Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.718
Cevap
41
Favori
251.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Root ile mümkün mü bilmem ama örneğin samsung için ekranlarda çözünürlüğü düşürmek şarja etkisi yok denecek kadar az. Çok oyun oynayan biri için belki kayda değer bir etkisi olabilir. Ayrıca Amoled'ler pentile ekran olduğu için görüntüdeki gerçek çözünürlük (daha doğrusu netlik) olduğundan daha aşağıdır. Full hd 1080p yaparsanız görüntüdeki netlik gözle görülecek kadar azalabilir. 720p kadar değil ama 900p gibi olabilir 5.5 inç için çok da net olmaz.

Root için xda'da paylaşımlar var. Bootloader hala sıkıntı garanti için vs.. Şu telefonun bootloader'ı açık olsa veya Zte çözüm getirse One Plus 3 alanların çoğu bu telefona yönelirdi. Zte kafayı çalıştırsa biraz bu segmentteki direkt rakibine karşı çok avantaj elde edip satışları artırabilir. Türkiye için konuşmuyorum zaten fiyattan baştan kaybediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Zte nin 11 ve 11 max modeli hakkinda ne düşunüyorsunuz.Z11 in, 11 max dan daha performanslı olduğu ortada.Lakin beni max ın 6 inçlik ekranı cezbediyor.Ekran kasa oranı da oldukça cazip.Ama snapdragon 652 işlemci kullanıyor.Bu işlemci nasıldır.Bilgi veren olursa sevinirim.Zira kaç aydır note 7 yi bekliyordum fos çıktı.Şimdi ne alıcam karar veremiyorum.

• 30 Dakikada %83 doluluk WTF? Başka hangi telefonda var söylermisiniz ? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar,
    Bende bu cihazı Amerikadan 400 Usd ye aldım 20 güne yakın da kullanıyorum çok da memnunum. Kendi arayüzü kötü ama neyse ki nova var. Birkaç merak ettiğim konu var.
    Dolby kendi kendine kapanıyor. Bazen baktığımda fark ediyorum ki kapanmış. Bu uygulamanın kapanmamasını sağlamanın yolu var mıdır?
    Telefonun kendi müzik uygulaması biraz yavaş, başka uygulamalarda da ses çipinin kullanmadığı, sd820 üzerindeki ses yongasını kullandığı falan söyleniyor. Var mıdır bir çözümünü bulan?

Alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun güzel cihaz..
  • Mayıs ayından beri telefon almak istiyorum ve istediğim özellikler şunlar:

1- Geniş ekranlı olsun ( 5,7 inch )

2- Snapdragon 820/Adreno 530 CPU/GPU olsun.

3- 4 GB rami olsun.

4- 64 GB hafızası ve SD card desteği olsun.

5- Servis hizmeti düzgün olsun. ASUS gibi berbat olmasın.

6- Ses kalitesi güzel olsun.

Şimdi Ekran farkı 5,7 - 5,5 = 0,2 inch buda CM cinsi olarak 0,508 cm eder yani yarım santim yani diyorum acaba aradaki fark oyun oynarken göze batacak kadar büyükmü ?

Birde neden sadece "Altın" rengi gelmişki. Bari en azından 2 çeşit renk olsaymış. Siyah yada gri daha iyi görünüyor. Acaba Altın rengi şık dururmu ? Birde acaba ilerleyen zamanlarda başka rengi gelirmi telefonun ?

ASUS temmuz ayında Tayvan'da telefonu piyasaya sürmesine rağmen Türkiyede taa Ekim ayında çıkarıcam dedi. Halen daha ne kesin tarih nede kesin fiyat ilan edilmiş değil. Ayrıca kime sorsam servisinden İlallah etmiş buda büyük sorun.

LG ise V20'yi kasım 15'ten sonra sürecem diyor iyice geciktirdiler. Ayrıca bence çıkacağı fiyatta en aşşağı 3000 Tl birde o fiyatın düşmesini beklememiz lazım...

Sonuç olarak acaba diyorum bu telefonu Hepsiburada.com 'dan sipariş versemmi alsam pişman olurmuyum? Şöyle beni 3 sene (olmadı en az 2 - 2,5 sene) götürebilecek geniş ekranlı oyun telefonu istiyorum...

Kafam çok karışık arkadaşlar lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaL_KnighT -- 10 Ekim 2016; 15:30:03 >

• Telefonun gri rengini düşünen arkadaşlar için belirtmek istiyorum,https://cdn1.tnwcdn.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2016/07/ZTE-Axon-7.png linkteki renkle hiç alakası yok..
    Quartz grey diye satıyorlar bildiğin tencere grisinin daha koyusu..
  • Şu telefonun grisi neye benziyor bi anlayamadım. Koyumu açıkmı metalikmi belli değil fotoğraflar yanıltıcı.

• MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    Aslında benim de tam istediğim telefondu asus deluxe.Herşeyiyle tam istediğim gibi çok da estetik bir telefondu.Ama dediğiniz gibi servis korkusundan almayı duşunmuyorum.Ne alacağimızı şaşırdık hepsinin ayrı sorunu var.

• En iyisi markasına aldırış etmeyip şu axon 7 nin altın hariç başka rengini alip kurtulmak.Telefonu kullanan arkadaşlar lütfen deneylerini yazsinlar karar vermede bize yardimcı olsunlar.(Şarj konusu dahil)

• mediamarkt'ın stoklarına gelmiş bu telefon izmir gaziemir şubesi için yarın stoktaymış
  • Almanya'da vergi oranı %19

400 € - %19 = 324 €

324 x 3.25 = 1053 Tl

1053 TL + %50 vergi = 1579,5 TL

1579,5 TL + 150 TL servis ağı + kâr = 1739.5 TL

Olması gereken 1200 TL .. maliye uzmanı olacak millet

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKinslayer

Arkadaşlar selamlar,
    Bende bu cihazı Amerikadan 400 Usd ye aldım 20 güne yakın da kullanıyorum çok da memnunum. Kendi arayüzü kötü ama neyse ki nova var. Birkaç merak ettiğim konu var.
    Dolby kendi kendine kapanıyor. Bazen baktığımda fark ediyorum ki kapanmış. Bu uygulamanın kapanmamasını sağlamanın yolu var mıdır?
    Telefonun kendi müzik uygulaması biraz yavaş, başka uygulamalarda da ses çipinin kullanmadığı, sd820 üzerindeki ses yongasını kullandığı falan söyleniyor. Var mıdır bir çözümünü bulan?

Alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun güzel cihaz..

Dış uygulamalarda ses özellikkeri çalışmıyor mu ya? Benim tüm müziklerim spotify'da:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: hslk

En iyisi markasına aldırış etmeyip şu axon 7 nin altın hariç başka rengini alip kurtulmak.Telefonu kullanan arkadaşlar lütfen deneylerini yazsinlar karar vermede bize yardimcı olsunlar.(Şarj konusu dahil)

Aynen aga bakıyorum sitelere görebildiğim 3 renk var: 1) Gümüş 2) Siyah 3) Altın Bu ZTE nedense en çirkin rengi bize yollamış. Yarın ZTE'nin TR ofisini arayacağım bakalım diğer renklerden gelecekmiymiş bizim ülkemize diye soracağım. İnsan bari en azından 2 çeşit renk getirir. En çirkin rengi (Altın) Dayatmakta neyin nesidir anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozalp21

Almanya'da vergi oranı %19

400 € - %19 = 324 €

324 x 3.25 = 1053 Tl

1053 TL + %50 vergi = 1579,5 TL

1579,5 TL + 150 TL servis ağı + kâr = 1739.5 TL

Olması gereken 1200 TL .. maliye uzmanı olacak millet

Yaptığınız hesap yanlış yani fazla bile hesaplamışsınız.
    Sadece Almanya vergisini çıkarıp üstüne eklemek de nedir? Almanya'da distributor karı yok mu? Taşıma, depo, kar... Ayrıca perakendeciler orda da var onların da karı var bizden az olacak değil (masrafı daha doğrusu) mağaza, eleman vs masrafları daha fazladır.
    Her şeyin başı vergi tabi o da ithalat fiyatı üzerinden hesaplanır ki 250 dolar civarıdır emin olabilirsin.
    Bizdeki sonuç = aç gözlülük. Telefonu evirip çevirip bakıp ben bunu iki bin liradan okuturum mantığı var. Göreceğiz okutabilecekler (!) mi. Bir kumar oynadılar bu oyunu bozmak da bize tüketicilere düşer. Görelim bakalım ben bu telefonu 1700 lira ve altına malederim, edemezsem almam. Snapdragon 820 olur veya olmaz Lenovo P2 alırım örneğin 5100 mah pilin keyfini çıkarırım uygun fiyata. Ağırlığı da hemen hemen aynı Axon 7 ile, boyutları da çok benzer.
    Not; Xiaomi mi5 ve yakında mi5s, mi5s plus modelleri de sözde f/p kimsenin bilmediği Zte'yi alt eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 10 Ekim 2016; 22:04:50 >

• Yaptığın hesap çok yanlış.
    Bende 1700 altı olmaz ise kesinlikle almayacağım.Zte büyük bir fiyasko ile karşı karşıya kalacak.Gerçi kimse almayacak.Yurtdışı fiyatı bu kadar bariz düşük olan bir telefonu türkiyede 2000 liradan ötelemeyi denersen duvara toslarsın.
    bu telefonun maliyeti 1200 lira civarı arkadaşlar.En fazla oda.
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yurt dışı ile Türkiye'yi karistirmasaniz o yurt dışında garanti süresi bile bir yıl iken bizde iki yıl adam bunu düşünerek kaar marji ve servis vs sini hesaplıyor

• axon 7 kullanıcısı olarak bazı konuları aydınlatmak isterim;

1- 4 gb ram 128gb romlu china telecom için üretilen cihazlar, bunları alırken dikkat etmek gerekir
    2- Gri renk metalik-mavi karışımı bir renk (çok açıktada değil, çok koyuda değil)
    3- Eğer daha önce oppo-vivo-xiaomi gibi çin cihazları kullandı iseniz arayüze rahat alışırsınız .( Ben meizu haricinde bu 3 içinde arayüz konusunda problem yaşamadım)
    4- Cihaz üzerinde akıllı ayarlar var.Cihazın az kullanıldığı zamanları ayarlıyorsunuz. Burada ne zaman uyuyup ne zaman kalkacağızı girerseniz cihaz pil tasarruf moduna geçiyor)
    5- Pil 1,5-2 gün gidiyor (10 dk. telefon görüşmesinde wifi normal kullanım,internette surf, 1 saat müzik dinleme, gece ve pasif zamanlarda akıllı mod (uzun bekleme) açık iken 3 günü gördüm.) Ayarlardan işlemci hızını ve gereksiz enerji tüketen yazılımları kontrol ederseniz pil ömrü uzayacaktır.
    6-Ben özellikle başlangıçta çalışan uygulama ayarlarına ve gereksiz fazla enerji tüketen yazılımlara dikkat ediyorum,bunları hep kontrol altında tutuyorum.
    7- Kameranın gece performansı çok çok iyi değil, normal. Bunu kabullenmek gerekiyor. Normal ışık koşullarında başarılı ve iş görüyor.
    8- Cıhazın performası konusunda hiçbir problem yok. Microsd kart kullanacak iseniz bunun hızı, kart üzerine erişimde doğru orantıda hızı etkiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Arkadaşlar yurt dışı ile Türkiye'yi karistirmasaniz o yurt dışında garanti süresi bile bir yıl iken bizde iki yıl adam bunu düşünerek kaar marji ve servis vs sini hesaplıyor

ZTE'nin elemanımısın kardeş sen ne sallıyorsun? heryerde 2 sene garantisi var bunu veren ZTE'nin kendisi distribütörler değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Kardeşim bi inceleyin araştırın adamlar nasıl garanti sunuyor yurt dışında. Adamlar sınırsız garanti veriyor yurtdışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 11 Ekim 2016; 9:23:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skald

mediamarkt'ın stoklarına gelmiş bu telefon izmir gaziemir şubesi için yarın stoktaymış

Alacaklara hayırlı olsun. Bu telefonun fiyatı bu olmamalı. Bende gunman233 hocamın dediği gibi bu fiyattan almayıp oyunlarını bozma taraftarıyım.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_axon-7-gold-%C3%A7ift-sim-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-1166735.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 11 Ekim 2016; 9:21:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.