Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.415
Cevap
52
Favori
311.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o FW sürümü nasıl olmuş sende?

Benimki şu şekilde

Device Type ZXHN H267A V1.0
    Device Serial No. ********
    Hardware Version V1.0.1
    Software Version V1.0.1_TRT14
    Boot Version V1.0.2
  • enorton E kullanıcısına yanıt
    Şuan için bir sıkıntı yok gibi. Ayrıca diğer modeldende, yazılımsal olarak dect haricinde fark göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazda 5ghz i nasıl aktif ediyoruz? 2.4 ghz i kapatayım dedim modemin wifi görünmez oldu. Hiç bir türlü bağlanamayınca ethernet kablosunu takıp fabrika ayarlarına döndüm. Şimdi de 5ghz e bağlanamıyorum. İsmini,şifresini falan değiştirdim ama bağlanmaya çalışınca ‘şifre yanlış’ diyor. Bazen bağlanıyor internet olmuyor. İsmini 2.4ghz ile aynı yaptım ama o da olmadı.
    Ekleme: 5ghz kanal ayarını otomatikten 112 ye ayarlayınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 27 Eylül 2019; 23:3:20 >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    schipht kullanıcısına yanıt
    bu güncellemeyi yaptım bende 2.4ghz daha stabil çalışıyor, 5ghz de değişen birşey yok kesinti oluyor gene fakat güncellemeden sonra router üzerindeki wan ışığı yanmıyor bende ama internette sorun yok sizdede böyle bir problem var mı?
  • Wan ışığı yok, modemin login olmadan önceki ana sayfasında yanıyor gözüküyor. (zaten ledler epey farklı bizimkinden) Bu firmwareda vdsl özelliği olduğu için wan ışığı herhalde dsl ışığıyla falan karıştı.
  • esb2011 E kullanıcısına yanıt
    geç cevap için kusura bakmayın yeni gördüm. wan ışığı yanıyor hocam bende sol fw den fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: schipht

geç cevap için kusura bakmayın yeni gördüm. wan ışığı yanıyor hocam bende sol fw den fark yok
    Donanımlarda bizden bir farklılık mı var acaba sizdekinde? Tüm wan profillerini silip kendim yapsam veya mevcut olanları kullansam da wan ışığı yanmıyor bende.
  • Kaan__ K kullanıcısına yanıt
    hocam sizin için tekrar firmware yüklemeyi denedim o2 nin sitesine girip firmware i indirdim
    yalnız farkettim ki yeni bir sürüm paylaşılmış: V1.0.5_CZ.2T7
    bizdeki sürüm V1.0.5_CZ.2T1 idi.
    yeni sürümü yükleyince wan ledi bende de kapalı konuma geçti.
    online chatten yazdım müşteri hizmetlerine ama eski sürüm dosyalarını tutmadıklarını söyledi (yersen)
    sorun firmware sürümü ile alakalı anlayacağınız ileri de bir update daha gelebilir ara ara kontrol etmekte yarar var

edit: ekstradan birkaç tık ile eski sürüme eriştim ve kurdum wan ışığı tekrar yanmaya başladı
    buyrun link:
    s4.dosya.tc
    zxhnh267a_hv105_fv105_cz2t1_firmware.rar dosyas�n� indir - download
    https://s4.dosya.tc/server7/kk8ufs/zxhnh267a_hv105_fv105_cz2t1_firmware.rar.html

modem ayarlarınızı yedeklemenizi öneririm yeni sürümden eski sürüme düşürünce tüm ayarlar sıfırlanıyor tekrar kurulum yapmak durumunda kalmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schipht -- 30 Eylül 2019; 10:33:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: schipht

hocam sizin için tekrar firmware yüklemeyi denedim o2 nin sitesine girip firmware i indirdim
    yalnız farkettim ki yeni bir sürüm paylaşılmış: V1.0.5_CZ.2T7
    bizdeki sürüm V1.0.5_CZ.2T1 idi.
    yeni sürümü yükleyince wan ledi bende de kapalı konuma geçti.
    online chatten yazdım müşteri hizmetlerine ama eski sürüm dosyalarını tutmadıklarını söyledi (yersen)
    sorun firmware sürümü ile alakalı anlayacağınız ileri de bir update daha gelebilir ara ara kontrol etmekte yarar var

edit: ekstradan birkaç tık ile eski sürüme eriştim ve kurdum wan ışığı tekrar yanmaya başladı
    buyrun link:https://s4.dosya.tc/server7/kk8ufs/zxhnh267a_hv105_fv105_cz2t1_firmware.rar.html

modem ayarlarınızı yedeklemenizi öneririm yeni sürümden eski sürüme düşürünce tüm ayarlar sıfırlanıyor tekrar kurulum yapmak durumunda kalmazsınız
    Harika, aslında wan ışığı çok da gereksiz ama yansa daha iyi olur tabii.

olurda eve teknik ekip gelirse wan ışığı neden yanmıyor polemiği olmaz en azından
  • schipht kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam, bilgi için teşekkürler

Sağolasın hocam

• Superonline verilen modemden ayrı modem alıp kullanmaya izin veriyor mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunkaya

Dandik huawei hg255s değişip bu kaliteli modem geldi inş bozulmaz.
    Nasıl değiştirdiler acaba bende de HG255 var. Sürekli bağlantı veya kopma sorunu yaşıyorum internette ne zaman arasam bişey yapıyolar anlık düzeliyor veya ip görmüyor şuan açıp kapayın diyorlar açıp kapıyom düzeliyor ama bu sık sık oluyor. Sürekli müşteri hizmetlerini mi arayacagım sıkıldım. Modem ayarlarına girince milyonlarca hata veriyor diyorum kablosuz bağlantıda. Şuan için düzeldi devam ederse bizi arayın ücretli servis yönlendirelim diyorlar. Hem dünyanın parasını alıyorsun zaten aylık hem kendi modeminiz problemli hem bide benden ücret mi alacaksın yani ? Modem değitirtmemek için her şeyi yapıyorlar yani. Nasıl değiştirtcem bende bu modemi ZTE ile ?
  • BlueMercan5 B kullanıcısına yanıt
    Birkaç kere şikayet yazınca, ilk herhangi sorun yok hat değerleriniz mükemmel herhangi işlem yapılmayacaktır vs diyorlar sonra uzatınca değiştiriyorlar düzgünüyle. 255s ile int kullanılmaz hale gelmişti.

• Bu Zte superonline modemde dhcp dışında dns nasıl değiştiriliyor? Galiba bu ayarın yapıldığı yeri gizlemişler, kaldırmışlar veya bizim admin diye girdiğimiz kullanıcı, user. Root lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 8 Ekim 2019; 20:25:15 >
  • DNS dhcp den değiştirilir zaten, dns i atayan şey dhcpdir. Ama bu modem senin yazdıklarının dışında 3. bir dns olarak kendini atıyor ve sol dnsi kullanmış oluyorsun. O yüzden dnsleri elle atamak zorunda kaldım.

Bu sorun(kasti geliyor bana) yabancı firmwareda da var bu arada.
  • 5 ghz sürekli kopuyor bu modemde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgottenh

5 ghz sürekli kopuyor bu modemde.
    Yeni üretimli modemlerde sıkıntı yok. 2019 üretimli dect özelliği olmayan modemlerden talep edin.

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Dect özelliğini kapatsak arayüzden düzelir mi acaba? Superonline ile uğraşmak istemiyorum modem değişimi konusunda çünkü hep işi yokuşa sürüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.