Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.718
Cevap
41
Favori
251.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha ne sıkıntı olsun ?? Bu yazdıkların sıkıntı değil mi?? Fiyat yüksek demek ki yeteri kadar ön sipariş alamadılar ..zaten benim de düşüncem bu..Neyse Axon 7 Mini satışta gözüküyor tabi 1499 TL ye
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Bunların ne yaptığı da belli değil bi cihaz yok diyorlar 1 saat sonrada satışa koyuyorlar Alma sayin kardeşim butcen azsa belki anlarlarda fiyat düşerler Bu yanlış fiyat politikalarından vazgecerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

Hocam yanlışınız olabilir mi? Çünkü 2 model var 6GB RAM - 128GB ROM ve 4GB RAM - 64GB ROM.

Her yerde aynı mıdır bilemem fakat ben cihazı alırken $28 da vergi koydu.

Hocam , aliexpress te 4 ram 128 rom modeli var.
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

• ZTE Axon 7 kullanıcılar telefonu kullanırken kötü hisettğiniz bir durum oldumu
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Best Buy o yüzden Türkiye'den çekildi herhalde.Oda inanamamışştır böyle hayvan gibi vergimi olur diye :)
    Axon 7 399 dolar :D şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 8 Ekim 2016; 16:11:29 >
  • ts2000 kullanıcısına yanıt
    Vergiyle hic alakasi yok zte turkiyenin ac gözlulugu.batar zaten bu gidişle zte turkiye baska biri alirda distribütörlüğü adam gibi fiyatlardan satar.

• musdappo M kullanıcısına yanıt
    http://www.zte.com.tr/hakkimizda/ şurdan anladığım kadarıyla aracı firma yok gibi ortada ama öyle olmasına rağmen dediğin gibi açgözlülük sebeb ise çok yaşamazlar Türkiye pazarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 9 Ekim 2016; 2:08:55 >
  • Kaç aydır telefon alacağım diye bakmadığım telefon modeli kalmadı hepsinin özelliklerini ezberledim artık. Ama fiyat olayı herkes gibi benim de canımı da sıkıyor cebimi de yakıyor. En son axon 7 2000 tl altı olacak demişlerdi ümitlenmiştim yurt dışında 399 dolara çıkınca daha da ümitlendim ucuza da olabiliyormuş demek ki dedim.Ancak sağolsunlar 1 lira indirmişler. Birileri zamanında bu halktan yüksek fiyalarla çok ekmek yedi diye de bu olmaz ki. Arkadaşlar önceki sayfalarda yazmışlar bunun vergi olayı olmadığını çok da haklılar.Yalnız bu telefon ya da bu marka için de değil genel olarak bütün markaların fiyat politikası "Kaç para desek alıyor bunlar zaten" olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58AB85600 -- 9 Ekim 2016; 2:39:30 >

• Adamlar efsane ürün yapmış , bizimkiler yine kazığı çakmış ayıptır ya . Amerika'daki 1200 TL, Avrupa'daki 1350 TL olan ürünün Türkiye'de olması gereken fiyat 1599 TL dır, taş çatlasa 1699 TL dır. Kaç zamandır bekliyorum telefonu yaptığınıza bak. Ayıptır ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Turkiye icin avrupa fiyatlarının baz alinmasi gerektigini düşünüyorum.cunku amerika da telefon olayı baska boyutta.buyuk bi rekabet var.zaten kimse avrupa fiyatindan 200 300tl fazla fiyatla gelse agzini acmaz ama bu nedir yani.s7 edge 700€ mediamark.de burda hb da 2600 2550 falan satiliyor bir bu avrupadaki zincir mağaza fiyati.illaki daha uygun satan vardir avrupada.tabi bizim zincir mağazalar da açgözlü onlarda hala 3300tl.zte turkiye de ben niye boyke satmiyorum dedi herhalde.media markta etkili olabilir fiyat konusunda.onlarda şişirip şişirip yaziyorlar.zte nin urunleri ellerine gelince demislerdir biz bunu 2000 den satariz.s7 edge i 3300 den satan adamlardan ne beklenir.zaten 4 yildir böyle bizi somurmeye çalışan magzalardan hicbirsey almiyorum artik.
    bi ara vatan indirim yapardi o da uydu piyasaya.cok merak ediyorum bi sey alan varmi hala oralardan indirim olmadan.
    Beyler eger imkânınız varsa hic dusunmeden Amerikan alin bence.hic bekmemeyin zte turkiyenin keyfini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musdappo -- 9 Ekim 2016; 11:26:56 >

• Amerikada 399$ fiyata satıp kar eden yine bu zte, avrupada 449€ya satıp kar eden de yine bu zte. Ülkemizi söylemeye bile gerek yok malumunuz

• simos35 kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan dönüp şu yoruma bakıyorumda , valla başka bir üründe de olmuştu bu General mobilein urununde 1000 tl alti demişlerdi 999 tl çıkmıştı , sizin yorumda tuttu , 1999 tl den çıktı . Bu gidişle telefon alamayacağım .
  • Kaç saattir uğraşıyorum, root'layamadım telefonu yakın zamanda bu başlıkta ilgili paylaşımlar olur umarım..
  • Hocam cihazın şarj durumu nasıl? 2k ekran ve 3000 mah düşündürüyor insanı.

Bir de günlük kullanımda ısınma oluyor mu acaba?

Ayrıca root neden istemiştiniz acaba, incelemelerde saf android'e yakın bir işletim sistemi olduğu söyleniyordu.
  • maxi_rocker M kullanıcısına yanıt
    Hep bilgisayardan şarj ediyorum (hızlı şarjın pile zarar verdiğini düşünüyorum)geceleri uçak modunda kullanıyorum hiç oyun oynamam 2-3 gün gidiyor. Isınma asla yok, root yapmak isteme nedenim
    ekran çözünürlüğünü 1080'e düşürmek zaten iyi olan şarjı daha uzun süre gidecektir.
  • Ekran süresi olarak ne kadar alıyorsun hocam peki? Hızlı şarj konusunda katılıyorum sana, pil de bütünleşik olunca özellikle.
    5 saat 30 dakika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean_Baptiste

5 saat 30 dakika

2k ekran ve 3000 mah batarya için iyi değerlermiş ama keşke şu cihaza iyi bir batarya koysalardı. Kamera konusu göz ardı edilebilir ama batarya kısmı düşündürüyor biraz. Samsung bile bu s7 edge'e 3600 mah koymuşken, 5000 mah'lık telefonlar çıkmışken artık 3500 mah aşağısı telefon üretilmemesi lazım bence.
    3250 mah..
  • Benim neden aklımda 3000 kalmış ki ya, o zaman kötü de sayılmazmış.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.