Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ZOWİE 2411 144 Hz/açıklamalı\ /SATILIK Satın Al 14 Temmuz 2023 13:25 1 1 ZOWİE 2411 144 Hz/açıklamalı\ /SATILIK Merhaba iyi günler dilerim herkese.Ürün : BenQ 24" XL2411 ZOWIE 144Hz 1ms Full HD Gaming Led MonitörKFG : Mevcut değil.Detaylar : 2-3 Kılcak küçük çizik ve 3-4 adet ölü nokta mevcuttur çok ekstra belli olan bir durumu yoktur. Son olarak arkada ki kaldırma indirme çubuğu kırık fakat yine tuş çalışıyor.Açıklama : Arkadaşlar lütfen ürünü almadan önce dikkat etmeniz gereken şeyleri söyleyeceğim. Ürün sadece DVI girişi ile 144 hz vermektedir hdmi ile alamazsınız. DP girişi mevcut değildir. Ve ekstra olarak orjinal kablosu bulunmamaktadır 'DVI' bu sebep ile amd ekran kartlarında 144 hz alamıyorum fakat nvidia ekran kartlarında denetim masasından kopyalama yöntemi ile sorunsuz 144 hz alabiliyorum(hdmi ve dvi takılı iken). Lütfen alacak olan kişiler bu açıklamaları göz ardı etmesin ki satış sonrası sorun yaşamak istemiyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Düzce Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] İntel i5 10400F - B460M PRO - GİGABYTE RX570 4 GB - KİNGSTON FURRY (2x8)16 GB RAM