Bildirim
ZOTAC Mini PC MAG test masasında
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
buyursun gelsin -
Maşallah ilk ekran kartlarıyla tanıdık (ım).8800GT lerin peynir ekmek gibi gittiği dönemde Zotac 8800GT AMP bulmak neredeyse imkansızdı. -
inceleme için teşekkürler -
LCD TV ile kullanmak için HTPC'lerin yerine daha güzel bi cihaz.Görsel açıdanda TV nin yanında bütünlük sağlayacak şekilde yapılmış.Videoda fiyatta söylenseymiş iyi olurdu.
İnceleme için elinize sağlık -
tr ye kdv dahi 600-800 arası bir fiyattan girer diye düşünüyorum. lcd tv yanına veya fazla performansa ihtiyacı olmayanlar için ideal ve yeterli bir cihaz -
Nettopları sevemedim. -
download ve nette gezmek için ideal güç tüketimi adına güzel ürün yani ekmek almaya jiple gitmek yerine yürüyerek gitmek daha mantıklı :D -
overclock yapabiliozmu :D -
bunun içine bir de dijital tv kartı koysalarmış tam olurmuş. -
LCD tv nin yanına iyi olur birde uzaktan klavye mause ekle yaslan kanapeye baksan internet ve film keyfine... -
İşlemcisi kaç çekirdekli ?
Video da 4 çekirdekli gibi gözüküyor ama ben 2 diye biliyorum. -
Bi ısınamadım şu mini'lere
İnceleme için teşekkürler -
Hoş bir cihaz.
Sanırım popcorn gibi NMT'lere de güzel bir alternatif olur.
Bu arada, videoda da işlemcinin çift çekirdekli olduğu belirtiliyor, 4 değil. -
bios ta tek bir seceneginiz var overclock icin o da bsel mod, bsel mod u 667 ye alarak islemciyi 2ghz ye overclock edebiliyorsunuz fakat kararlilik saglayabilmek icin fanini yuksek devirde calistirmaniz gerekiyor ki kullanim alani itibariyle bunu uygun gormedik; ayrica onboard ekran kartina da overclock uygulanabilmekte fakat +100mhz gpu hizindaki artis nerdeyse 1fps bile kazandiramamakta oyunlarda.
islemcinin ht desteginden dolayi 2cekirdekli olmasina ragmen gorev yoneticisinde 4 cekirdek gibi gorunmekte ;) -
DXVA yöntemi ile kodlanmamış .mkv uzantılı videolarda işlemci gücü yeterli olabilirmi?. -
Asus eee box serisine göre oldukça başarılı olmuş fakat 208 deki gibi yanında klavye mause ve kumanda gibi sarf malzemeler verilmesi gerektiği kanısındayım. -
Asus eee box serisine göre oldukça başarılı olmuş fakat 208 deki gibi yanında klavye mause ve kumanda gibi sarf malzemeler verilmesi gerektiği kanısındayım. -
İnceleme için teşekkürler. -
800tl gibi gelirse gidip pc toplarız o fiyata hem oyunlarda bile sorun yaşamayız.
Benzer içerikler
- instagram arka plan beyaz yapma
- iphone instagram önbellek temizleme
- tbt nedir
- instagram keşfet sıfırlama
- instagram müzik ekleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X