski kartımı geri taktım...baktım işlemci yetersiz filan masraf ettircek bana...
  • senın sıstemın o karta az kalmış power da en 600 watt verım alırsın .kart gecekten ıyı bır kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

sitesinde yazdığına göre yanlış görmediysem synergy versiyonunda tek 6 pin güç girişi var
    ömrümde hiç oc yapmadım yapmam da diyen bir kişi için ucuz bir alternatif olabilir
    ama gerek soğutucusu gerekte kırpılmış güç girişi yüzünden oc yapmak isteyenler için sıkıntı oluşturacaktır diye düşünüyorum

yok ferhat abi, hem 6 pin hem 8 pin var bu kart elde kalan gtx 480 pcb ve soğutucuları kullanılarak üretilmiştir.normalde gtx 570 de 4 faz vardır, bu kartta gtx 480 pcb si kullanıldığı için 6 faz var.yani referans tasarım gtx 570 den çok daha iyi overclock olur üzerindeki soğutucu gtx 480 i bile soğutabiliyor, gtx 570 i hayli hayli soğutur.üstte birisi yazmış zaten 75 dereceyi geçmiyor diye

ferhat abi en alttaki yazanı oku :http://www.zotac.com/index.php?product_id=355&page=shop.product_details&category_id=128&flypage=flypage_images-SRW.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=100200&lang=en&vmcchk=1&Itemid=100200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 27 Ağustos 2012; 2:46:48 >

• sinergy modelı bana gore daha ıyıdır her bakımdan enerjı tuketımı daha az küçük şeylere takılma hesabını yap faturadan daha az gelır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhansasmaz

sinergy modelı bana gore daha ıyıdır her bakımdan enerjı tuketımı daha az küçük şeylere takılma hesabını yap faturadan daha az gelır

gtx 570 az elektrik tüketimi
    ayda 1-2 lira anca oynar.
  • en az 4 5 lıra oynar ayrıca asırı yukte 6950 daha fazla ısınma yapıyor buda ekstradan soğutucu takayım dıycen yok şu oldu bu oldu derken dedıgımıze gelır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.