beyler zotac gtx670 referans tasarım var nasıl ve hangi programla overclock yapabilirim yardımcı olabilecek var mı? Bu arada battlefield 3 ultra full hd single playerde 63 fps alıyorum normal değil mi?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: Emircanss
beyler zotac gtx670 referans tasarım var nasıl ve hangi programla overclock yapabilirim yardımcı olabilecek var mı? Bu arada battlefield 3 ultra full hd single playerde 63 fps alıyorum normal değil mi?
o kartın soğutucusu ve devresi biraz düşük seviye kalıyor oc yapmanı önermem, zaten gerek te yok. BF3'te 63 fps max ise düşük. işlemcin nedir?
işlemci i5 3570k 63 fps ortalama 90 lara çıktığı oluyor...ama genelde 59 63 arası nadirende olsa ağır aksiyon sahnelerinde 40 a düştüğü oluyor..
değerler normal, bende 680 var, bende de aynı şekilde ayağımızın dibinde c4, m320 vs. patladığında fps 40 altına inebiliyor.
Hocam bendede aynı karttan var overclock yapmaya hiç ihtiyaç duymadım ama Zotac firmasının kendi overclock programı yokmu acaba ? kendi sitesinden baktım bulamadım,birde oyun içinde anlık fps'yi hangi program ile görüyorsunuz konu ile alakasız oldu son soru ama mazur görün
quote:
Orijinalden alıntı: imphetus
Hocam bendede aynı karttan var overclock yapmaya hiç ihtiyaç duymadım ama Zotac firmasının kendi overclock programı yokmu acaba ? kendi sitesinden baktım bulamadım,birde oyun içinde anlık fps'yi hangi program ile görüyorsunuz konu ile alakasız oldu son soru ama mazur görün
3 farklı profil seçeneği otomatik sunuluyor zaten.
MSI Afterburner OSD de görüntülenmesini istediğiniz parametreleri seçerek yaparsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Alagan
quote:
Orijinalden alıntı: imphetus