Şimdi Ara

Zotac Yurtdışı Ürün Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , yurtdışından zotac bir kart alsam siteden aktive ederek Türkiye'de de geçerli kılabilir miyim garantiyi ? Teşekkürler.

• bildiğim kadarıyla sadece evga'da oluyor.
  • Teşekkürler hocam , zotacda oluyorsa eğer 970 arıyorum da evgaların 970 i sıkıntılı diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrumpyPig

Teşekkürler hocam , zotacda oluyorsa eğer 970 arıyorum da evgaların 970 i sıkıntılı diye duydum

Nasil bir sikinti? Ben evga 970 ftw aldim ne cw cikti ne de baska bi sorun.

Ayrica ilgilenirsen..http://forum.donanimhaber.com/m_104121811/f_//tm.htm#104121811

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 26 Mart 2015; 10:45:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'den aldığım kartın dağıtıcısı iflas edince garantili ürün arızalanınca servis kabul etmedi. Yurt dışından alınmış ürün daha sıkıntılı, arızalanırsa elinizde kalacaktır. Benim gibi bir umut Zotac'a ulaşırım diye de düşünmeyin Zotac'a her türlü ulaşma demem de sonuçsuz kaldı. Ne Eurotech Zotac servisi, ne de Türkiye marka yetkilisi geri dönmüyor. Haberiniz olsun...
  • Türkiyede geçerli olmaz. Ürün bozulursa yurtdışına göndermeni isterler. Bazı markaların türkiyede toplanma merkezi var ama bazıları direk yurtdışına kargo yapmanı istiyorlar. Öyle olunca da kargo parası can sıkıyor.
  • GrumpyPig kullanıcısına yanıt
    küresel garantiyi
    1.evga
    2.corsair
    verir

evganın kartlarında nasıl sorun var?
    amazon dan alırsanız buraya göre bayağı ucuz alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.