Şimdi Ara

ZTE H298A Access Point olarak kullanılamıyor. Yazılım güncellemesi de yapılamıyor (ÇÖZÜLDÜ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
6.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Deneyeceğim.Teşekkür ederim.

• multipowerr M kullanıcısına yanıt

Düzeldi.Modemin ipini 192.168.2.1 yaptım.İp çakışması oluyormuş sanırım.ZTE H298A 192.168.1.1 ile bağlanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Ağustos 2024; 12:58:11 >

py examples/decode.py --serial ZTEXXX config.bin config.xml kısma kadar geldim benim örnek seri no:CC69B68F043C bunu yukardaki serial kısmına nasıl yazacağım.

videoda çok hızlı geçiyor.

py examples/decode.py --serial ZTECC69B68F043C config.bin config.xml yazıyorum ve config.xml çıktısı oluşmuyor.

Düzenleyebilecek arkadaşa cihazdan aldığım config.bin dosyasını gönderebilirim.

C:\Users\METİNAY\AppData\Local\Programs\zte-config-utility-master\examples\decode.py", line 11, in <module>

from zcu.known_keys import TYPE_3_KNOWN_KEY_IVS

ImportError: cannot import name 'TYPE_3_KNOWN_KEY_IVS' from 'zcu.known_keys' (C:\Users\METİNAY\AppData\Roaming\Python\Python312\site-packages\zcu-0.4.0-py3.12.egg\zcu\known_keys. py)

Böyle hata veriyor.

Ne denediysem olmadı.Şifreleme değişmiş sanırım script artık şifrelemeyi seri numarası ile çözemiyor. Yeni script düzenlenene kadar çözüm yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Eylül 2024; 10:1:13 >

ben bu şekilde yaptım ve oldu teşekkür ederim. 192.168.1254 olarak ayarladım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.