Şimdi Ara

ZOTAC Mini PC MAG test masasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
15.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz sene anakart pazarına giriş yapan ve ITX anakartlarla ilgi çekmeyi başaran ZOTAC, MAG ile Nettop pazarına da giriyor.

• buyursun gelsin
  • Maşallah ilk ekran kartlarıyla tanıdık (ım).8800GT lerin peynir ekmek gibi gittiği dönemde Zotac 8800GT AMP bulmak neredeyse imkansızdı.
  • inceleme için teşekkürler
  • LCD TV ile kullanmak için HTPC'lerin yerine daha güzel bi cihaz.Görsel açıdanda TV nin yanında bütünlük sağlayacak şekilde yapılmış.Videoda fiyatta söylenseymiş iyi olurdu.

İnceleme için elinize sağlık
  • tr ye kdv dahi 600-800 arası bir fiyattan girer diye düşünüyorum. lcd tv yanına veya fazla performansa ihtiyacı olmayanlar için ideal ve yeterli bir cihaz
  • Nettopları sevemedim.
  • download ve nette gezmek için ideal güç tüketimi adına güzel ürün yani ekmek almaya jiple gitmek yerine yürüyerek gitmek daha mantıklı :D
  • overclock yapabiliozmu :D
  • bunun içine bir de dijital tv kartı koysalarmış tam olurmuş.
  • LCD tv nin yanına iyi olur birde uzaktan klavye mause ekle yaslan kanapeye baksan internet ve film keyfine...
  • İşlemcisi kaç çekirdekli ?
    Video da 4 çekirdekli gibi gözüküyor ama ben 2 diye biliyorum.
  • Bi ısınamadım şu mini'lere

İnceleme için teşekkürler
  • Hoş bir cihaz.

Sanırım popcorn gibi NMT'lere de güzel bir alternatif olur.

Bu arada, videoda da işlemcinin çift çekirdekli olduğu belirtiliyor, 4 değil.
  • bios ta tek bir seceneginiz var overclock icin o da bsel mod, bsel mod u 667 ye alarak islemciyi 2ghz ye overclock edebiliyorsunuz fakat kararlilik saglayabilmek icin fanini yuksek devirde calistirmaniz gerekiyor ki kullanim alani itibariyle bunu uygun gormedik; ayrica onboard ekran kartina da overclock uygulanabilmekte fakat +100mhz gpu hizindaki artis nerdeyse 1fps bile kazandiramamakta oyunlarda.

islemcinin ht desteginden dolayi 2cekirdekli olmasina ragmen gorev yoneticisinde 4 cekirdek gibi gorunmekte ;)
  • DXVA yöntemi ile kodlanmamış .mkv uzantılı videolarda işlemci gücü yeterli olabilirmi?.
  • Asus eee box serisine göre oldukça başarılı olmuş fakat 208 deki gibi yanında klavye mause ve kumanda gibi sarf malzemeler verilmesi gerektiği kanısındayım.
  • Asus eee box serisine göre oldukça başarılı olmuş fakat 208 deki gibi yanında klavye mause ve kumanda gibi sarf malzemeler verilmesi gerektiği kanısındayım.
  • İnceleme için teşekkürler.
  • 800tl gibi gelirse gidip pc toplarız o fiyata hem oyunlarda bile sorun yaşamayız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.