Şimdi Ara

Zotac Gtx670 O.C. Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler zotac gtx670 referans tasarım var nasıl ve hangi programla overclock yapabilirim yardımcı olabilecek var mı? Bu arada battlefield 3 ultra full hd single playerde 63 fps alıyorum normal değil mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emircanss

beyler zotac gtx670 referans tasarım var nasıl ve hangi programla overclock yapabilirim yardımcı olabilecek var mı? Bu arada battlefield 3 ultra full hd single playerde 63 fps alıyorum normal değil mi?

o kartın soğutucusu ve devresi biraz düşük seviye kalıyor oc yapmanı önermem, zaten gerek te yok. BF3'te 63 fps max ise düşük. işlemcin nedir?
  • işlemci i5 3570k 63 fps ortalama 90 lara çıktığı oluyor...ama genelde 59 63 arası nadirende olsa ağır aksiyon sahnelerinde 40 a düştüğü oluyor..
  • değerler normal, bende 680 var, bende de aynı şekilde ayağımızın dibinde c4, m320 vs. patladığında fps 40 altına inebiliyor.
  • Hocam bendede aynı karttan var overclock yapmaya hiç ihtiyaç duymadım ama Zotac firmasının kendi overclock programı yokmu acaba ? kendi sitesinden baktım bulamadım,birde oyun içinde anlık fps'yi hangi program ile görüyorsunuz konu ile alakasız oldu son soru ama mazur görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

Hocam bendede aynı karttan var overclock yapmaya hiç ihtiyaç duymadım ama Zotac firmasının kendi overclock programı yokmu acaba ? kendi sitesinden baktım bulamadım,birde oyun içinde anlık fps'yi hangi program ile görüyorsunuz konu ile alakasız oldu son soru ama mazur görün

Firestorm kullanın;

http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=307&Itemid=541&lang=tr

3 farklı profil seçeneği otomatik sunuluyor zaten.

MSI Afterburner OSD de görüntülenmesini istediğiniz parametreleri seçerek yaparsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

Hocam bendede aynı karttan var overclock yapmaya hiç ihtiyaç duymadım ama Zotac firmasının kendi overclock programı yokmu acaba ? kendi sitesinden baktım bulamadım,birde oyun içinde anlık fps'yi hangi program ile görüyorsunuz konu ile alakasız oldu son soru ama mazur görün

Firestorm kullanın;

http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=307&Itemid=541&lang=tr

3 farklı profil seçeneği otomatik sunuluyor zaten.

MSI Afterburner OSD de görüntülenmesini istediğiniz parametreleri seçerek yaparsınız.

Teşekkür ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte 1660 ti O.C TR GARANTİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.