Şimdi Ara

Zotac GTX570 Synergy vs MSİ HD6950 Twin Frozr III

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En geç bu haftasonu almak üzere şu iki ekran kartından birini verdiğim linklerden almak üzere seçmeye çalışıyorum sizce hangisini neden seçmeliyim?

ZOTAC GTX570 SYNERGY GDDR5 1280MB 320BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI (VATAN %25 indirimle = 632 TL)

MSI R6950 Twin Frozr III PE/OC HD6950 2GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı 641 TL

GTX 570 in Synergy versiyonu olduğu gözden kaçmasın

• Gürültü önemli değilse GTX570 her türlü daha iyidir.Ama az daha koyup özel soğutmalı 570 tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Gürültü önemli değilse GTX570 her türlü daha iyidir.Ama az daha koyup özel soğutmalı 570 tercih edilebilir.

Sesinin daha yüksek olması pek önemli değil benim için, bütçeyi zorlayıp özel soğutmalı 570 ler mesela Asus'un GTX570 DirectCU II modeli alırsam, sistemin genel soğutması iyi olduktan sonra Synergy ile DirectCU II arasında 120-130TL farka değecek bir performans veya kalite farkı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktate

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Gürültü önemli değilse GTX570 her türlü daha iyidir.Ama az daha koyup özel soğutmalı 570 tercih edilebilir.

Sesinin daha yüksek olması pek önemli değil benim için, bütçeyi zorlayıp özel soğutmalı 570 ler mesela Asus'un GTX570 DirectCU II modeli alırsam, sistemin genel soğutması iyi olduktan sonra Synergy ile DirectCU II arasında 120-130TL farka değecek bir performans veya kalite farkı olur mu?

kasa içi soğutmanız iyiyse tabiki olmaz, o kadar farka değmez.
  • Teşekkürler
  • biraz daha ekleyip sıfır alcaksan 7950e yönel bence.. gtx 570de ise düz model değil tf3 yada dc2 almaya çalışın.
    2kart içinde 600watt power yeterli 6950 için minimumda 500watt 36a yeterli.
  • Bu Zotac GTX 570 Synergy edition ekran kartı Zotac GTX 570 in referans tasarımından bile 100 TL daha ucuz bu kartta herhangi bir sıkıntı performans düşüklüğü olmadığından emin olan var mı? Baya aradım ama Synergy ile ilgili hiçbir test inceleme vs. bulamadım bu yüzden çok kararsız bir durumdayım acil yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac GTX 1060 AMP! EDITION
    3 yıl önce açıldı
    XFX 6950 / MSI GTX 560ti twin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktate

Bu Zotac GTX 570 Synergy edition ekran kartı Zotac GTX 570 in referans tasarımından bile 100 TL daha ucuz bu kartta herhangi bir sıkıntı performans düşüklüğü olmadığından emin olan var mı? Baya aradım ama Synergy ile ilgili hiçbir test inceleme vs. bulamadım bu yüzden çok kararsız bir durumdayım acil yardım lütfen

Saat hızı ve teknik özellik olarak bir fark yok sadece soğutması farklı
  • s.a arkadaşlar ben zotac gtx 570 synergy kullanıyorum ve gayet memnunum tüm oyunları ultra oynuyorum kasmadan daha ne olsun örneğin battlefield 3 gta 4 crysis 2 batman arkham city la noire ultra antialiansing açık bende hiç bi yerde ne testi nede yorumunu göremedim ama alayım dedim gayet memnunum ses olayına gelince aşırı yükte 75c görüyor ama ben ses falan duymuyorum tavsiye ederim bana sorarsanız fazla para vermeye gerek yok
  • sitesinde yazdığına göre yanlış görmediysem synergy versiyonunda tek 6 pin güç girişi var
    ömrümde hiç oc yapmadım yapmam da diyen bir kişi için ucuz bir alternatif olabilir
    ama gerek soğutucusu gerekte kırpılmış güç girişi yüzünden oc yapmak isteyenler için sıkıntı oluşturacaktır diye düşünüyorum
  • i7 2600k 16gb ddr3 1600mhz hyperx ocz 120 gb agility 3 p8p67le coolermaster 850 watt bronze xigmatek midgard pure black edition gtx 570 synergy creative surround 5.1
    sanırım oc gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanakyollu

i7 2600k 16gb ddr3 1600mhz hyperx ocz 120 gb agility 3 p8p67le coolermaster 850 watt bronze xigmatek midgard pure black edition gtx 570 synergy creative surround 5.1
    sanırım oc gerek yok

gtx 570;732 mhz den 900 mhz civarına çıkınca %20 civarı bir performans artışı oluyor benim için önemli bir değer
  • Turkiye'de Zotac'in distiributoru Mersa degil mi?

Hatirladigim kadari ile Mersanin ithal ettigi urun vede Mersa ithali hic bir urun alinmaz ....
  • herkezin düşüncesine saygım var ben asus gtx 570 direct cu II alacaktım ama malesef sıfır bulamadım 2ci elde almak istemediğim için tercihim zotac gtx 570 synergy aldım gayet memnunum
  • bende zotac gtx570 synergy edition aldım...çok memnun kalamdım nedense...güç kaynağı sizler neler kullanıyorsunuz...ben fsp bluestorm 500w 80plus güç kaynağına bağladım...sorun yok ama...

b3ü tüm ultra ayarlar açıkken 20-30fps aralığında kalıyorki (monitör çözünürlüğü 1600x900) bence bu değer akıcılık için düşük ancak mediuma alınca antialising filan düşürünce akıcı olabiliyor...sistemimde şu,,,,

amd x3 455 3.30 işlemci
    6gb dual ram ddr3
    gtx570 synergy
    1 hdd
    1 dvd-rw
    4 tane fan 12lik

herhangi bir takılma veya kilitlenme olmuyor ama acaba gücü tammı alamıyor siz ne dersiniz?fsp 500W çok iyi bir psu biliyorsunuz...neden ayarları tam sona dayayamıyorum?testi 64 kişilik multiplayerda yapıyorum(özellikle caspian bırder haritasında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakcakaya -- 13 Nisan 2012; 0:50:21 >
  • Bence hiçbirini alma, HD 7870 al. GTX 580 ayarında veya daha iyi bir karttır. Hemde daha az güç tüketir ve daha az ısınır.

Sapphire ATI HD7870 GHz Edition 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakcakaya

bende zotac gtx570 synergy edition aldım...çok memnun kalamdım nedense...güç kaynağı sizler neler kullanıyorsunuz...ben fsp bluestorm 500w 80plus güç kaynağına bağladım...sorun yok ama...

b3ü tüm ultra ayarlar açıkken 20-30fps aralığında kalıyorki (monitör çözünürlüğü 1600x900) bence bu değer akıcılık için düşük ancak mediuma alınca antialising filan düşürünce akıcı olabiliyor...sistemimde şu,,,,

amd x3 455 3.30 işlemci
    6gb dual ram ddr3
    gtx570 synergy
    1 hdd
    1 dvd-rw
    4 tane fan 12lik

herhangi bir takılma veya kilitlenme olmuyor ama acaba gücü tammı alamıyor siz ne dersiniz?fsp 500W çok iyi bir psu biliyorsunuz...neden ayarları tam sona dayayamıyorum?testi 64 kişilik multiplayerda yapıyorum(özellikle caspian bırder haritasında)

Ekran kartında problem yok sorun işlemcinde darboğaz yapıyor kartı tam besleyemediğinden kaynaklanıyor overlock yaparsan oyunlarda performansın arttığını göreceksin gtx 570 gibi bir karta AMD tarafından bakarsak işlemcin en az phenom 2 x4 955 olması lağzım
    psu yetersizliği ayrı bir konu eğer yetmeseydi kasma yapmaz yük altındayken direk pc reset atardı

• synergy modeli referanstan bile daha düşük hızda çalışıyor ve referans model soğutması.Uzak dur derim,gtx570 almak istiyorsan başka modellere yerlere bakmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzkrs

synergy modeli referanstan bile daha düşük hızda çalışıyor ve referans model soğutması.Uzak dur derim,gtx570 almak istiyorsan başka modellere yerlere bakmalısın.

Neye dayanarak böyle söylüyorsunuz merak ediyorum doğrusu synergy modelinin tek farkı soğutma sistemidir sadece AMP versiyonlarının saat ve bellek hızları arttırılmıştır lütfen bilmeden yorum yapmayalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihks

quote:

Orijinalden alıntı: ogzkrs

synergy modeli referanstan bile daha düşük hızda çalışıyor ve referans model soğutması.Uzak dur derim,gtx570 almak istiyorsan başka modellere yerlere bakmalısın.

Neye dayanarak böyle söylüyorsunuz merak ediyorum doğrusu synergy modelinin tek farkı soğutma sistemidir sadece AMP versiyonlarının saat ve bellek hızları arttırılmıştır lütfen bilmeden yorum yapmayalım...

http://forum.donanimhaber.com/m_54513718/tm.htm şu konuya bakında sonra konu açın.İnsan mantık olarak düşünür şöyle ne eksiği varda normal versiyondan bile ucuza satılıyor..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.