Deneyeceğim.Teşekkür ederim. |
ZTE H298A Access Point olarak kullanılamıyor. Yazılım güncellemesi de yapılamıyor (ÇÖZÜLDÜ) (3. sayfa)
-
-
Düzeldi.Modemin ipini 192.168.2.1 yaptım.İp çakışması oluyormuş sanırım.ZTE H298A 192.168.1.1 ile bağlanabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Ağustos 2024; 12:58:11 > -
py examples/decode.py --serial ZTEXXX config.bin config.xml kısma kadar geldim benim örnek seri no:CC69B68F043C bunu yukardaki serial kısmına nasıl yazacağım.
videoda çok hızlı geçiyor.
py examples/decode.py --serial ZTECC69B68F043C config.bin config.xml yazıyorum ve config.xml çıktısı oluşmuyor.
Düzenleyebilecek arkadaşa cihazdan aldığım config.bin dosyasını gönderebilirim.
C:\Users\METİNAY\AppData\Local\Programs\zte-config-utility-master\examples\decode.py", line 11, in <module>
from zcu.known_keys import TYPE_3_KNOWN_KEY_IVS
ImportError: cannot import name 'TYPE_3_KNOWN_KEY_IVS' from 'zcu.known_keys' (C:\Users\METİNAY\AppData\Roaming\Python\Python312\site-packages\zcu-0.4.0-py3.12.egg\zcu\known_keys. py)
Böyle hata veriyor.
Ne denediysem olmadı.Şifreleme değişmiş sanırım script artık şifrelemeyi seri numarası ile çözemiyor. Yeni script düzenlenene kadar çözüm yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Eylül 2024; 10:1:13 >
-
ben bu şekilde yaptım ve oldu teşekkür ederim. 192.168.1254 olarak ayarladım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X