Şimdi Ara

Zotac GTX680 vs Asus GTX680 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 ekran kartı arasında kaldım sizlerden yardım istiyorum.
    Asus :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx680-dc2t-2gd5-gtx680-directcu-ii-top-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61026
    Zotac :http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-zt-60102-10p-gtx680-amp-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61580

Aralarında 112 TL'Lik bir fark var ( Zotac daha ucuz ). Sizce hangisini almalıyım ? ve Hangisi daha uzun süre sorunsuz idare eder ?
    * Soğutma ve ssd yok. Eğer zotac alırsam 110 tlye bir soğutma daha sonrada ssd alabilirim.Asus alırsam ssdyle soğutmayı ilerleyen zamanlarda alırım. *

• performans olarak farkları yok ama asus mazeme kalitesi ve garantisi daha iyi.

bu kişisel seçim ssd'ye ve soğutucuya acele ihtiyacın yoksa asus bunlara ihtiyacın varsa zotac
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

performans olarak farkları yok ama asus mazeme kalitesi ve garantisi daha iyi.

bu kişisel seçim ssd'ye ve soğutucuya acele ihtiyacın yoksa asus bunlara ihtiyacın varsa zotac

Sence bu sisteme acele soğutucu gerekir mi ?http://f1301.hizliresim.com/15/9/httlm.png
    Gerekmezse bende asus taraftarıyım.
    * Bütün bileşenler vatan'dan alınacak.

• işlemciye overclock yapmayacaksan tabikide yeterli hocam
  • Kasada 3 tane fan zaten var, Ram'lerin ısı dağıtıcısı bulunuyor, Asus'un soğutma sistemi zaten yeterli, işlemcininde stock fan overclock yapılmadığı sürece idare eder. Overclock yapmadığın sürece ihtiyaç olacağını bile düşünmüyorum.
  • quote:

işlemciye overclock yapmayacaksan tabikide yeterli hocam

En azından garanti bitene kadar o.c yok , Garanti dışı bırakıyormuş.
  • 3570k iyi soğucuyla hiç birşey olmaz

ama sen 3570k'yı alınca o.c felan ihtiyaç duymayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ErseL_

Kasada 3 tane fan zaten var, Ram'lerin ısı dağıtıcısı bulunuyor, Asus'un soğutma sistemi zaten yeterli, işlemcininde stock fan overclock yapılmadığı sürece idare eder. Overclock yapmadığın sürece ihtiyaç olacağını bile düşünmüyorum.

Hocam , zaten bende asus istiyorum. Daha sağlam bir görüntüsü var açıkçası
  • quote:

3570k iyi soğucuyla hiç birşey olmaz

ama sen 3570k'yı alınca o.c felan ihtiyaç duymayacaksın

Umarım
  • Hocam afedersin de her sorununa ayrı bir konu açıyorsun yav.
    En az 10 tane konun vardır senin böyle. Açtığın konulardan devam etmeni öneririm.
  • Gtx 670 asus alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaperos7

quote:

işlemciye overclock yapmayacaksan tabikide yeterli hocam

En azından garanti bitene kadar o.c yok , Garanti dışı bırakıyormuş.

öyle olsaydı sadece k serisi yapmazlardı. İçiniz rahat olsun, çok abartmadığınız sürece bir şey olmaz.
  • 1.050 Liraya Gigabyte GTX 680 O.C. var 3 yıl garantili Eksen.
  • Kalite ariyorsan msi gtx680 lightning

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde şahsi fikrim ssd alamıyorken ekran kartına 1500 lira vermemeniz yönünde.Tabi ki size kalmış fakat 600 liralık kartla bile şu andaki her oyunu full ayarda oynayabiliyorken onun 2.5 katı para vermek bence gereksiz.

Şu kart bile fazla fazla yeterli bence

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11196-07-40g-hd7950-flex-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61323

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 10 Ocak 2013; 16:28:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

Kalite ariyorsan msi gtx680 lightning

• Aralarında Performans farkı yok fıyat farkıda cok fazla olmadıgı ıcın Asus derım ben Zotac 690 kullanıyorum ozamanlar Asusla arasında 300 lıra gıbı bı rakam vardı oyuzden almadım Asusu ama 690larda malzeme olarakta nerdeyse fark yok .
  • Acil lazım olmadığı sürece MSI Lightning modelini alın daha sert bir performans sunar ama Asus'un da malzeme kalitesi ve yazılımsal desteği daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.