Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.718
Cevap
41
Favori
251.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu alalı yaklaşık 2.5 yıl oldu. Kasmalardan dolayı fabrika ayarlarına aldıktan sonra telefon çok iyi performans sergiliyor ama bu en fazla 2 ay sürüyor. Şarj seviyesi düşüştükçe kasmalar daha da artıyor. Geçen seneye kadar bu tür sorunlar yoktu. Sürekli performans modunda çalıştırmak ta sorunu çözmedi. Bataryayı değiştirtsem bu sorunlar azalır ya da biter diyorsanız parasını verip bataryayı değiştireyim diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hslk

Telefonu alalı yaklaşık 2.5 yıl oldu. Kasmalardan dolayı fabrika ayarlarına aldıktan sonra telefon çok iyi performans sergiliyor ama bu en fazla 2 ay sürüyor. Şarj seviyesi düşüştükçe kasmalar daha da artıyor. Geçen seneye kadar bu tür sorunlar yoktu. Sürekli performans modunda çalıştırmak ta sorunu çözmedi. Bataryayı değiştirtsem bu sorunlar azalır ya da biter diyorsanız parasını verip bataryayı değiştireyim diyorum.
    bataryanın kalibrasyonu artık bozulmuştur devre elemanlarıda bundan nasibini alıp dengesizleşiyor tabi. yeni orjinal batarya alırsan eski günlerine kavuşur ama artık satarım dersen orjinal almaya gerek yok bende 2 yıldır kullanıyorum henüz bi sıkıntı yok bu telefonu ölünceye kadar kullanmayı düşündüğüm için yani telefon ölünceye kadar bende yeni pille devam edeceğim çünkü yazılımdaki zafiyetine rağmen ilk defa bi telden bu kadar memnun kalabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlevent -- 4 Temmuz 2019; 8:54:54 >

• Arkadaşlar merhaba tlfnunu harddiske bağlayan oldumu acaba ben bir türlü bağlayamadım tlf görmüyor harddiskin ışığı yanıyor ama döndürmüyor.. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meruh79 -- 6 Temmuz 2019; 15:16:17 >
  • mlevent kullanıcısına yanıt
    Ben de 2 sene daha kısmetse bununla devam edeceğim. Bahsettiğim sorun dışında sorun yok çünkü. O da pil değişimi ile çözülürse süper olacak.En azından bu süre için donanımı yeterli gelir. Yazılım şüpheli olsa da. Zaten ortalıkta doğru düzgün telefon kalmadı. Hepsi yok çeltik ekran yok uzay ekran. Üstüne bir de 5bin 6bin tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: meruh79

Arkadaşlar merhaba tlfnunu harddiske bağlayan oldumu acaba ben bir türlü bağlayamadım tlf görmüyor harddiskin ışığı yanıyor ama döndürmüyor.. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
    Film arşivimin olduğu 1tb WD var hemen görüyor. içinden mkv video oynattim sorun yok. Şuan Oreo rusya kullanıyorum ama nougat ispanyadada sorun olmamıştı. Dosya yöneticisi olarakta Flashlight kullanıyorum

edit; 500lük Toshibami bağladım onuda görüyor. Bu ikiside USB 3.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlevent -- 7 Temmuz 2019; 12:28:57 >
  • mlevent kullanıcısına yanıt
    Bende nougat b05 var görmüyor. O zaman ispanyayı yüklemek gerekiyor..ztenin sitesinde Türkiye için b06 var onu yüklesem görürmü acaba siz kullandınızmı b06 yı bilginiz varmı? Şimdiden teşekkür ederim iyi günler..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meruh79 M kullanıcısına yanıt
    bendeki nougatta b06'ydı
  • Arkdaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacim var gören hızlı bi şekilde cevap verirse sevinirim telefonu 2,5 yıldır kullanıyorum şu sonr 2 aya kadar her şey güzeldi ancak bu aralar durup dururken kapanmaya başladı telefonu şarjda falan kullanmıyorum bataryası azalınca takıyorum dolunca alıyorum dikkat ediyorum bunlara vs ama ama telefon durup dururken kapanıyo ve sürekli kendini resetlemeye başlıyo ama açılmıyo 4-5 saat bekleyince açılıyo şimdi de kapandı uzun zaman oldu ama telefonu açamıyorum 1) nasıl açabilirim yardımcı olabilcek biri var mi 2) bu problemi temelli nasıl bitirebilirim çok sıkıntılı bi durum durup dururken kapanıyo telefon açılmıyo
  • cihazın bootloader kilidini açamıyorum?
  • Telefonumu batarya ve hoparlör değişimi için servise gönderdim. Anakart arızası var deyip 1505 tl ücret çıkardılar . Garanti süresi dolmuştu bu arada . İadesini istedim gönderdiler tekrar. Bataryasını kendim değiştireceğim. İnternetten izledim yapılabilir gibi duruyor .

• ★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

İnternetten aldığım bataryayı eli yatkın bir abime değiştirttim . Sonuç gayet güzel gibi şimdilik.

• szr1907 S kullanıcısına yanıt
    Nereden kaça aldınız acaba?.

• baraka77 kullanıcısına yanıt
    N11 den 95 liraya almıştım .

• quote:

Orijinalden alıntı: szr1907

N11 den 95 liraya almıştım .
    Link var mı hocam, aynısını alalım

Dostum linki buldum da 2017 üretim tarihli pilmiş, kullandıkça izlenimlerini yazar mısın ? Birde pil değişimi sonrası tel performansında iyileşme oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukakgun -- 4 Ağustos 2019; 23:58:31 >
  • farukakgun kullanıcısına yanıt
    2017 üretimi olabilir ama gayet iyi dayanıyor . 5 saat ekran süresi alıyorum . Evet performansı iyileşti açılırken yaşanan takılma yok . Bir de batarya düştüğünde yaşanan yavaşlama da yok . Şu an için memnunum . Bir batarya daha almayı düşünüyorum . Telefon ölene kadar devam

• szr1907 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bende alayım

Yani ben memnun kaldım . Şimdi de hoparlörlerini değiştirmeyi düşünüyorum .alt zaten komple gitti üstte yüksek seste cızırdama yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: szr1907

Yani ben memnun kaldım . Şimdi de hoparlörlerini değiştirmeyi düşünüyorum .alt zaten komple gitti üstte yüksek seste cızırdama yapıyor
    Batarya siparişi verdim, bataryayı siz kendiniz mi değiştirdiniz ?
    Yok hocam bir tanıdığıma yaptırdım .

• Telefonumun pilini değiştirdim hissedilir derecede performans iyileşmesi var, 2 yıl bu telefonu kullanmış herkese tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.