Bildirim
Zotac Yurtdışı Ürün Garanti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bildiğim kadarıyla sadece evga'da oluyor. -
Teşekkürler hocam , zotacda oluyorsa eğer 970 arıyorum da evgaların 970 i sıkıntılı diye duydum -
quote:
Orijinalden alıntı: GrumpyPig
Teşekkürler hocam , zotacda oluyorsa eğer 970 arıyorum da evgaların 970 i sıkıntılı diye duydum
Nasil bir sikinti? Ben evga 970 ftw aldim ne cw cikti ne de baska bi sorun.
Ayrica ilgilenirsen..http://forum.donanimhaber.com/m_104121811/f_//tm.htm#104121811
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 26 Mart 2015; 10:45:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'den aldığım kartın dağıtıcısı iflas edince garantili ürün arızalanınca servis kabul etmedi. Yurt dışından alınmış ürün daha sıkıntılı, arızalanırsa elinizde kalacaktır. Benim gibi bir umut Zotac'a ulaşırım diye de düşünmeyin Zotac'a her türlü ulaşma demem de sonuçsuz kaldı. Ne Eurotech Zotac servisi, ne de Türkiye marka yetkilisi geri dönmüyor. Haberiniz olsun... -
Türkiyede geçerli olmaz. Ürün bozulursa yurtdışına göndermeni isterler. Bazı markaların türkiyede toplanma merkezi var ama bazıları direk yurtdışına kargo yapmanı istiyorlar. Öyle olunca da kargo parası can sıkıyor. -
küresel garantiyi
1.evga
2.corsair
verir
evganın kartlarında nasıl sorun var?
amazon dan alırsanız buraya göre bayağı ucuz alırsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X